TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Murdoch Mysteries
Tijdens een opvoering van Macbeth valt het halfvergane lichaam van de voormalige eigenaar van het Grand Theatre op het toneel. Tijdens het openen van het graf waarin hij moet liggen, wordt een ander lichaam aangetroffen.
«
»
02:05 Scott & Bailey
Nadat ze Nick gedwongen heeft om haar appartement te kopen, ontdekt Rachel dat ze zijn kind draagt. Ze slaagt erin de moordenaar van een huisvrouw in een hinderlaag te doen lopen.
«
»
02:50 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Als Frank en Lu een zaak rond paranormale activiteiten onderzoeken, worden ze benaderd door een welgesteld lid van de plaatselijke club van treinspotters.
«
»
03:35 Silent Witness
Nikki komt onder vuur te staan, omdat ze informatie zou hebben gelekt. Jack en Thomas moeten de moordenaar opsporen.
«
»
04:25 Murdoch Mysteries
De zoon van Brackenreid wordt voor iemand anders aangezien en wordt ontvoerd. Murdoch gaat erop uit.
«
»
05:15 All Creatures Great and Small
James krijgt een noodoproep voor Tricki Woo, het hondje van Mrs Pumphrey. Tristan wil verder met zijn opleiding, maar Siegfried twijfelt daarover. James komt nader tot Helen als hij hun bekroonde stier komt behandelen.
«
»
06:00 The Mallorca Files
Terwijl Max en Miranda onderzoek doen naar een aantal diefstallen in het huis van een legendarische muziekproducent en reality-tv-ster, worden ze opeens hoofdrolspelers in een dodelijke show.
«
»
06:45 London Kills
Als een jongen zijn opa dood vindt in de kelder van een cafť, vertelt hij Rob dat hij is geslagen door een man met een honkbalknuppel, maar Vivienne twijfelt aan zijn verhaal. Vivienne zet Rob onder druk.
«
»
07:35 Father Brown
De vrijlating uit de gevangenis van een veroordeelde moordenaar doet Kembleford op haar grondvesten schudden. Father Brown moet zijn dierbaren zien te beschermen.
«
»
08:20 Death in Paradise
Iemand uit JP's verleden wordt op heterdaad betrapt bij een plaats delict. Jack moet de waarheid achterhalen.
«
»
09:15 Midsomer Murders
Jones gaat undercover op de basis van een nieuwe cultus genaamd `The Oblong Foundation'. De aanleiding hiervoor is de verdwijning van een jonge vrouw die daar een lid is.
«
»
10:05 Midsomer Murders
Jones gaat undercover op de basis van een nieuwe cultus genaamd `The Oblong Foundation'. De aanleiding hiervoor is de verdwijning van een jonge vrouw die daar een lid is.
«
»
10:50 Hope Street
De onverwachte komst van de Engelse rechercheur Leila Hussain naar het Noord-Ierse kustplaatsje Port Devine roept vragen op bij de inwoners. Niemand gelooft haar verklaring over waarom ze naar Port Devine is gekomen.
«
»
11:35 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Frank en Lu moeten hun namen zuiveren wanneer ze in de val gelokt worden door mysterieuze dubbelgangers.
«
»
12:20 Death in Paradise
Het team duikt in de restaurantwereld wanneer een spraakmakende chef dood teruggevonden wordt in zijn eigen restuarant. Florence geeft detective Goodman nog een liefdesles en Dwayne krijgt de kans om een oude schuld te vereffenen.
«
»
13:15 Father Brown
Een koninklijk bezoek van prinses Margaret aan Kembleford komt in gevaar wanneer een conciŽrge van een school wordt vermoord. De conciŽrge blijkt een mysterieus verleden te hebben.
«
»
14:00 The Chelsea Detective
Max en Layla onderzoeken de moord op de manager van een kunstgalerie, die na afloop van een exclusieve tentoonstelling is gewurgd. Omdat er schilderijen zijn verdwenen, lijkt het om een uit de hand gelopen overval te gaan.
«
»
15:00 Father Brown
Father Brown moet ervoor zorgen dat een geliefde organisatie haar deuren niet hoeft te sluiten. Om dit te doen, moet hij degene vinden die verantwoordelijk is voor de dood van de stationschef.
«
»
16:00 Midsomer Murders
De fabriek voor sauzen van Plummer staat onder grote financiŽle druk waaraan het familiebedrijf dreigt ten onder te gaan. Wanneer een bezoeker van de fabriek vermoord wordt, onderzoeken Barnaby en Scott de zaak.
«
»
17:00 Midsomer Murders
De fabriek voor sausen van Plummer staat onder grote financiŽle druk waaraan het familiebedrijf dreigt ten onder te gaan. Wanneer een bezoeker van de fabriek vermoord wordt, onderzoeken Barnaby en Scott de zaak.
«
»
18:00 Death in Paradise
De gitarist van een reggaeband wordt vermoord. Jack moet een oude zaak oplossen voordat hij de dader kan arresteren.
«
»
19:00 All Creatures Great and Small
James is zeer in zijn nopjes dat hij dierenarts van dienst is tijdens de Darrowby Show, maar Siegfried en Tristan gaan een weddenschap aan over hoe lang hij het er zal volhouden.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Een niet geliefde man wordt doodgestoken op zijn zestigste verjaardag. Zijn dochter wordt verdacht.
«
»
21:00 Silent Witness
Het team ontrafelt het mysterie van een man die dood is aangetroffen op de oever van de Theems en ondertussen begint het leven van een ontevreden hoogleraar criminologie te ontsporen.
«
»
22:10 Silent Witness
Op de universiteit loopt de situatie verder uit de hand en Cara komt in de vuurlinie. Het raadsel van het lichaam in de Theems wordt opgelost. En vanuit onverwachte hoek komt er een doorbraak in de Cherry-zaak.
«
»
23:25 Call the Midwife
Een gezellige dag aan de kust loopt voor de Turners traumatisch af, waardoor May's toekomst bij hen in gevaar komt. Zuster Crane helpt een jong stel dat geconfronteerd wordt met een zeldzame vorm van kanker.
«
»
00:35 Murdoch Mysteries
Wanneer een rijk lid van de roeiclub vermoord wordt aangetroffen, onderzoekt Murdoch de duistere geheimen van de rijke elite van de stad. De dood lijkt in eerste instantie lijkt op een misgelopen ontgroeningsritueel.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reŁnie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers