TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 B&B zoekt Lief NL
Silvana maakt in Thailand indruk op Martijn, maar of het een goede indruk is? In de Zweedse natuur komt Yamie-Lee van een koude kermis thuis. In België maakt Leendert zich op voor de komst van een nieuwe single.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Celebrity MasterChef Australia
De beroemdheden moeten twaalf gerechten bereiden en serveren als onderdeel van een eliminatie, waarbij de persoon die het minst indrukwekkende gerecht serveert uit de wedstrijd wordt gegooid.
«
»
10:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:50 Achter gesloten deuren
Julian en Mireille hebben een grote, maar kostbare passie: rallyrijden. Ze willen ooit meedoen aan Parijs Dakar. Julian heeft een geheime manier gevonden om hun droom te kunnen betalen.
«
»
13:50 MasterChef Australië
De chefs moeten een letter uit het alfabet kiezen en krijgen vervolgens een ingrediënt dat met die letter begint. Nadien krijgen ze een uur de tijd om er een gerecht mee te bereiden.
«
»
15:00 Celebrity MasterChef Australia
In deze uitdaging heeft de jury besloten van regels af te zien. Ze willen een gerecht zien dat het hoogtepunt is van alles wat de beroemdheden tot nu toe hebben geleerd in de competitie.
«
»
16:05 Achter gesloten deuren
Mirthe concludeert dat de kinderen van haar beste vriendin mishandeld worden door hun vader. Maar het gesprek hierover wordt bemoeilijkt door een geheim waar Mirthe zelf mee rondloopt, en waarvan haar vriendin op de hoogte is.
«
»
17:05 B&B zoekt Lief NL
In Portugal vertelt Marian de waarheid tegen Gerry. In Zweden wordt bij Bram beginnende liefde verstoord door de aankomst van een nieuwe single. En Leendert is in zijn nopjes met zijn nieuwe single Niesje, al heeft zij een minder leuke mededeling.
«
»
18:10 Gordon Ramsay's 24 Hours to Hell and Back
Gordon Ramsay bezoekt het Trolley Stop Café in het hart van New Orleans. De afwezige restauranteigenaar blijkt verantwoordelijk te zijn voor alle problemen op het gebied van communicatie en discipline.
«
»
19:05 Home and Away
Cash en Xander schieten in actie nadat Mackenzie bewusteloos op de grond viel. Ze wordt met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar Bree alles op alles zet om haar leven te redden.
«
»
19:35 Blind Getrouwd UK
Vier nieuwe singles sluiten zich aan bij het liefdesexperiment. Eén bruid heeft veel negatieve dingen te zeggen over haar bruidegom en een gebrek aan aantrekkingskracht dreigt de trouwdag van een ander stel te verpesten.
«
»
20:35 Te Land Ter Zee En In De Lucht
Programma waarin deelnemers in wagens, vaartuigen en andere vervoermiddelen een poging doen om de schans af te gaan en de bel te luiden. De waaghalzen en durfallen gaan met de mooiste en snelste creaties de schans af.
«
»
21:40 Ik Vertrek
Brandweerman Gerard en horecamanager Denise vertrekken met hun zoon Stein naar het Portugese gehucht Alcantarilha. Ze hebben hun oog laten vallen op een oude boerderij waar ze een gastenverblijf in willen bouwen.
«
»
22:40 Night Coppers
«
»
23:40 Call The Bailiffs: Time To Pay Up
Een man beweert niet verantwoordelijk te zijn voor een openstaande factuur. Het geduld van Chris en Gavyn wordt danig op de proef gesteld.
«
»
00:40 Blind Getrouwd UK
Vier nieuwe singles sluiten zich aan bij het liefdesexperiment. Eén bruid heeft veel negatieve dingen te zeggen over haar bruidegom en een gebrek aan aantrekkingskracht dreigt de trouwdag van een ander stel te verpesten.
«
»
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers