TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Onderbreking
«
»
11:35 Sangre de mi Tierra
Het verhaal van twee rivaliserende families wijnboeren in Napa, Californië.
«
»
12:30 Onderbreking
«
»
14:55 Autumn in the Vineyard
De families van Frankie en Nate leven al een hele tijd in onmin. Wanneer er ook een dispuut komt over wie de eigenaar is van een wijngaard, besluiten Frankie en Nate alles in twee te delen.
«
»
16:35 Outmatched
Kay maakt zich zorgen wanneer Nicole met een nieuwe jongen naar huis komt die niet echt het ideale vriendje blijkt te zijn. Kay wil voorkomen dat haar dochter een gebroken hart oploopt.
«
»
17:05 The Bold Type
Om alles eens op een rijtje te kunnen zetten, keert Sutton samen met Kat en Jane terug naar haar geboorteplaats, waar ze enkele oude bekenden tegen het lijf lopen.
«
»
17:55 Reef Break
Tori Eastland organiseert een surfwedstrijd voor vrouwen, maar de competitie neemt een dodelijke wending. Al snel blijkt een vroegere surfrivale van Cat hierbij betrokken te zijn.
«
»
18:50 LOL (Laughing Out Loud)
Het nieuwe schooljaar begint in mineur voor Lola. Haar vriendje vertelt haar dat hij haar tijdens de zomer heeft bedrogen en thuis ligt ze overhoop met haar moeder Anne.
«
»
20:35 Australia
De Engelse aristocrate Lady Sarah Ashley erft een ranch in Australië. Wanneer Engelse veebaronnen het op haar grond hebben gemunt, sluit ze zich met tegenzin aan bij een ruwe veehoeder.
«
»
23:20 Hereditary
Na de dood van haar zieke moeder wordt het rouwende gezin van modelbouwer Annie Graham thuis plots geterroriseerd door vreemde, angstaanjagende gebeurtenissen.
«
»
01:30 Bless the Harts
Jenny wordt de nieuwe campagneleider van burgemeester Webb, die het opneemt tegen Betty en een hond. Wayne gaat ondertussen op zoek naar roddels over de hond.
«
»
01:55 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

In een verlaten woestijnlandschap vechten de laatste overlevenden van de Apocalyps wanhopig om de nodige levensvoorzieningen. Onder hen bevinden zich twee verbitterde eenzaten: Max, een man van weinig woorden die nog steeds op zoek is naar gemoedsrust na het overlijden van zijn vrouw en kind, en Furiosa, een vrouw die ervan overtuigd is geraakt dat ze enkel kan overleven door weer naar haar geboortedorp terug te keren.

'Mad Max: Fury Road', film uit 2015 met oa. Charlize Theron, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers