TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 Geen uitzending
«
»
07:15 Ik vertrek
Ingrid den Drijver (51) en Inma l'Ami (48) vertrekken naar een dorpje in de buurt van Alicante om daar een pand te huren waar ze een Bed & Breakfast in gaan beginnen.
«
»
08:00 Geen uitzending
«
»
10:00 Geen uitzending
«
»
12:45 Ik vertrek
Edwin de Heer (45) en zijn vrouw Jet vertrekken met hun twee zoons naar Limousin, Midden-Frankrijk om er een timmerbedrijf en een Bed and Breakfast te beginnen.
«
»
13:40 Project Runway All Stars
Juryleden van dienst zijn Georgina Chapman, Isaac Mizrahi en gastjurylid Danielle Brooks.
«
»
14:25 Bride & Prejudice
Realityreeks.
«
»
15:10 Revenge Body with Khloe Kardashian
Khloé Kardashian en een team van personal trainers en stylisten helpen onzekere mensen zich opnieuw goed te voelen in hun vel.
«
»
16:00 US Kitchen Nightmares
Gordon Ramsay hielp in het verleden al tal van restaurants uit de problemen. Een tijdje geleden boog hij zich over 'Café Hon'. Vandaag keert Gordon terug om te kijken hoe het uitbater Denise vergaat.
«
»
16:55 Steenrijk Straatarm
Het gezin Mallants uit Lommel wisselt drie dagen van leven, huis en budget met de familie Lenaerts uit Koersel.
«
»
18:00 America's Got Talent Extreme
De deelnemers strijden om een geldprijs van 500.000 dollar.
«
»
19:35 Regi Academy
Het avontuur van de kandidaten start in het zonovergoten en mondaine Marbella. Daar worden ze niet alleen elkaars concurrenten, maar ook elkaars huisgenoten.
«
»
20:35 John Wick 3 - Parabellum
John Wick moet op de vlucht slaan nadat hij een fundamentele regel gebroken heeft: hij heeft iemand vermoord in het Continental Hotel. De gevaarlijkste moordenaars ter wereld zitten hem nu achterna.
«
»
23:00 The Transporter
Koerier Frank Martin vervoert alles zonder zich er vragen bij te stellen. Dan blijkt een van zijn pakjes een meisje te zijn. Hij heeft het er erg moeilijk mee om haar aan een bende uit te leveren.
«
»
00:40 Ambulance Australia
De noodcentrale krijgt een hysterische oproep van iemand die getuige was van een zwaar motorongeluk.
«
»
01:30 Geen uitzending
«
»
03:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Ex-militair Will Sawyer is verantwoordelijk voor de veiligheid in een wolkenkrabber. Tijdens een opdracht staat een verdieping van het 225 verdiepingen tellende gebouw plots in brand en Will krijgt de schuld. Hij slaat op de vlucht zodat hij zijn onschuld kan bewijzen en op zoek kan gaan naar de dader. Tegelijkertijd moet Will alles op alles zetten om ook zijn gezin, dat vastzit in het brandende gebouw, te bevrijden.

'Skyscraper', film uit 2018 met oa. Dwayne Johnson, om 21.00 uur op VTM.

Dossiers