TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:25 Sturm der Liebe
Greta is boos wanneer ze verdacht wordt van diefstal. De politie wordt ingeschakeld en er ontstaat onrust in het hotel. Markus wil dat Eleni meer betrokken is bij het project van Imani.
«
»
12:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:45 Ann Rule's Sleeping With Danger
Stewardess Grace hoopt op een leven vol liefde als ze Paul ontmoet. Hij lijkt de prins op het witte paard, totdat Grace op een dag op brutale wijze door hem wordt aangevallen. Ze vreest voor haar leven en probeert elders een nieuw leven op te bouwen.
«
»
16:30 The Goldbergs
Beverly wil per se een afscheidsfeestje geven voor Erica wanneer ze naar een zomerschool gaat. Barry wordt de nieuwe mascotte op school om dichter bij Lainey te kunnen zijn.
«
»
16:55 Buffy the Vampire Slayer
Harmony en haar nieuwe bende vampiers hebben hun zinnen gezet op de vampierjager, terwijl Buffy in de problemen wordt gebracht door de rivaliteit met haar plotseling teruggekeerde tienerzus Dawn.
«
»
17:55 How I Met Your Mother
Barney bevindt zich op een kruispunt als duidelijk wordt dat Nora een serieuze relatie wil. Robin krijgt iets met een man die doet denken aan een hond. En de vrienden laten hun hart nakijken na de fatale hartaanval van Marshalls vader.
«
»
18:15 The Goldbergs
Lainey, Erica en Barry organiseren een groot feest als Laineys vader een paar dagen weg is. Murray ergert zich aan het feit dat Adam zo vaak met Dana belt.
«
»
18:45 The Simpsons
Bart wil zijn lerares esthetica een lesje leren en maakt een voodoopopje van haar. Hij spreekt een vloek uit waardoor ze vreselijke buikpijn zou moeten krijgen. Groot is zijn verbazing wanneer de volgende dag blijkt dat de vrouw zwanger is.
«
»
19:10 The Simpsons
Wanneer een stuk speelgoed voor een flashback naar een alternatieve werkelijkheid zorgt, krijgt de Lego-versie van Homer het vermoeden dat zijn hele Lego-wereld niet echt is.
«
»
19:40 The Big Bang Theory
Howard overweegt om de volgende stap te nemen in zijn relatie met Bernadette. Ondertussen wakkert de relatie tussen Leonard en Raj' zus weer aan.
«
»
20:10 The Big Bang Theory
Sheldon realiseert zich dat Leonard het middelpunt van de vriendengroep vormt, dit irriteert hem. Als reactie zoekt hij een nieuwe groep met vrienden.
«
»
20:35 Aspe
De rijke beurshandelaar Patrick Claes wordt in zijn eigen huis neergeslagen. Van In onderzoekt of Patrick een toevallig slachtoffer was, of dat het misschien een gerichte actie is geweest.
«
»
22:20 Transformers: Age of Extinction
Door een nieuwe mysterieuze duistere groep loopt de aarde weer gevaar. Cade Yeager zal Optimus Prime moeten helpen in deze nieuwe strijd tussen goed en kwaad.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers