TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
08:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:45 Sturm der Liebe
Markus hoopt zijn gespannen relatie met Katja te kunnen verbeteren tijdens een uitstapje samen. Werner confronteert Katja echter met de realiteit. Ana vraagt Philipp geschokt om uitleg.
«
»
11:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:00 In Her Shoes
Mannenverslinder Maggie botst met haar keurige zus Rose en raakt bevriend met een weduwnaar. Wanneer hun oma echter verschijnt, worden ze geconfronteerd met wat akelige waarheden over zichzelf en hun familie.
«
»
16:25 The Simpsons
Lisa en haar vriendin Juliet creëren hun eigen fantasiewereld, genaamd `De Kronieken van Equailia', waarin ze wegvluchten van de realiteit.
«
»
16:50 Crossing Jordan
Jordan en een rechercheur zoeken naar een vermiste baby wiens drugsverslaafde vader in executiestijl werd vermoord in een steegje, en een klasgenoot van Garrets dochter stort in en sterft tijdens de basketbaltraining.
«
»
17:45 Superstore
Amy vreest dat ze een rotdag op het werk tegemoetgaat wanneer ze hoort dat ze geen zwangerschapsverlof krijgt. Ondertussen zijn Jonah en Garrett druk met het werven van seizoenspersoneel.
«
»
18:15 The Goldbergs
Beverly en Jane hebben slechts vierentwintig uur om de bruiloft van Bill te regelen.
«
»
18:45 The Simpsons
De Simpsons worden door Mr. Burns naar Italie gestuurd om daar een speciale auto voor hem op te halen. Eenmaal daar komen ze erachter dat Sideshow Bob de burgemeester van een klein dorp is.
«
»
19:15 The Simpsons
Vier verschillende kerstverhalen met Simpsons in de hoofdrol; de geboorte van Jezus, een tweede wereld oorlog verhaal met opa, Mr Burns en de Kerstman en De Notenkraker in een musical.
«
»
19:45 S.W.A.T.
Wanneer het team reageert op een woninginbraak, ontdekken ze een moorddadig complot tegen een beroemde professionele American football quarterback. Ook krijgt Hicks een aanwijzing over een Jane Doe-zaak waar hij twintig jaar geleden aan werkte.
«
»
20:35 Die Hard 4.0
McClane moet een hacker arresteren, maar belandt in een dodelijk kat-en-muisspel. Hij moet het opnemen tegen cyberterroristen geleid door Thomas Gabriel.
«
»
23:00 Spring Breakers
Vier studentes overvallen een wegrestaurant om op spring-break te kunnen gaan. In Florida verzeilen de vier in buitensporig gedrag, waarna ze worden gearresteerd. De situatie wordt nog erger wanneer een gangster de borg betaalt.
«
»
00:35 S.W.A.T.
Wanneer het team reageert op een woninginbraak, ontdekken ze een moorddadig complot tegen een beroemde professionele American football quarterback. Ook krijgt Hicks een aanwijzing over een Jane Doe-zaak waar hij twintig jaar geleden aan werkte.
«
»
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers