TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:50 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met ingrediŽnten die als een ware delicatesse worden beschouwd. Met deze ingrediŽnten maakt hij bijzondere gerechten iedereen zou kunnen maken in beperkte tijd. Deze keer maakt hij gebruik van kreeft.
«
»
01:20 De Chalet aan de Semois
Terwijl Dominique en Jeroen hun innerlijke cowboy loslaten op hun paard, maakt Peppe een magistrale pasta in een kaasbol. Maar ook het zoete taco-ontbijt en aperitief van rillettes met gincocktail vallen enorm in de smaak bij de boys.
«
»
02:05 Tot op het Bot: Het Varken
Vandaag staat er een tarte tatin op de kaart van Johan Segers. Voor deze speciale appeltaart die op zijn kop geserveerd wordt, heeft Johan een extra ingrediŽnt in gedachten: zwarte pensen.
«
»
02:25 De Garde van Gert
Deze keer deelt Gert Verhulst de keuken met chef Dave de Belder. Dave heeft kippenoesters of heerlijk malse stukjes kip meegenomen. Hij maakt er een sherrysaus en een smeuÔge puree bij.
«
»
02:55 Ainsley Eats The Streets
In Amman, JordaniŽ, duikt Ainsley in de streetfoodscene. Het is een samenkomst van keukens.
«
»
03:45 Roger van Damme - Goud
Roger van Damme nodigt triatleet Marc Herremans uit en maakt een hemels dessert voor hem klaar.
«
»
04:10 Comfort Food
Binnenblijfweer vraagt om Comfort Food. Dat weet Jeroen de Pauw als de beste. Vandaag maakt hij balletjes in tomatensaus die ook kort in de oven gaan. En er is ook een dessert. Dat wordt een chocoladeroompap met petit-beurrekoekjes.
«
»
04:25 De Garde van Gert
Gert Verhulst krijgt gezelschap van chef Olivier de Vinck. Op het menu staat een heerlijke, kruidige pompoensoep. De chef combineert de soep met kikkererwten en gebakken pompoenpitjes. Een maaltijdsoep om U tegen te zeggen.
«
»
05:00 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden is in de hoofdstad van AustraliŽ- Canberra. Mountainbiken op Mount Stromlo, een uitstapje naar het National Arboretum en koken chef-kok Mark Glenn.
«
»
05:20 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Op Mallorca trekt Yotam het binnenland in op zoek naar authentieke lokale gerechten. Hij ontdekt een prachtige voorraadkast met lokale ingrediŽnten, waaronder geroosterd speenvarken dat langzaam wordt gekookt in een broodoven.
«
»
06:05 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met ingrediŽnten die als een ware delicatesse worden beschouwd. Met deze ingrediŽnten maakt hij bijzondere gerechten iedereen zou kunnen maken in beperkte tijd. Deze keer maakt hij gebruik van kreeft.
«
»
06:30 De Chalet aan de Semois
Terwijl Dominique en Jeroen hun innerlijke cowboy loslaten op hun paard, maakt Peppe een magistrale pasta in een kaasbol. Maar ook het zoete taco-ontbijt en aperitief van rillettes met gincocktail vallen enorm in de smaak bij de boys.
«
»
07:10 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt met chef Bert Meewis. De chef toont hoe je gebakken zalm de perfecte cuisson geeft en hoe je de perfecte dijonnaisesaus klopt. Asperges maken het plaatje van dit gerecht compleet.
«
»
07:40 Tot op het Bot: Het Varken
Vandaag staat er een tarte tatin op de kaart van Johan Segers. Voor deze speciale appeltaart die op zijn kop geserveerd wordt, heeft Johan een extra ingrediŽnt in gedachten: zwarte pensen.
«
»
08:00 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag gaat Sarah Puozzo voor veggie. Ze maakt orzo - dat is een super kleine pasta - in tomatensaus en serveert die met kaas/quornballetjes. Het is zonder vlees en erg lekker.
«
»
08:35 De Garde van Gert
Gert Verhulst krijgt gezelschap van chef Olivier de Vinck. Op het menu staat een heerlijke, kruidige pompoensoep. De chef combineert de soep met kikkererwten en gebakken pompoenpitjes. Een maaltijdsoep om U tegen te zeggen.
«
»
09:10 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden is in de hoofdstad van AustraliŽ- Canberra. Mountainbiken op Mount Stromlo, een uitstapje naar het National Arboretum en koken chef-kok Mark Glenn.
«
»
09:35 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Op Mallorca trekt Yotam het binnenland in op zoek naar authentieke lokale gerechten. Hij ontdekt een prachtige voorraadkast met lokale ingrediŽnten, waaronder geroosterd speenvarken dat langzaam wordt gekookt in een broodoven.
«
»
10:30 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met ingrediŽnten die als een ware delicatesse worden beschouwd. Met deze ingrediŽnten maakt hij bijzondere gerechten iedereen zou kunnen maken in beperkte tijd. Deze keer maakt hij gebruik van kreeft.
«
»
11:05 Ainsley Eats The Streets
In Amman, JordaniŽ, duikt Ainsley in de streetfoodscene. Het is een samenkomst van keukens.
«
»
11:55 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag legt Bart Desmidt een rauw visje op het bord. Hij gaat voor een ceviche van zeebaars met rabarber, selderij en sesam. Rauwe Noordzeevis, men weet niet hoe lekker dat dat eigenlijk is.
«
»
12:15 Hidden Gems
Het verhaal van Michelin Cotton Candy, dat slechts twee keer per maand verkocht wordt.
«
»
13:00 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam reist naar het prachtige Franse eiland Corsica, waar hij ontdekt hoe het weelderige groene landschap, genaamd de maquis, het eten smaak geeft, van charcuterie en olijfolie tot kaas en honing.
«
»
13:50 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Op Mallorca trekt Yotam het binnenland in op zoek naar authentieke lokale gerechten. Hij ontdekt een prachtige voorraadkast met lokale ingrediŽnten, waaronder geroosterd speenvarken dat langzaam wordt gekookt in een broodoven.
«
»
14:35 Guillaume's Paris
Guillaume proeft het beste brood in Parijs en bezoekt Opera Garnier, een spectaculaire muziekzaal.
«
»
15:05 Guillaume's Paris
Guillaume Brahimi bezoekt een chocoladefabriek in het elfde en twaalfde arrondissement van Parijs.
«
»
15:35 Roger van Damme - Goud
Roger van Damme nodigt triatleet Marc Herremans uit en maakt een hemels dessert voor hem klaar.
«
»
16:00 Comfort Food
Binnenblijfweer vraagt om Comfort Food. Dat weet Jeroen de Pauw als de beste. Vandaag maakt hij balletjes in tomatensaus die ook kort in de oven gaan. En er is ook een dessert. Dat wordt een chocoladeroompap met petit-beurrekoekjes.
«
»
16:20 Ainsley Eats The Streets
Ainsley komt vlak voor het festival van Eid aan in Marokko, waar hij de kleurrijke, chaotische en dromerige stad Fes bezoekt. Ainsley ontdekt een lokale keuken die veel meer omvat dan de bekende couscous en tajines.
«
»
17:10 Comfort Food
Soms voel je het als je zelfs nog in je bed ligt: het is weer een dag om te balen. Jeroen de Pauw heeft daar een goede remedie tegen: eten. 's Morgens vroeg start hij met verloren brood met een karamelsmaakje en een warme London Fog.
«
»
17:30 De Garde van Gert
Gert Verhulst krijgt gezelschap van Jan Buytaert. Jan zweert bij de Franse keuken en dat merk je ook aan het gerecht dat hij vandaag op tafel tovert. De heren maken een salade met eendenfilet, frambozen en kastanjes.
«
»
18:00 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Op Mallorca trekt Yotam het binnenland in op zoek naar authentieke lokale gerechten. Hij ontdekt een prachtige voorraadkast met lokale ingrediŽnten, waaronder geroosterd speenvarken dat langzaam wordt gekookt in een broodoven.
«
»
18:50 Het Weekmenu
Steffi Vertriest bereidt zalm met bloemkoolcouscous, falafel met vegan mayonaise, ratatouille met zoete aardappel en gevulde courgette.
«
»
19:30 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
20:10 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met ingrediŽnten die als een ware delicatesse worden beschouwd. Met deze ingrediŽnten maakt hij bijzondere gerechten iedereen zou kunnen maken in beperkte tijd. Deze keer maakt hij gebruik van krab.
«
»
20:40 De Garde van Gert
Gert Verhulst staat deze keer achter het fornuis met chef Olivier de Vinck. Olivier toont hoe je creatief kan zijn met bloemkool. Hij prepareert de groente op verschillende manieren. Een gebakken stuk zeetong maakt de maaltijd compleet.
«
»
21:15 The Art of Making Cocktails
Manuel laat zien hoe je een Peach Mint Thunderbolt, een Marlene Dietrich en een Stinger maakt.
«
»
21:30 Toasted on wheels!
Het is nog vroeg maar Dominique en Dagny Ros zijn helemaal klaar om de Antwerpenaar te verwennen met spannende streetfood gerechten. Dominique kiest voor erwtensoep; Dagny Ros gaat voor tunnbrod met gegrilde makreel en een witte omelet.
«
»
21:55 De Dagschotel
Chef Chiara van Emrik tovert een verrassend bord op tafel en maakt een sappig piepkuiken met dragonsaus klaar. Daarnaast serveert ze heerlijke gebakken patatjes.
«
»
22:10 Piet Patron
Dries is de piepjonge nieuwe chef amuses van Likokť. Hij verwent de smaakpapillen van de klanten vandaag met een calderade-gerecht afgewerkt met verse bloemen en kruiden uit de moestuin van de patron himself.
«
»
22:30 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden is in de hoofdstad van AustraliŽ- Canberra. Mountainbiken op Mount Stromlo, een uitstapje naar het National Arboretum en koken chef-kok Mark Glenn.
«
»
23:00 De Garde van Gert
Deze keer maakt Gert Verhulst een lekkere hap klaar met chef Roger Van Damme. De keukenvrienden koken heerlijke gevulde eitjes met zalm bij elkaar. En daar hoort volgens de chef een zelfgemaakte krokante taco bij.
«
»
23:35 Het Weekmenu
Steffi Vertriest bereidt zalm met bloemkoolcouscous, falafel met vegan mayonaise, ratatouille met zoete aardappel en gevulde courgette.
«
»
00:15 Guillaume's Paris
Guillaume proeft het beste brood in Parijs en bezoekt Opera Garnier, een spectaculaire muziekzaal.
«
»
00:45 Guillaume's Paris
Guillaume Brahimi bezoekt een chocoladefabriek in het elfde en twaalfde arrondissement van Parijs.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reŁnie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers