TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
09:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:10 Driven
Racekampioen Beau Brandenburg krijgt met de komst van de jonge Jimmy Bly een moeilijke tegenstander voor de nieuwe wereldtitel. Joe Tanto, een renner wiens carrière vroegtijdig stopte, krijgt de opdracht Jimmy klaar te stomen voor de strijd.
«
»
16:15 Married ... With Children
Steve heeft onlangs ontslag genomen bij zijn commerciële baan. Hij belooft Marcy dat hij nieuw werk zal gaan zoeken, maar in plaats daarvan gaat hij met Peggy, Bud en Kelly naar de dierentuin.
«
»
16:40 Married ... With Children
Al heeft som geld opzij gezet, zodat hij, voor het eerst, kerstcadeautjes voor de familie kan kopen. Als Peggy, Bud en Kelly dit horen openen zij het charmeoffensief.
«
»
17:10 Stargate Atlantis
In een alternatieve dimensie blijkt het leven van Sheppard een heel andere wending te hebben genomen. Als verbitterde privédetective onderzoekt hij vreemde moorden in Las Vegas.
«
»
18:05 Police Interceptors
Hondengeleider Jen en misdaadbestrijdende hond Quantum zoeken in het donker naar een aanvaller. Een aanval op cannabisteelt leidt de politie naar 500.000 pond aan klasse-B drugs, gekweekt in een verlaten pakhuis.
«
»
19:05 Parking Wars
«
»
19:35 Rescue Cam
Een man redt zijn hond van een hongerige alligator. Enkele glazenwassers beleven de schrik van hun leven wanneer hun steiger het begeeft.
«
»
20:05 Rude Tube
Presentator Alex Zane neemt de kijker mee naar de populaire wereld van de internetfilmpjes.
«
»
20:35 Jackie Brown
Stewardess Jackie Brown wordt aangehouden, wanneer ze geld smokkelt voor wapenhandelaar Ordell Robbie. Ze helpt de FBI om Robbie achter de tralies te krijgen, maar besluit een dubbelspel te spelen en er zelf met het geld vandoor te gaan.
«
»
23:15 Rude Tube
Presentator Alex Zane neemt de kijker mee naar de populaire wereld van de internetfilmpjes.
«
»
23:45 Rude Tube
Presentator Alex Zane neemt de kijker mee naar de populaire wereld van de internetfilmpjes.
«
»
00:15 Clarice
Clarice en Ardelia onderzoeken een brute cold case nadat het lichaam van een vermiste tiener wordt aangetroffen in beton. Clarice worstelt met de kennis dat Krendler misschien de man kent die haar aanviel terwijl ze gevangen werd gehouden.
«
»
01:05 Clarice
ViCAP onderzoekt de ogenschijnlijke zelfmoord van een geneeskundestudent. Krendler verzamelt stiekem een DNA-monster van de man waarvan hij vermoedt dat hij Clarice heeft aangevallen in Woodhaven.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers