TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Father Brown
De vader van een jonge schrijver wordt dood gevonden. Father Brown moet de moordenaar zien te vinden voordat een reiziger wordt opgehangen.
«
»
02:05 Mrs Sidhu Investigates
Mrs. Sidhu wordt gevraagd als in-house cateraar voor het softwarebedrijf Appenda. Maar de reputatie van het bedrijf komt onder vuur en wanneer de CEO van Appenda dood wordt aangetroffen, gaat Mrs. Sidhu op onderzoek.
«
»
02:55 Death in Paradise
Het vieren van de `Day of the Dead' op het eiland wordt onderbroken door een moord. Jack en zijn team moeten een elitaire club onderzoeken om de moordenaar te vinden.
«
»
03:50 Silent Witness
Het team ontdekt een link tussen twee belangrijke moordzaken. Nikki bezoekt een oud-collega die wellicht kan helpen en Thomas komt erachter hoe Tina kwam te overlijden.
«
»
04:45 Murdoch Mysteries
Een rechercheur is vermoord en een Chinese man genaamd Fong Choy wordt als dader aangemerkt.
«
»
05:30 The Change
De dag van het palingfestival is aangebroken en het dorp bruist van activiteiten. Zelfs radio-dj The Verderer komt uit zijn boom om het festival mee te vieren. Maar de feestvreugde wordt al snel verstoord.
«
»
06:00 The Mallorca Files
Max en Miranda onderzoeken in het plaatsje Cazador in het binnenland van Mallorca de moord op een beroemde Britse schrijver die zich actief inzette tegen stierenvechten.
«
»
06:45 London Kills
Nu Billie is neergestoken en haar aanvaller op vrije voeten is, verwijt Vivienne zichzelf dat ze niet doorhad dat Billie in gevaar was. Wanneer het dode lichaam van een student wordt gevonden, worden zijn kamergenoten als hoofdverdachten aangewezen.
«
»
07:35 Father Brown
Father Brown stuit op een wanhopige voodoopriester die zijn geliefde wil terugwinnen, koste wat kost.
«
»
08:20 Death in Paradise
Het vieren van de `Day of the Dead' op het eiland wordt onderbroken door een moord. Jack en zijn team moeten een elitaire club onderzoeken om de moordenaar te vinden.
«
»
09:15 Midsomer Murders
Als een inspecteur van de sociale dienst dood in de rivier gevonden wordt, onderzoekt Barnaby de zaak. Hij heeft al snel een aantal verdachten, die allemaal een aanvaring met de man gehad hebben.
«
»
10:05 Midsomer Murders
Als een inspecteur van de sociale dienst dood in de rivier gevonden wordt, onderzoekt Barnaby de zaak. Hij heeft al snel een aantal verdachten, die allemaal een aanvaring met de man gehad hebben.
«
»
10:50 The Mallorca Files
Een opgepakte drugsdealer geeft Miranda en Max de tip dat een crimineel die op de lijst van meest gezochte misdadigers van Mallorca staat, weer op het eiland is om zijn stervende vader te bezoeken.
«
»
11:35 Agatha Raisin
Agatha begint haar eigen detectivebureau, maar het loopt geen storm in haar kantoor. Op zoek naar klanten komt ze terecht in een spookhuis. Maar zijn de vreemde geluiden en voetstappen echt van geesten, of probeert iemand de eigenaar te verjagen?
«
»
12:25 Death in Paradise
Als de voormalige mentor van Dwayne wordt vermoord, trekken de detectives zich de zaak al snel persoonlijk aan. Dwayne ontvangt een bericht dat een aanknopingspunt geeft voor het onderzoek.
«
»
13:20 McDonald and Dodds
McDonald en haar partner, Dodds, worden naar Mara Retreat geroepen, een privé revalidatiekliniek waar ze de mysterieuze dood van een rijke patiënt moeten onderzoeken. Ze komen terecht in de complexe en mistige wereld van een hechte therapiegroep.
«
»
15:00 Father Brown
Het is december en Father Brown, mevrouw McCarthy en Bunty krijgen bezoek van een oude vriend. Maar Kerstmis in Kembleford wordt al snel verstoord door de ontdekking van een lichaam in het bos.
«
»
16:00 Midsomer Murders
Twee families, de families Ransom en Kirby, zijn verwikkeld in een vete, aangewakkerd door jaloezie en ambitie. Wanneer er een lijk opduikt, onderzoeken Barnaby en Scott de zaak.
«
»
17:00 Midsomer Murders
Twee families, de families Ransom en Kirby, zijn verwikkeld in een vete, aangewakkerd door jaloezie en ambitie. Wanneer er een lijk opduikt, onderzoeken Barnaby en Scott de zaak.
«
»
18:00 Death in Paradise
De leider van een spirituele retraite wordt gewurgd aangetroffen. Alle verdachten zaten in een meditatiecirkel ten tijde van de moord.
«
»
19:00 All Creatures Great and Small
Het raceweekend op de renbaan van Darrowby nadert en Siegfried gaat op gesprek voor de positie van dierenarts van dienst. Het is iets waar hij al lang van droomt en hij doet zijn best om indruk te maken op de baas van de renbaan.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Een man valt dood neer net als hij lid wil worden van een geheime loge, waar Brackenreid en Crabtree ook lid van zijn. Maar het kost wat overtuigingskracht van de andere leden van de loge om Murdoch en Ogden geaccepteerd te krijgen als onderzoekers.
«
»
21:00 Peaky Blinders
Tommy sluit een deal met Linda. De mol die zich onder de Shelby's bevindt, krijgt een nieuwe missie. Diana stemt toe om Tommy een gunst te verlenen, op één voorwaarde.
«
»
22:10 Happy Valley
Joanna bedenkt zich over het plan voor Rob, maar is niet voorbereid op de agressieve reactie van Faisal. Clare en Neil kampen met de gevolgen van Catherine's woede over hun verraad en Anne is gefrustreerd.
«
»
23:10 Traces
Er vindt wederom een dodelijke bomaanslag plaats. De relatie tussen Sarah en McKinven groeit, maar dit heeft ook ernstige gevolgen. Kathy verdenkt Jean ervan dat hij geheimen achterhoudt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers