TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:00 Stargate SG-1
Een gevaarlijke zwerm buitenaardse insecten ontsnapt tijdens een bezoek van diplomatische afgevaardigden aan de Gamma-site, een afgelegen, buitenaardse Stargatebasis.
«
»
14:50 Stargate SG-1
Carter en Mitchell zitten gevangen in een vreemde dimensie waar niemand hen kan zien of horen.
«
»
15:45 MacGyver
MacGyver wordt ingeschakeld om het unieke beveiligingssysteem van een geheim onderzoekslaboratorium te testen. Maar het systeem blijkt defect, waardoor de maker, Jill Ludlum, en MacGyver vast komen te zitten.
«
»
16:45 Stargate SG-1
De doodgewaande Vala neemt contact op met de Stargatebasis. Ze brengt onmiddellijk verslag uit over wat ze de laatste maanden heeft meegemaakt op een afgelegen planeet in het Ori-sterrenstelsel.
«
»
17:40 Airwolf
De Sovjets staan het Airwolf-team toe te helpen de verspreiding van radioactiviteit te stoppen, die zou kunnen resulteren in een meltdown van hun meervoudige reactoren.
«
»
18:40 Police Interceptors
De Interceptors zitten een verdachte van inbraak achterna. Andy Howarth ramt de vluchtauto.
«
»
19:40 Top 20 Funniest
Hilarische hoogtepunten van o.a. de World Shin Kicking Championships, en martialartsongelukken.
«
»
20:35 The Rundown
Beck, een premiejager, wil stoppen met werken, maar aanvaardt eerst nog een allerlaatste klus. In opdracht van de steenrijke Billy Walker trekt hij naar het Amazonewoud om diens zoon Travis, die er op zoek is naar een waardevolle schat, op te sporen.
«
»
22:30 Ace Ventura: Pet Detective
Een knullige detective, die gespecialiseerd is in het vinden van dieren, gaat op zoek naar de vermiste mascotte van de Miami Dolphins, Snowflake. Al snel ontdekt hij dat dit meer dan een simpele ontvoering is.
«
»
00:10 Stargate SG-1
De doodgewaande Vala neemt contact op met de Stargatebasis. Ze brengt onmiddellijk verslag uit over wat ze de laatste maanden heeft meegemaakt op een afgelegen planeet in het Ori-sterrenstelsel.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers