TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Narcos
Peña moet David ten koste van alles voor blijven, nu ze beide op zoek zijn naar Pallomari. Peña neemt een ingrijpend besluit over zijn toekomst.
«
»
02:05 Stargate SG-1
Wanneer luitenant-kolonel Mitchell en zijn collega's op een afgelegen planeet naar sporen van Merlijns geheime wapen zoeken, stuiten ze op een middeleeuws dorpje.
«
»
03:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:00 All New Traffic Cops
Een wilde achtervolging volgt nadat Nick een automobilist probeerde te stoppen die weigerde mee te werken. Zodra ze de bestuurder te pakken hebben, blijkt hij onder invloed te zijn van cocaïne. Tegelijkertijd jagen collega's John en Dave een man op.
«
»
14:50 Police Interceptors
Interceptors Jo Lund en Mike Wroe sporen een Volkwagen Golf op die gebruikt werd bij een inbraak. Ze vinden hem bij een tankstation.
«
»
15:45 MacGyver
MacGyver, Pete Thornton en Joanne Remmings, de dobbelexpert van de Phoenix Foundation, gaan undercover om een bedrieger te betrappen die hun vriend al zijn spaargeld aftroggelde.
«
»
16:45 Stargate SG-1
Vala en Daniel worden geconfronteerd met de leider van de Ori. De Ori willen de melkweg aanvallen.
«
»
17:40 Airwolf
De mysterieuze dood van de vader van een vriend leidt tot een wereldomvattend complot waarbij een dodelijk gefabriceerd virus betrokken is.
«
»
18:40 Police Interceptors
Hondengeleider Steve en het vuurwapenteam bevinden zich in een dramatische confrontatie voor de deur, waarbij een man iemand zou hebben aangevallen met een bijl en een machete.
«
»
19:40 Top 20 Funniest
Een overzicht van de grappigste 'hoe kon dat nou gebeuren'-momenten, zoals een rennende bruid.
«
»
20:35 Blue Streak
Miles Logan is een juwelendief die net zijn grote slag geslagen heeft. Hij wordt echter gepakt, maar kan zijn buit nog net verstoppen in een gebouw. Wanneer hij vrijkomt, ontdekt hij dat het gebouw nu dienst doet als politiekantoor.
«
»
22:20 The Matador
Danny Wright maakt tijdens een zakenreis kennis met de mysterieuze Julian Noble, een eenzame huurmoordenaar. De twee hebben weinig gemeen, maar ontwikkelen een vriendschap, maar dan vraagt Julian zijn nieuwe beste vriend om hulp bij een moordaanslag.
«
»
00:10 Stargate SG-1
Vala en Daniel worden geconfronteerd met de leider van de Ori. De Ori willen de melkweg aanvallen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers