TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Eenden houden een disco, een brandweerman gemaakt van kralen, het Boekenmeisje maakt een reuzenrad.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Tee & Mo
Tees vrienden lijken overal goed in te zijn en vragen zich af wat zijn speciale talenten zijn.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Viktor heeft een spin gevonden en toont hem trots aan Kaatje. Zij is bang van de spin en wil dat Viktor hem doodslaat, maar dat wil Viktor niet. Kameraadjes Sus en Flor laten zien dat spinnen en kriebeldiertjes in de tuin helemaal niet eng zijn.
«
»
06:25 Ollie
Nadat Ollie en Charles een prachtige regenboog in de lucht zien, besluiten ze die te vangen in een glazen pot. Maar dat is niet zo makkelijk als het lijkt.
«
»
06:30 Meneer Papier
Meneer Papier knipt een mandje en gaat met Poes bessen plukken. Plots komt Poes met een vogelei tevoorschijn. Het ei maakt een krakend geluid en er verschijnt een vogeltje. Het stopt maar niet met krijsen, ook al geeft Meneer Papier hem insecten.
«
»
06:35 Hongerige berenverhalen
Mika en Nico besluiten hun beroemde paprikagoulash te bereiden voor het jaarlijkse gastronomische berenfestival. Ze beseffen echter dat ze allemaal gulziger zijn dan de anderen, en dat er misschien niet genoeg te eten is.
«
»
06:40 Vos en Haas
De neef van de vos komt naar het dorp. De vos wil dat neef Karju laat zien dat ze in het bos hoort.
«
»
06:50 Sarah: Sokpop en de klanken
Sarah en Sokpop ontdekken de wereld van de klanken. Doen jullie mee?
«
»
06:55 Simon Superkonijn
Simon en Gaspard spelen in de tuin, maar het lijkt erop dat er een storm op komst is. Mam zegt dat ze naar binnen moeten komen als de storm losbarst. Mam zegt tegen Gaspard dat er niets te vrezen valt als ze eenmaal binnen zijn.
«
»
07:00 Edmond & Lucy
Edmond is vastbesloten aan Lucy te bewijzen dat hij net zo sterk is als Edouard.
«
»
07:10 Casper en Emma
Op een ochtend ziet Casper door zijn raam een oudere man met een dame dansen. Casper wil ook leren dansen en hij heeft geluk want op school laat een dansleraar de klas zien hoe ze moeten dansen. Hij geeft cd's mee zodat ze thuis kunnen dansen.
«
»
07:25 Samson en Marie
De burgemeester nodigt Samson uit voor het bal van de burgemeester. Samson belooft te komen.
«
»
07:30 Kleine dingen
De hele kleine wezentjes springen van een liniaal af, maar Blue voelt zich plots angstig.
«
»
07:35 Boomhutverhalen
Elke aflevering komen kinderen samen in hun boomhut, waar hun avontuur start met een probleem dat ze met behulp van het lezen van een prachtig prentenboek oplossen.
«
»
07:40 Lou
Lou wil heel graag 's avonds naar een rapconcert, maar dat mag niet van haar moeder. Ze heeft zelf genoeg te doen en kan niet gaan omdat ze een hoofdstuk van haar nieuwe roman moet afmaken.
«
»
07:55 Dodo
Het is Joe Connolly's twaalfde verjaardag en hij kan niet wachten tot iedereen op school het weet.
«
»
08:10 Wannabe's
Wanneer Lisette met haar tarotkaarten voorspelt dat Mike dringend zijn kinderdroom moet waarmaken, of dat hem anders iets ergs overkomt, vraagt Mike zich af waar hij als kind van droomde. Een oude foto biedt het antwoord: een speeltuin.
«
»
08:25 De Smurfen
Dichtersmurf geeft Smurflelie les in rijm, maar hij krijgt last van dichtersblok.
«
»
08:35 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings trekken een opgeblazen sumotori-kostuum aan om te concurreren met Grizzy.
«
»
08:40 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings vinden een eeuwenoude tafel die het verleden laat zien.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Kleine dingen
De Ukkepukkies ontdekken een zaklamp en hebben plezier in het maken van schaduwen. Wanneer Geel iets groots in de buurt van het licht brengt, krijgen ze meer dan waar ze op gerekend hadden.
«
»
09:05 Molang
Molang en Piu Piu zijn de assistenten van Merlijn. De tovenaar is zeer vermaard, maar er zijn jaren verstreken, en zijn krachten zijn niet meer wat ze geweest zijn.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
De dag zit er weer op en de dieren pakken de Zootram terug naar huis. De pinguÔns spelen met Flora's telefoon. Shackleton plaatst per ongeluk een veel te grote bestelling en dat zorgt voor problemen.
«
»
09:20 Where's Chicky?
Chicky is een kuikentje dat houdt van leren en vele avonturen beleeft.
«
»
09:25 De Smurfen
Potige Smurf spreekt een spreuk uit die hem per ongeluk verandert in een kolossale neus die alles op zijn weg opzuigt.
«
»
09:35 De Smurfen
Iedereen in het Smurfendorp is het beu om Babysmurfs luiers te verschonen, dus bedenkt Knutselsmurf een robot hiervoor. De robot slaat echter op hol en gaat er met Babysmurf vandoor.
«
»
09:50 Interstellar Ella
Tilly vindt het niet leuk dat Ella haar eigen kamer krijgt en verstopt zich in de buurt van een zwart gat om te voorkomen dat het morgen wordt. Ze weet alleen niet dat de tijd daar nog sneller gaat. Madhu raakt er ook aardig van in de war.
«
»
10:00 Interstellar Ella
Als ruimterommel hun clubhuis binnenvalt, gaan Ella en Slippy op pad om het probleem te verhelpen.
«
»
10:09 Grizzy & the Lemmings
Grizzy is moe en wil slapen, maar de Lemmings besluiten een kinderprogramma te kijken.
«
»
10:15 Idefix en de onverzettelijken
Quadratus wil de snelweg van Rome aanleggen voor Labienus, waarop men in slechts vier dagen van Lutetia naar Rome zou kunnen reizen. Hiervoor moeten echter veel bomen in het bos worden gekapt, waar de Ontembare natuurlijk bezwaar tegen heeft.
«
»
10:25 Idefix en de onverzettelijken
Iedereen moet het portret van generaal Labienus in huis hangen en wie weigert wordt voor de leeuwen gegooid. Om te voorkomen dat dit met Poulťrotix gebeurt, probeert Dogmatix het portret te saboteren voordat het bevel wordt uitgevoerd.
«
»
10:40 Berry Bees
De meisjes moeten in Klaver een nieuwe verzorgingssalon voor huisdieren onderzoeken, die mensen lijkt te transformeren waardoor ze zich als hun huisdieren gaan gedragen.
«
»
10:50 Berry Bees
In een internationaal onderzoekscentrum wordt het oudste levende wezen op aarde ontdekt. Maar terwijl wetenschappers en tv-ploegen ruziŽn over de naam van het kleine schepsel, verdwijnt het. De meiden gaan op onderzoek uit.
«
»
11:05 Squish
Omdat Squish' beste vriend Pod geen tijd heeft om met hem om te gaan, creŽert Squish een nieuwe vriend die Vinny heet. Hij lijkt aardig, maar blijkt een gevaarlijk virus te zijn dat zich blijft vermenigvuldigen en verspreiden.
«
»
11:15 Squish
Nadat de vijver van Peggy's uitgebreide familie is opgedroogd, nodigt Squish hen allemaal uit om in Small Pond te blijven. De vijver wordt al snel overspoeld door hordes waanzinnig gelukkige pantoffeldiertjes.
«
»
11:25 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings gebruiken een lamp om zichzelf zo groot als een beer te maken.
«
»
11:30 Galactic Agency
De rotzooi die Zed heeft achtergelaten wordt ondraaglijk. Om hem tot inzicht te brengen, besluiten de anderen ook hun spullen niet meer op te bergen. Als ze op een missie worden geroepen, is het gereedschap dat ze nodig hebben verloren in hun rommel.
«
»
11:40 Galactic Agency
Toaster voelt nutteloos tijdens reparatie missies. Ze besluit zichzelf te downloaden in een tweevoetige robot die Apple moet repareren. Met dit nieuwe lichaam volgt ze haar vrienden overal, maar haar gebrek aan controle zorgt voor problemen.
«
»
11:55 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
12:05 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings vinden een magisch boek met een spreuk die iemands uiterlijk kan veranderen.
«
»
12:10 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings spelen met Canadeze dierenpoppen. Wanneer Grizzy ziet dat een van de poppen, een beer, in een kooi zit, besluit hij mee te doen.
«
»
12:15 Ket & Doc
Samen met een diverse groep tienermeisjes gaat de OekraÔense Emilia voor de allereerste keer op klimkamp in haar nieuwe thuisland. Na een heel bewogen jaar, waarin ze met haar familie naar BelgiŽ vluchtte, belooft dit extra uitdagend te worden.
«
»
12:30 GameKeepers
Mats en Sari komen terecht op een speelplaats. Daar worden ze uitgedaagd om drie levensgevaarlijke schoolspelletjes te spelen: hinkelen, touwtjespringen en tikkertje. Wanneer een duivelse versie van Lizzy opduikt, dreigt het fout af te lopen.
«
»
12:55 Helden
De helden houden zo van dieren, dat ze deze keer een indrukwekkend dierenhotel besluiten te maken.
«
»
13:05 Ik u ook
Moeke wil graag dat Mel haar opvolger wordt als schrijfster van de Quincy boeken. Alleen is er een klein probleem: warhoofd Mel kan zich niet concentreren. Barry wil Lou volgen op social media, maar dat ziet Lou helemaal niet zitten.
«
»
13:20 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings strijden vele keren om de hut van de boswachter, die ze niet willen delen. Uiteindelijk blazen ze de hut op.
«
»
13:25 Squish
Squish wordt ten onrechte beschuldigd van het stelen van Planaria's speciale doos met spullen die in beslag zijn genomen van studenten. Dus proberen Pod en Peggy Squish te helpen ontsnappen uit detentie om de echte dief op te sporen.
«
»
13:40 Berry Bees
Er gebeurt iets vreemds met jonge topsporters over de hele wereld: hun sportspullen verdwijnen op mysterieuze wijze. De meisjes moeten de vreemde verdwijningen onderzoeken. Mevrouw Berry vermoedt een tennisracket het volgende doelwit van de dief is.
«
»
13:55 Idefix en de onverzettelijken
Quadratus heeft een fluitje gemaakt dat honden klakkeloos gehoorzamen als ze het horen.
«
»
14:10 Interstellar Ella
Voordat ze meegaat op een jaarlijks uitstapje met haar familie wil Ella graag haar vrienden helpen. Als ze daardoor eigenlijk al te laat is om met haar familie mee te gaan, ontdekt ze de zwaartekrachtslinger. Komt ze met supersnelheid nog op tijd?
«
»
14:20 Prinsessia
De nieuwste interesse van prinses Madeliefje is schilderen, maar ze is er niet zo goed in.
«
»
14:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Chep vraag zijn vrienden mee om naar een storm te kijken die er volgens hem aankomt. Mush-Mush en Lilit hebben dat wel vaker gehoord, maar nog nooit gebeurde er iets spannends, dus gaan ze niet mee. Chep vraagt Cantharelle mee, maar zij kan niet.
«
»
14:45 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush en zijn vrienden proberen Bollie, de allersnelste Zwam van het dorp, in te halen. Het lukt hen niet. Mush-Mush vindt dat Bollie zijn talent niet alleen voor bezorgingen moet gebruiken, maar ook voor super toffe stunts.
«
»
14:55 Mega Mindy
Frietverkoper Lucien en zijn zus Vanessa doen net alsof ze buitenaardse wezens zijn. Dankzij Toby en opa's nieuwste uitvinding wordt hun plannetje bekend gemaakt.
«
»
15:20 Molang
Alle vrienden werken hard in de velden om voorraden te maken voor de winter. Maar ťťn van hen stopt en begint muziek te maken. De fabel van de krekel en de mier wordt opnieuw bekeken.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Wanneer door een misverstand Bill denkt dat Samson en Marie naar AustraliŽ verhuizen, zal hij er alles aan doen om hen hier te houden. Hij besluit zelfs de banden van hun busje plat te laten, zodat ze niet kunnen vertrekken.
«
»
15:30 Kleine dingen
De vijf kleine wezentjes spelen een spelletje slapende konijntjes, maar ze vallen echt in slaap.
«
»
15:35 Idefix en de onverzettelijken
Quadratus heeft een idee voor zijn postduivennetwerk. Maar dat is niet genoeg voor Labienus. Hij wil dat de verbinding ook Rome bereikt, dus zijn er meer postduiven nodig. Kleine Hermelien wordt ook gevangen genomen door de soldaten.
«
»
15:45 De Smurfen
Het is Halloween en Smurfin geeft Schrielsmurf een magische pompoen om van hem een echte griezel te maken.
«
»
16:00 Lou
Het is elk jaar hetzelfde: zodra het jaar ten einde loopt, is Lou's moeder onherkenbaar en valt ze voor de verleidingen van het consumeren voor Kerstmis. Lou heeft haar handen vol om haar moeder te ontmoedigen.
«
»
16:15 Dodo
Met Kerstmis moet Joe in de kamer van zijn broer Jamie slapen. Wanneer hij een sms ontvangt van een meisje, probeert hij uit te zoeken wat hij moet doen terwijl hij een hele nacht met zijn broer moet om zien te gaan.
«
»
16:25 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings stuiten op een witte beer die via een stuk ijs is gearriveerd. Het stuk ijs begint langzaam te smelten.
«
»
16:35 Rox
Team Rox gaat op zoek naar een dief die in staat is om elke computer ter wereld te kraken.
«
»
17:00 De Faker
Sarah moet dit keer zien te ontdekken wie er niet thuishoort bij de Familie Hartmann.
«
»
17:20 3Hz
Felix en zijn vrienden ontdekken dat Roegerhout moet verdwijnen om plaats te maken voor een kernfusiecentrale. Intussen zorgen Luca en Jolien per ongeluk voor een totale black-out in het dorp.
«
»
17:45 Grizzy & the Lemmings
Grizzy weet de Lemmings te verpletteren met een van de koffers van de boswachter. De Lemmings zitten er aan vast en Grizzy gooit de koffer uit de hut.
«
»
17:50 Where's Chicky?
Het kuikentje probeert overeind te blijven, maar de vloer blijft maar ronddraaien.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Boomhutverhalen
In de boomhut wachten Noť en Paloma ongeduldig tot Jade met het tussendoortje begint. Als Jade met rijp fruit aankomt, wil de gulzige Noť alles opeten. Paloma wil niets en haar vrienden kunnen het niet geloven.
«
»
18:10 Nachtwacht
Een dryade is een vriendelijk wezen, maar komt naar Schemermeer om een wel heel speciale reden. Het wezen is geschokt als ze ziet hoe de mensen met de natuur omgaan.
«
»
18:35 De Hoppers
Jackie gaat op zoek naar een manier om in het wereldrecordboek te komen. Telkens wanneer ze een record vindt om te verbreken, is iemand anders haar voor.
«
»
18:55 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings vinden een vreemd meer in een Indiaanse grotto die wezens jonger kan maken als ze er een keer in stappen.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Olly wordt aangenomen bij Video King, een videobedrijfje dat online wil scoren. Om aan haar volgers te tonen dat ze een dierenvriend is, gaat Shoana vloggen met een echte kat. Die vlog gaat meteen de mist in, en dus mag Olly aan de slag als kat.
«
»
19:25 Zotte dieren
Liveactionreeks waarin Gary, de vloggende hond de grappigste (huis)dierenclips laat zien.
«
»
19:30 Zotte dieren
Liveactionreeks waarin Gary, de vloggende hond de grappigste (huis)dierenclips laat zien.
«
»
19:40 Jenny
Jenny wacht op haar ontslag uit het ziekenhuis. Hoewel ze graag naar huis wil, wil ze niet vertrekken zonder te weten hoe Charles' operatie is verlopen. De verdwijning van een clandestiene bezoeker geeft haar misschien tijd om hem te controleren.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
We blikken terug op alle beste en mooiste momenten van de tweede reeks Homo Universalis Ketnet.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reŁnie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers