TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Tik Tak
Ontdek een mozaïek van een krab, een mysterieuze ontleedpuzzel van een lamp, Boekenjongen besluit om een bal te maken.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Simon
Tijdens het voetballen met Gaspard in het park, ontdekt Simon een skateboard in een struik. De jongens willen 'm allemaal uitproberen.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Eendje is ziek en Kaatje raakt in paniek, want ze weet niet hoe ze Eendje kan helpen. Viktor weet het ook niet, maar kameraadje Arthur laat hen zien dat je met een ziek dier naar de dierenarts kunt gaan.
«
»
06:30 Odo
Odo en Doedel beschermen vrijwillig de hele dag een tere plant. Met de hulp van hun vrienden Reggie de Vos en Michael de Muis beschermen ze hun bladvriend tegen speelse kippen, luidruchtige kanaries en dansende zwanen.
«
»
06:35 Lu en de dolle boel minis
Lu en Biba vinden bosbessen tijdens het spelen en ze besluiten een speurtocht te organiseren.
«
»
06:40 Monty & Co
Monty wil zijn slaapkamer laten zien aan Slak, maar hij wil dat ze daar snel naar toe gaan. Het wordt al gauw een spelletje voor de anderen om ervoor te zorgen dat Slak zelfs nog langzamer gaat.
«
»
06:50 Edmond & Lucy
Lucy breekt per ongeluk de dubbele fluit die Edouard haar geleend heeft en wil hem repareren.
«
»
07:00 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Cory's kleine zusje is erg blij met haar nieuwe vriend: Loony, een glimmende, rode ballon. Maar grote broer Cory heeft zijn handen vol om Loony te beschermen.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Een meisje komt met kapotte boemerang naar de Repair Shop. Saïd en Anna willen ook een boemerang en gaan op zoek naar voorwerpen in de vorm van een boemerang, maar komen alle voorwerpen ook terug?
«
»
07:25 Samson en Marie
Het busje van Samson en Marie ligt er heel rommelig bij. Marie heeft alleen geen zin om zelf op te ruimen. Ze bedenkt een plannetje zodat Samson het busje opruimt.
«
»
07:30 Samson & Marie ijsjestijd
Trees heeft een kunstige ring gemaakt voor Marie. Marie vindt de ring niet echt mooi, maar om Trees niet te kwetsen draagt ze hem alleen als Trees erbij is. Haar plannetje lukt, maar dan verliest Marie de ring.
«
»
07:35 Interstellar Ella
Priya maakt voor school een vlog over Mars. Ella en Slippy laten haar allerlei nieuwe en spannende dingen zien, maar het wordt Priya allemaal een beetje te veel.
«
»
07:45 De Smurfen
Koksmurf wordt jaloers op Smurflili wanneer zij wafels bakt die lekkerder zijn dan de zijne. Hij wil weten wat haar geheim is en doet er alles aan om erachter te komen. Hij gaat hiernaar op zoek samen met een groepje Smurfen.
«
»
07:55 Welkom in de Wilton
Senior vraagt zich af hoe het is om in de Wilton te logeren en hij checkt vermomd in als gast. Chloé heeft gehoord dat een beroemde muziekpromotor naar het land komt.
«
»
08:10 Idefix en de onverzettelijken
Terwijl hij een wandeling maakt, ontdekt Idéfix dat de duiven van Lutetia hem in de gaten houden.
«
»
08:20 Shaun het schaap
Timmy besluit de egels te helpen om een slaapplekje voor de nacht te vinden. Zijn goede bedoelingen eindigen echter anders dan gepland.
«
»
08:30 Zotte dieren
Carlos is een river-dansende hond, en een mopshond is gefascineerd door zijn eigen eten.
«
»
08:35 Zotte dieren
Gary laat de schattigste, grappigste en domste clips zien met parkietenwekkers, beagle ballentrucs en een epische poging tot de langste handstandwandeling ooit.
«
»
08:40 STIP IT
Videoclip in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
08:45 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
08:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
09:00 Tik Tak
Een kleurrijke caleidoscoop wordt ontdekt en een brutale kameleon speelt met een ijsje.
«
»
09:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
09:10 Simon
De strandclub organiseert een zakloop-race en Maëlle biedt Simon aan om samen met haar mee te doen. Ze trainen, maar het is niet gemakkelijk om vooruit te komen zonder te vallen.
«
»
09:15 Sarah: Sokpop en de klanken
Sarah en Sokpop ontdekken de wereld van de klanken. Doen jullie mee?
«
»
09:20 Kaatjes Kameraadjes
Frits en Frats zijn vies geworden van het buiten spelen. Wanneer ze van Kaatje in bad moeten, willen ze niet. Kameraadje Tille laat zien dat dieren ook in bad moeten en verzorgd moeten, ook haar hondje gaat naar de honderkapper.
«
»
09:30 Odo
Nadat hij zijn ouders op de verkeerde dag heeft uitgenodigd voor de 'Breng je ouders naar Kamp Dag', hoopt Odo het beste van zijn vergissing te maken door zijn vrienden te laten zien hoe leuk zijn ouders kunnen zijn.
«
»
09:35 Lu en de dolle boel minis
Als Biba een speelgoeddinosaurus als verjaardagscadeau krijgt, is Lu erg jaloers.
«
»
09:40 Monty & Co
Monty en Eddie delen een slaapkamer. Monty wil graag poëzie schrijven terwijl Eddie op de drums wil spelen. Ze splitsen de kamer op door middel van tape, maar dat helpt niet met al het lawaai.
«
»
09:50 Edmond & Lucy
Lucy en Edmond vragen zich af wie de oudste bewoner van het bos is.
«
»
10:00 Sarah beweegt
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met haar vriendjes gaat ze op avontuur vol bewegingen. Iedereen doet mee.
«
»
10:05 Toet Toet Cory Carson
Cory's dag kan niet stuk als hij hoort dat hij een dagje junior vuilniswagenstagair mag zijn bij zijn favoriete vuilniswagen. Hij leert veel over vuilnis ophalen tijdens de rondes die hij rijdt.
«
»
10:15 Aap, Poot, Pies
Aisia vindt het vreemd dat wolven op bepaalde plekken plassen om hun terrein te markeren. Maar als het neefje van de directeur haar plek naast Luc op de kar inneemt, moet ook zij ook iets verzinnen om haar plekje af te bakenen.
«
»
10:25 Samson & Marie ijsjestijd
De Burgmeester installeert luidsprekers in het pop-upijssalon. Dat vinden Samson en Marie leuk, tot er loeiharde tirolermuziek weerklinkt. De klanten gaan lopen. Marie wil dat de Burgmeester ermee stopt, maar die heeft er geen oren naar.
«
»
10:30 Tik Tak
Een sprookjeswereld van stof wordt ontdekt en er is een memory-spel met kwallen erop.
«
»
10:35 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
10:40 Simon
Gaspard plezier met zijn kleine zweefvliegtuig in het park. Wanneer deze kapot gaat, herstellen de meisjes het. Gaspard is te verlegen om ze aan te spreken, dus vraagt hij Simon het voor hem te doen.
«
»
10:45 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
10:50 Kaatjes Kameraadjes
Frits, Frats en Kaatje weten niet veel over padden. Kameraadjes Charles en Rocky weten alles over deze dieren. Ze helpen met hun opa om padden veilig de weg te laten oversteken.
«
»
11:00 Odo
Terwijl ze 's nachts in het bos kamperen om naar de vallende sterren te kijken, hopen Odo en Doedel op een onvergetelijke nacht. Wanneer Doedel echter in het donker verdwaald raakt, moet Odo de dag redden.
«
»
11:05 Lu en de dolle boel minis
Declan leert dat er dingen zijn waar mensen gewoon het antwoord niet op weten, en dat dit oké is.
«
»
11:10 Monty & Co
Mevrouw Rainey verandert de tuin in een strand. Monty wil een dappere reddingswacht zijn, maar hij krijgt een saaiere karwei. Alleen een lekker ijsje kan ervoor zorgen dat hij kalmeert.
«
»
11:20 Edmond & Lucy
Edmond en Lucy hebben het geluk om de baltsdans van de fuut te zien. Ze proberen net zo te dansen, maar dat is niet eenvoudig voor Lucy, die niet weet hoe ze zich moet vasthouden.
«
»
11:30 Sarah doet yoga
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad en betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met Sokpop probeert ze leuke yogahoudingen uit. Iedereen doet mee.
«
»
11:35 Toet Toet Cory Carson
De moeder van Freddie geeft iedereen een spannende rondleiding door de brandweerkazerne. Maar als er een noodgeval uitbreekt, brengt Cory's gedrag iedereen in gevaar.
«
»
11:45 Casper en Emma
De schoolkinderen gaan samen naar de boerderij waar de boer de kinderen leert hoe ze een koe moeten melken. Intussen sluipen de knuffels een van de schuren binnen en halen veel kattenkwaad uit, ze proberen zelfs een koe te melken.
«
»
11:55 Samson en Marie
Samson heeft zin in pannenkoeken, maar Marie heeft al andere plannen. Samson wil dan wel bij Bobientje pannenkoeken eten, haar baasje kan lekker bakken. Marie is beledigd en slooft zich uit om te bewijzen dat ze even goed kan bakken.
«
»
12:00 Molang
In de oudheid zitten Molang en Piu Piu naar een wagenrace te kijken. Een van de deelnemers moet echter het onderspit delven omdat zijn paard gewond is. Hij biedt Molang aan om hen te vervangen.
«
»
12:05 Interstellar Ella
Ella is vastbesloten een wedstrijd te winnen die haar moeder ook vaak heeft gewonnen. Maar vlak voor de eindstreep moet ze de keuze maken of ze iemand helpt of voor de overwinning gaat.
«
»
12:15 Interstellar Ella
Ella, Madhu en Slippy gaan naar planeet X, waar ze vreemde verschijnselen zien. Even zijn ze bang dat het spoken zijn, maar al snel wordt duidelijk dat het gaat om magnetische aantrekkingskracht.
«
»
12:30 De Smurfen
Lolsmurf verandert Dichtersmurf in Gargamels moeder, maar ze zitten gevangen in Gargamels krot.
«
»
12:40 Idefix en de onverzettelijken
Geïsoleerd door de Romeinen, gelooft de druïde Amnesix dat de Lutecians zijn drankjes niet willen.
«
»
12:50 Zig & Sharko
Zig vermomt zich als meisje en laat Marina geloven dat hij een baby verwacht. Sharko gebruikt dezelfde truc om haar te beschermen. De zeemeermin geeft hen gymnastieklessen, zonder te beseffen dat de haai en de hyena niets goeds van plan zijn.
«
»
13:00 Mega Mindy
Jack en Peggy willen rijk worden. Ze boren de oliepijpleiding aan die dwars door het dorp loopt. Hiervoor moeten ze midden in de snoepwinkel van oma graven. Maar dat is buiten Mieke gerekend.
«
»
13:25 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
13:30 Zouk
Iedereen gaat naar het meer, maar Zouk is ongelukkig omdat ze haar als een kind behandelen.
«
»
13:40 Presto's magische school
Lorenzo waarschuwt Violette voor Leon Lugubre's truc. Voorwerpen en zelfs dieren verdwijnen voorgoed. Bij het horen hiervan raken de harige assistenten van de Presto kinderen in paniek. Helemaal als Jack op mysterieuze wijze verdwijnt.
«
»
13:50 Coop Troep
Bertha belt de troep als ze Britney en Christina ruzie ziet maken over een belletje. Het team vindt het moeilijk om een manier te vinden om de dingen glad te strijken tussen de twee beste vriendinnen.
«
»
14:00 Nachtwacht
Een dryade is een vriendelijk wezen, maar komt naar Schemermeer om een wel heel speciale reden. Het wezen is geschokt als ze ziet hoe de mensen met de natuur omgaan.
«
»
14:25 Zotte dieren
Gary de vloggende hond besluit op zoek te gaan naar muzikanten uit het hele dierenrijk. Van zinloze papegaaiduikers tot een vals zingende pinguïn, hij heeft moeite om dieren te vinden die echt kunnen zingen.
«
»
14:30 Zotte dieren
Van een operazingend kuiken tot een gorilla stand-upcomedian en een vogelgoochelaar genaamd Gavin, Gary de vloggende hond en zijn vriend Rat proberen tevergeefs een aantal clips van getalenteerde dieren op te graven.
«
»
14:40 De Smurfen
Stormsmurf moet een supersmurfen-oppas worden als alle smurfen weer in baby's veranderen.
«
»
14:50 Rox
Kleine onafhankelijke tankstations worden sinds kort geterroriseerd door een bende die op Quads rijdt. De kolonel wil dat dit ophoudt en stuurt team ROX op onderzoek uit. Jozefien heeft een aanbidder: Ernest, de postbode.
«
»
15:15 STIP IT
Videoclip in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
15:20 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Omdat Oggy de kakkerlakken te hard heeft gestraft, besluit Piya bij hen in de luchtkanalen te gaan wonen. Ze realiseert zich al snel dat dit geen makkelijke situatie is voor een olifant.
«
»
15:30 Wannabe's
Olly moet Mike helpen met het organiseren van zijn papieren. Olly gaat met tegenzin aan de slag, maar dan is Mike zijn perforator plots verdwenen. Olly kan dus niet meer verder werken.
«
»
15:50 Molang
Molang en Piu Piu zijn de assistenten van Leonardo da Vinci. Ze merken dat het niet makkelijk is om het hulpje van een genie te zijn, vooral wanneer ze de taak krijgen om een ongehoorzame postduif te vangen.
«
»
15:55 Zouk
Animatiereeks over de avonturen van de kleine Zouk, een meisje met magische krachten, in De Hele Grote Stad. Gebaseerd op de strips van Serge Bloch en Nicolas Hubesch.
«
»
16:05 Abraca
Abraca, een twaalfjarige leerling tovenaar, wordt naar de aarde gestuurd om haar leertijd te voltooien. Daar ontmoet ze Firmin, een jonge jongen met een passie voor videogames, met wie ze sprookjesavonturen zal beleven.
«
»
16:30 Presto's magische school
Truman biedt Lisa een kans om haar technologische toverspullen te tonen. Midden in de voorbereiding realiseert Lisa zich dat haar nieuwe uitvinding verdwenen is.
«
»
16:45 Coop Troep
Prince zit vast bovenop een beeld op het plein. Maggie klimt zonder na te denken naar boven om hem te helpen, maar wordt duizelig en kan niet meer naar beneden komen. De troep moet nu een manier vinden om hen beiden te redden.
«
»
16:55 Shaun het schaap
De boerderij krijgt een onverwacht bezoekje van een ontsnapte gevangene, uit een gevangenis uit de buurt. Hij zoekt zijn toevlucht in de schuur, maar na een tijdje lijkt de gevangenis een betere optie dan bij de schapen logeren.
«
»
17:05 Spring
Nele en Evert willen Roxanne en Stefanie een lesje leren. Xavier wil Emma laten schrikken, maar Pia gaat daar een stokje voor steken. Niek is een lief aan zoeken op het internet. Stefanie ziet wat er op Roxanne's trainer staat en gaat naar Spring.
«
»
17:30 Spring
De start van 'Radio Spring' blijkt een enorm succes te zijn. Pia is gevraagd voor een nieuwe opdracht. Niek heeft volgende week een afspraak met zijn internetdate. Tien is nieuwsgierig.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 De Faker
Op het eerste gezicht lijkt het een doodgewoon gezin, maar er klopt iets niet. Eén iemand hoort er eigenlijk niet thuis en doet maar alsof. Al meteen aan de deur maakt de familie Lemkens uit Genk het Gloria niet gemakkelijk, want ze spreken Spaans.
«
»
18:20 Nachtwacht
Helena koopt een mooi schilderij, maar niemand weet dat er een levensgevaarlijke geest in zit.
«
»
18:45 STIP IT
Een bekend Ketnet-gezicht en 4 kinderen ervaren via een VR-bril hoe het voelt om gepest te worden.
«
»
19:00 De Hoppers
Meester Frans geeft zijn kinderen een nieuwe opdracht. Hij wil dat ze de superheld in zichzelf naar boven halen en een heldendaad verrichten. Zo moeten ze op zoek naar een manier om een ander te helpen. Daria wil een superheld zijn voor het klimaat.
«
»
19:15 STIP IT
Videoclip in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
19:20 Phoenix Rise
Volg de mooie en spannende verhalen van zes studenten die een onbreekbare band opbouwen terwijl ze de beproevingen en moeilijkheden van het schoolleven in de Engelse Midlands doorstaan.
«
»
19:45 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:55 2 kleine vogels
De vogels kijken toe hoe de vrolijke roodborstjes in een hol in de boomkruin kruipen. De vrienden proberen er ook in te komen, maar dat lukt alleen als ze zich als roodborstjes hebben vermomd.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Dertigers
Sami en Lies nodigen iedereen uit voor hun housewarming. Lies vermoedt dat oma haar klachten overdrijft om aandacht te trekken. Neles zwangerschap zorgt voor een ongemakkelijk gesprek met haar zus.
«
»
21:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers