TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Geen Uitzending
«
»
12:20 Gunfight at the O.K. Corral
Na een lange carrière als handhaver van de wet besluit Wyatt Earp met pensioen te gaan.
«
»
14:25 The Graham Norton Show
Gasten: Hugh Grant, Nigella Lawson, Jamie Foxx, Tina Fey, Amy Adams, Romesh Ranganathan en Dua Lipa.
«
»
15:20 Motorway Cops
De verkeerspolitie wordt opgeroepen wanneer een bestuurder een wild paard aanrijdt. Ze moeten het verkeer omleiden tot een veearts ter plaatse is.
«
»
16:25 Motorway Cops
Agenten Craig en Dan treffen enkele Iraanse mannen aan in de laadbak van een vrachtwagen. Agenten Andrew en Craig reageren op de melding van een ongeluk.
«
»
17:30 Motorway Cops: Catching Britain's Speeders
De politie onderzoekt een ongeluk nabij Manchester Airport. Hoe het ongeluk kon gebeuren is een raadsel, tot agent Andy Doran dashcambeelden bekijkt van een bestuurder die het ongeluk zag gebeuren.
«
»
18:20 American Ninja Warrior
Onder meer Daniel Gil, Barclay Stockett en Matthew Day treden aan in de stadsfinale van Dallas.
«
»
20:00 Glory 81 Kickboxing: Ben Saddik vs Adegbuyi
Liveverslag van de kamp tussen Jamal Ben Saddik en Benjamin Adegbuyi op het Glory 81-event dat plaatsvindt in Düsseldorf, Duitsland.
«
»
22:45 Zware jongens - Police Interceptors
Duncan en de Duitse herder Tia assisteren de gewapende eenheid bij een dubbele nachtelijke arrestatie in Huddersfield.
«
»
23:40 Zware jongens - Police Interceptors
Na een mislukte overval komt de vluchtauto van enkele criminelen in aanrijding met een politiewagen. De verdachten dumpen het voertuig en slaan op de vlucht.
«
»
00:35 Chicago Fire
Severide en Kidd zetten hun onderzoek verder naar de zaak van brandstichting waarin Severides vader betrokken was. Brett staat voor een moeilijke keuze. En dan breekt de hel los.
«
»
01:25 Advocaat van de duivel
Rob Vanoudenhoven is geen supporter van voetbal en wil de sport een levenslange schorsing opleggen. Thomas Smith pleit tegen het bestaan van soaps. Wie trekt uiteindelijk aan het langste einde?
«
»
02:05 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

In een verlaten woestijnlandschap vechten de laatste overlevenden van de Apocalyps wanhopig om de nodige levensvoorzieningen. Onder hen bevinden zich twee verbitterde eenzaten: Max, een man van weinig woorden die nog steeds op zoek is naar gemoedsrust na het overlijden van zijn vrouw en kind, en Furiosa, een vrouw die ervan overtuigd is geraakt dat ze enkel kan overleven door weer naar haar geboortedorp terug te keren.

'Mad Max: Fury Road', film uit 2015 met oa. Charlize Theron, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers