TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:30 Moordenaars Open & Bloot
De zwangere Cindy Thompson wordt gruwelijk vermoord. De zaak blijft acht jaar lang onopgelost. - Iedereen in zijn omgeving is met verstomming geslagen wanneer Robert Limon wordt doodgeschoten.
«
»
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Blind getrouwd: AustraliŽ
Melissa, die nog nooit een date heeft gehad, wordt gekoppeld aan radioman Bryce, die een half jaar eerder nog verloofd was. Twee stellen geven elkaar het jawoord en de eerste koppels gaan op huwelijksreis.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Dinner Date
Jayde krijgt vijf verschillende menu's te zien die zijn samengesteld door potentiŽle blind dates. Ze kiest er drie uit om mee op date te gaan en vervolgens maakt ze de keuze wie ze nog een keer wil zien.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:30 B&B zoekt lief in de winter NL
Voor Guido wordt het er niet gemakkelijker op. Hij heeft nog twee dames over de vloer: Marja en Esmeralda. Guido vindt hen allebei leuk en wil daarom graag weten wat zij van hem vinden.
«
»
13:45 Dinner Date
Mitch kiest drie dates uit op basis van vijf menu's die zijn samengesteld door potentiŽle blind dates. Na de drie dates kiest hij er ťťn uit die hij graag nog een tweede keer zou willen zien.
«
»
14:45 Blind getrouwd: AustraliŽ
Drie nieuwe koppels sluiten zich aan bij de andere stellen. De alleenstaande moeder Samantha stapt in het huwelijksbootje met kraanmachinist Cameron en muzikant Booka wordt gekoppeld aan psychologiestudent Brett.
«
»
16:05 Achter gesloten deuren
Andrea is fysiotherapeut en werkt in de gevangenis. Ze wordt verliefd op een gedetineerde en hun relatie blijkt toekomst te hebben. Ze kan er niet omheen om haar verhaal te vertellen.
«
»
17:00 24 Hours in A&E
Een vrouw met autisme wordt binnengebracht nadat ze haar vinger tussen een deur heeft gekregen. En de 82-jarige Alec heeft mogelijk een levensbedreigende sepsis ontwikkeld na een borstinfectie.
«
»
18:00 Boer zkt Vrouw
In Gierle wordt Niels wakker met drie vrouwen in huis, maar aan de ontbijttafel wordt weinig gezegd. De drie uitverkorenen van Robbe vertrekken naar het prachtige Zweden, waar Robbe hen meteen aan het werk zet.
«
»
19:10 Home and Away
Kahu wil Tane een plezier doen en gaat akkoord om een opleiding te volgen, maar vraagt zijn neef wel om hem het inschrijvingsgeld voor te schieten. Justin ziet op tegen de eerste dag van zijn werkstraf.
«
»
19:40 Moordenaars Open & Bloot
In Tennessee wordt een koppel doodgeschoten en neergestoken aangetroffen in hun woning. - Marineofficier Cory Voss keert na zes maanden terug naar huis, maar wordt doodgeschoten aan een bankautomaat.
«
»
20:35 The Misfits
Een bende moderne Robin Hoods rekruteert een beroemde dief om miljoenen aan goudstaven te stelen die verborgen liggen onder een van s werelds meest beveiligde gevangenissen.
«
»
22:25 American Pie
Vier jongens beloven hun maagdelijkheid te verliezen in de overtuiging dat het essentieel is voordat ze naar de universiteit gaan. Ze strijden tegen elkaar om de eerste te zijn die de daad verricht. Hun inspanningen zijn niet allemaal succesvol.
«
»
00:15 Moordenaars Open & Bloot
In Tennessee wordt een koppel doodgeschoten en neergestoken aangetroffen in hun woning. - Marineofficier Cory Voss keert na zes maanden terug naar huis, maar wordt doodgeschoten aan een bankautomaat.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reŁnie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers