TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:05 Kabouter Plop
Klus beweert een echte kabouterkarate te zijn en zegt dat hij met de blote hand een dikke plank doormidden kan slaan. Dat willen zijn kaboutervrienden wel eens zien.
«
»
06:10 Kabouter Plop
Omdat Klus Plop heeft geholpen bij het houtsprokkelen, wil Plop hem een mooie theepot cadeau geven. Door het geruzie van Lui en Kwebbel valt de theepot op de grond in scherven en Plop weet niet wat hij moet doen.
«
»
06:15 Kabouter Plop
Toen Kwebbel over de brug liep, viel deze uit elkaar en is ze in de beek gevallen. Nu zijn al haar kleren vuil en geeft ze Klus de schuld. Om het goed te maken, zal Klus de kleren van Kwebbel wassen.
«
»
06:20 Kabouter Plop
Plops vrienden zijn op bezoek in de melkherberg. Kwebbel heeft een groot probleem, want haar voet doet pijn en ze kan niet naar huis lopen. Klus bedenkt een oplossing om Kwebbel naar huis te kunnen brengen.
«
»
06:25 Moominvalley
Moomintrol wordt verliefd op een zeepaardje en zit daardoor iedere nacht op het strand om te zien of ze nog eens terugkomt. Moominmama en Moominpapa hebben het bijgelegd en zijn weer gelukkig samen.
«
»
06:45 De avonturen van K3
Het ruimtestation nodigt de meiden uit voor een optreden met een live-uitzending op aarde. Eenmaal in het ruimteschip aangekomen ontmoeten ze commandant Baxter, miljonair Mr. Carson en John Peter, die de meisjes en X een rondleiding geeft.
«
»
06:55 Flin & Flo
Flin wil spelen met Flo, maar die is druk bezig met het uitstippelen van een nieuwe route. Niet veel later maakt hij per ongeluk de klok kapot. Flo is boos. Wanneer Flin jammert dat Flo geen tijd voor hem wil maken, vertelt Flo over Kronos.
«
»
07:05 Flin & Flo
Flin wil grappen uithalen met Flo. Hij vervangt bijvoorbeeld de suiker met zout en legt een scheetkussen op zijn stoel. Flo trapt er elke keer in. Flin is net een Kabouterdraakje. Flin belooft om te stoppen met plagen als Flo het verhaal vertelt.
«
»
07:20 K3 Roller Disco
Klaasje heeft online verschillende jurkjes gekocht. Guus vindt dat niet milieuvriendelijk, al die bestelwagens met pakjes op de baan. Klaasje besluit te minderen, tot een wel heel erg knappe leverancier alle pakjes blijkt te leveren.
«
»
07:40 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Koen en Tineke vinden een mummie langs de kant van de weg. De wetsdokter doet een bijzondere vaststelling op het lichaam. Floor en Femke krijgen te maken met een voltallige klas spijbelaars.
«
»
08:05 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
08:20 Draken: Reddingsrijders
De Rescue Riders hebben een "Dragon Day" om hun vaardigheden aan een jonge fan te laten zien.
«
»
08:40 Maya de Bij
Maya probeert een show over vriendschap te maken voor een groot feest in de weide. Maar tijdens de repetities ontstaat er ruzie tussen de insecten. Maya moet hen op tijd zien te laten verzoenen.
«
»
08:55 De avonturen van K3
Het ruimtestation nodigt de meiden uit voor een optreden met een live-uitzending op aarde. Eenmaal in het ruimteschip aangekomen ontmoeten ze commandant Baxter, miljonair Mr. Carson en John Peter, die de meisjes en X een rondleiding geeft.
«
»
09:05 Trolls: The Beat Goes On!
Als Knoest een trollenjuweel krijgt, vindt Poppy dat deze mijlpaal gevierd moet worden. Maar dan stuit hij op verrassingen. Het team van Knoest staat voorop in de Bumperbal Bullseye-kampioenschappen.
«
»
09:30 De keuken van Sofie
Sven Ornelis is geen fan van rode kool. Sofie probeert hem toch te overtuigen met een salade van rode kool en gelakt buikspek.
«
»
09:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:45 Familie
De manier waarop Georgine haar huishouden reorganiseert zint Samira niet. Ondertussen geeft Samira Lars een duidelijke waarschuwing. Joris aast op de aandelen van Brigitte.
«
»
12:20 Milo
Hilde blust de brand en begint te vermoeden dat Lou verantwoordelijk is voor de brandstichting. Liam vindt uiteindelijk de ID-tag van Lou op de plaats van de brand.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Jan heeft een zware klap gekregen en stort zijn hart uit bij Mieke. Peter maakt tijd vrij voor Gloria. Lars denkt het ideale geschenk voor Véroniques verjaardag gevonden te hebben.
«
»
14:15 Medisch Centrum West
Arend-Jan weigert Joyce de functie van arts te geven die haar door Simon beloofd was. Een jonge getrouwde vrouw vertrouwt aan Astrid toe dat ze zichzelf prostitueert. Reini geeft onderdak aan een patiënte die door haar man mishandeld werd.
«
»
15:25 White Collar
Peter en Neal werken een vervalsings- en witwaszaak die hen naar twee van de meest iconische New Yorkse instellingen leidt: taxi's en jazz.
«
»
16:40 Verschoten & zoon
Magda wil voor het goede doel een modeshow organiseren met Dirk Van Bikkendonck.
«
»
17:15 Erfgenaam Gezocht
Axel onderzoekt deze keer een zaak die hij niet zelf heeft gevonden. Via een oproep deze zomer kwam hij bij de heemkundige kring van Bissegem terecht, die de openstaande erfenis van Kortrijk-inwoner Luc Sleeuwagen had ontdekt.
«
»
18:25 Milo
Liams verzoek om afstand te nemen hakt er stevig in bij Milo. Ze zet haar verdriet om in inspiratie voor een nieuwe song.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Mathias heeft geen zin om nog onder hetzelfde dak te wonen met Vanessa. Ook een regeling treffen rond Victor blijkt niet zo evident. Lars en Véronique voelen zich koud gepakt door Hanne en Brigitte.
«
»
20:40 Camping Coppens
Het is alle hens aan dek, want het is hoogseizoen op de camping. De start van de zomer betekent ook dat de bekendste Zweedse feestdag eraan komt: Midsommar.
«
»
21:50 De Kroongetuigen
TE:8 'De kroongetuigen' legt enkele spraakmakende misdaaddossiers uit de Vlaamse geschiedenis onder de loep aan de hand van getuigenverklaringen van de toenmalige speurders en andere betrokkenen.
«
»
22:55 Chicago P.D.
Burgess draait een extra dienst en raakt betrokken bij een schietpartij op vluchtelingen. Het team doet alles om de schutter op te sporen en de reden achter de aanval te ontdekken.
«
»
23:55 Zillion, the Lost Tapes
Zillion is een geldmachine. De cash wordt er letterlijk in sportzakken naar buiten gedragen. Verschillende keren beroven ex-personeelsleden Verstraeten voor miljoenen euro's. De politie luistert zijn telefoon af.
«
»
00:40 White Collar
Peter en Neal werken een vervalsings- en witwaszaak die hen naar twee van de meest iconische New Yorkse instellingen leidt: taxi's en jazz.
«
»
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers