
TVgids - njam!
Andere zender »
05:35 | De Zomerkeuken |
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Vandaag zwiert hij kreeftenstaart op de grill. Hij sluit af met een leuke variant op dé kampvuurklassieker en begint bij de apero.
«
»
06:05 | Open vuur |
De dag start vandaag alla Italiana met Bistecca Fiorentina en pizza van Sarah.
«
»
06:45 | Comfort Food |
Er zijn zo van die gerechten die je meteen katapulteren naar je kindertijd. Voor Jeroen De Pauw is dat stoemp met vis en melksaus.
«
»
07:00 | De smaaktoerist |
Vandaag ontdekt Smaaktoerist Jeroen het Pajottenland. Met als must op zijn tocht: een geuzestekerij.
«
»
07:30 | De Garde van Gert |
Vandaag met Dagny Ros Asmundsdottir.
«
»
08:00 | Karola's Kitchen |
Koken doet je reizen. En vandaag neemt Karolien ons mee naar Azië. Ze maakt een exotische noedelsoep, op basis van homemade currypasta. De pasta komt terug in haar zalmballetjes die ze in de soep draait én als apero serveert. Dubbele pret!
«
»
08:25 | Open vuur |
De dag start vandaag alla Italiana met Bistecca Fiorentina en pizza van Sarah.
«
»
09:10 | Open vuur |
De dag start vandaag alla Italiana met Bistecca Fiorentina en pizza van Sarah.
«
»
09:50 | De smaaktoerist |
Vandaag ontdekt Smaaktoerist Jeroen het Pajottenland. Met als must op zijn tocht: een geuzestekerij.
«
»
10:25 | De smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in het Hageland.
«
»
11:00 | Het weekmenu |
Gevuld kalfsgebraad met aardappelsalade // Zwaardvis met mediterraanse tomatensalsa // Vegetarische pastarolletjes met spinazie en ricotta // Lasagne van risottorijst, tomaat en ragu
«
»
11:45 | Toasted on Wheels! |
De ontbijtbar op wieltjes van Dominique en Dagny Ros staat vandaag opgesteld aan het Antwerpse MAS.
«
»
12:15 | Bal National |
Wim vult ballen van stevige aardappelpuree met kruidig rundergehakt en lepelt er een appelsaus bij.
«
»
12:45 | Bal National |
Wim bereidt het ideale 'deeg' voor gehaktbrood. Wim vult één vleesbroodje met ouderwets lekker Belgisch stoofvlees en ééntje met geroosterde venkel erin, geserveerd met kriekensaus.
«
»
13:25 | Comfort Food |
Er zijn zo van die gerechten die je meteen katapulteren naar je kindertijd. Voor Jeroen De Pauw is dat stoemp met vis en melksaus.
«
»
13:45 | BBQ vanavond?! |
Pizza calzone / asperges / moelleux au chocolat.
«
»
14:10 | Beach Barbecue |
Voor Bart Desmidt is het strand van Knokke-Heist zijn dagelijkse habitat en dat kan je vandaag goed merken.
«
»
14:40 | Pasta & risotto |
Steffi maakt een gezond courgette-broccolipannetje met boekweitnoedels en Peppe maakt een verrassende risotto met venkel en roodbaars.
«
»
15:00 | Tot op de graat |
Vandaag gaat Johan Segers aan de slag met een indrukwekkende vis uit onze Noordzee: de rog.
«
»
15:25 | De Zomerkeuken |
Welkom in De Zomerkeuken van Anne-Sophie! Zij is fan van grillen en chillen. Daarom legt ze halloumi op de BBQ, samen met lamsaté en een tomatensalsa. Ook haar dessert gaat op de rooster.
«
»
16:00 | Het weekmenu |
Fish sticks met spinaziepuree en tartaar // Pasta met gegrilde groenten en spekjes // Pompoengratin met feta en noten // Lamsstoverij met couscous
«
»
16:50 | De Wereldkeuken |
Alle tips en trics voor een overheerlijk Midden-Oosten op tafel krijg je vandaag van Merijn. Labneh, Sambousek en Tabouleh hebben na deze aflevering ook voor jou geen geheimen meer.
«
»
17:35 | Open vuur |
De dag start vandaag alla Italiana met Bistecca Fiorentina en pizza van Sarah.
«
»
18:20 | Open vuur |
Dominique, Tom, Jord en Sarah zetten hun weekje back to nature goed in met spitroasted porchetta, éclade de moules en een traditioneel Mexicaans gerecht: kip in zwarte assensaus.
«
»
19:05 | Nuances |
Thierry Theys behoort tot de generatie jonge chefs die veel belang hechten aan contrasten en texturen. Vandaag gaat hij aan de slag met de koningin van de zeevruchten: namelijk de oester!
«
»
19:30 | BBQ vanavond?! |
Naanbrood met yoghurt, komkommer en appel / Kalfsbil met citroen, pasta en parmaham / Home made hamburgertjes
«
»
19:55 | Open vuur |
De dag start vandaag alla Italiana met Bistecca Fiorentina en pizza van Sarah.
«
»
20:40 | De smaaktoerist |
Vandaag ontdekt Smaaktoerist Jeroen het Pajottenland. Met als must op zijn tocht: een geuzestekerij.
«
»
21:15 | The art of making cocktails |
Vandaag schotelt hij Brandy Crusta - Bellini - Gin Fizz voor.
«
»
21:25 | De Zomerkeuken |
Welkom in De Zomerkeuken van Anne-Sophie! Zij is fan van grillen en chillen. Daarom legt ze halloumi op de BBQ, samen met lamsaté en een tomatensalsa. Ook haar dessert gaat op de rooster.
«
»
22:00 | De dagschotel |
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
22:15 | HAPeritief! (compilatie) |
Bartender Hannah Van Ongevalle schenkt het aperitief en Jeroen De Pauw en Bart Desmidt zorgen voor een feestelijk hapje.
«
»
22:35 | A la carte |
Iedereen heeft wel een gerecht dat hem doet terugdenken aan vroeger. Iets wat moeder of grootmoeder klaarmaakte en waar je gek op was, en wat niemand anders op die manier kon bereiden.
«
»
23:00 | Het weekmenu |
Tartaarsteak met sla en dikke frieten // Schartongrolletjes met champignons, witte selder en krielaardappelen // Kippengoulash met rijst // Vegetarische ovenschotel
«
»
23:45 | Toasted on Wheels! |
Dominique Persoone en Dagny Ros staan op de Grote Markt van Mechelen en serveren daar geitenkaas met rabarber, uientaart met spek en een gepimpte crème paté.
«
»
00:15 | De dagschotel |
Eenvoud is de ultieme vorm van perfectie. Het zijn de wijze woorden van Leonardo da Vinci en het gerechtje dat jonge sterrenchef Jan Tournier vandaag maakt, bewijst de waarheid ervan.
«
»
00:25 | Bal National |
In deze aflevering bereidt Wim twee gerechten met balletjes waar geen gram vlees aan te pas komt. Hij rolt vegan balletjes op basis van rode bonen en lijnzaad en serveert ze 'chili style'.
«
»
01:00 | Bal National |
Wim gaat 'new style' met de witloofrolletjes met hesp. De klassieke béchamelsaus vervangt hij door een saus boordevol Belgische bloemkool.
«
»
01:35 | De smaaktoerist |
Vandaag ontdekt Smaaktoerist Jeroen het Pajottenland. Met als must op zijn tocht: een geuzestekerij.
«
»
02:05 | Open vuur |
De dag start vandaag alla Italiana met Bistecca Fiorentina en pizza van Sarah.
«
»
02:50 | Meesterlijke klassiekers |
Sterrenchef Peter Goossens doet de grootste klassiekers uit onze keuken alle eer aan doen.
«
»
03:25 | BBQ vanavond?! |
Naanbrood met yoghurt, komkommer en appel / Kalfsbil met citroen, pasta en parmaham / Home made hamburgertjes
«
»
03:40 | Open vuur |
De dag start vandaag alla Italiana met Bistecca Fiorentina en pizza van Sarah.
«
»
04:20 | De smaaktoerist |
Vandaag ontdekt Smaaktoerist Jeroen het Pajottenland. Met als must op zijn tocht: een geuzestekerij.
«
»
04:50 | The art of making cocktails |
Vandaag schotelt hij Brandy Crusta - Bellini - Gin Fizz voor.
«
»
05:00 | De Zomerkeuken |
Welkom in De Zomerkeuken van Anne-Sophie! Zij is fan van grillen en chillen. Daarom legt ze halloumi op de BBQ, samen met lamsaté en een tomatensalsa. Ook haar dessert gaat op de rooster.
«
»
05:25 | Karola's Kitchen |
De ochtendrush! We kennen hem allemaal. Geen tijd voor niets. Daarom zet Karolien 2 voedzame ontbijtjes op het menu: een super simpele smoothie met aardbeien en jawel paprika. En ook ontbijtmuffins van appel. Perfect op voorhand te preppen.
«
»
05:40 | HAPeritief! (compilatie) |
Bartender Hannah Van Ongevalle schenkt het aperitief en Jeroen De Pauw en Bart Desmidt zorgen voor een feestelijk hapje.
«
»