![](https://contentimages.cdn.tvvisie.be/photo_logo.php?album=7&foto=njam!logo2016.jpg&mode=crop&options=310x210)
TVgids - njam!
Andere zender »
01:35 | Roger van Damme: Bakken |
Je zou het bijna een kunst kunnen noemen: de kunst van het bakken. Roger van Damme heeft haar helemaal onder de knie en wil ook jou op de kar krijgen door een oerdegelijke en overheerlijke flantaart met een laagje brésilienne klaar te maken.
«
»
01:55 | Peppe's Toscane |
Peppe gaat langs op een van de belangrijkste Chianti producerende landgoederen in Toscane.
«
»
02:15 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag gaat Steffi Vertriest voor vegetarisch. Omdat ze vindt dat dat minstens één keer per week op het menu zou moeten staan. Ze maakt maïstortilla's met quorn en een frisse salade.
«
»
02:40 | De Garde van Gert |
Deze keer deelt Gert Verhulst de keuken met Johan Segers. De chef vertelt vol passie over de varkenskotelet die in de pan belandt, en begint daarna aan een lekkere picklessaus. De spruitjespuree die bij dit gerecht hoort is overheerlijk.
«
»
03:10 | Hidden Gems |
Het verhaal van Michelin Cotton Candy, dat slechts twee keer per maand verkocht wordt.
«
»
03:55 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden is in de hoofdstad van Australië- Canberra. Mountainbiken op Mount Stromlo, een uitstapje naar het National Arboretum en koken chef-kok Mark Glenn.
«
»
04:15 | Soep! |
De chefs maken een Vietnamese Rijstsoep en een Champignonsoep.
«
»
04:30 | De Garde van Gert |
Deze keer kookt Gert Verhulst met rock'n roll chef Dominique Persoone. De heren maken een figuurlijke uitstap naar de Aziatische keuken. Op een halfuur tijd toveren ze heerlijke lenterolletjes met zoetzure saus tevoorschijn.
«
»
05:05 | De Chalet aan zee |
De heren zetten hun laatste dag in met een frisse duik in zee. Op het slotmenu een hartige tiramisu van Peppe, een panna cotta met rum van Roger en een stevig staaltje outdoorcooking van Dominique samen met vriend en talent Willem Hiele.
«
»
05:45 | Winters Grillen |
Chef Jeroen de Pauw gaat winters grillen. Hij kookt buiten in een gezellig winterse tuin en probeert alles op maar één barbecue te bereiden. Dit keer maakt hij hamburgers en snickers.
«
»
06:05 | De Gastentafel |
Peter Goossens bereidt verschillende gerechtjes die je enkel af hoeft te werken op het moment dat de gasten binnen zijn. De rest van de avond is het ook voor de gastvrouw- of heer alleen nog maar genieten.
«
»
06:50 | De Eregast |
Van Mowgli in de Braziliaanse Jungle tot sterrenchef in Gent: het verhaal van eregast Marcelo Balardin lijkt wel een film. Peppe, Dominique en Jeroen zetten hem vandaag gastronomisch in de bloemen met een driegangenreis door zijn leven.
«
»
07:40 | Roger van Damme: Bakken |
Je zou het bijna een kunst kunnen noemen: de kunst van het bakken. Roger van Damme heeft haar helemaal onder de knie en wil ook jou op de kar krijgen door een oerdegelijke en overheerlijke flantaart met een laagje brésilienne klaar te maken.
«
»
08:00 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag gaat Vanja van der Leeden voor een gerecht uit de wereldkeuken. Omdat haar hart sneller klopt bij alles wat Italiaans is, maakt ze een Vanja-Variant op de carbonara. Eén die Snel, Makkelijk en Lekker en een tikje ongehoorzaam is.
«
»
08:30 | De Garde van Gert |
Deze keer kookt Gert Verhulst met rock'n roll chef Dominique Persoone. De heren maken een figuurlijke uitstap naar de Aziatische keuken. Op een halfuur tijd toveren ze heerlijke lenterolletjes met zoetzure saus tevoorschijn.
«
»
09:05 | De Chalet aan zee |
De heren zetten hun laatste dag in met een frisse duik in zee. Op het slotmenu een hartige tiramisu van Peppe, een panna cotta met rum van Roger en een stevig staaltje outdoorcooking van Dominique samen met vriend en talent Willem Hiele.
«
»
09:50 | Winters Grillen |
Chef Jeroen de Pauw gaat winters grillen. Hij kookt buiten in een gezellig winterse tuin en probeert alles op maar één barbecue te bereiden. Dit keer maakt hij hamburgers en snickers.
«
»
10:10 | Hidden Gems |
Het verhaal van Michelin Cotton Candy, dat slechts twee keer per maand verkocht wordt.
«
»
11:00 | De Eregast |
Van Mowgli in de Braziliaanse Jungle tot sterrenchef in Gent: het verhaal van eregast Marcelo Balardin lijkt wel een film. Peppe, Dominique en Jeroen zetten hem vandaag gastronomisch in de bloemen met een driegangenreis door zijn leven.
«
»
11:55 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Wim Ballieu maakt een traybake van groenten, zelfgemaakte boomstammetjes en een kruidenpesto.
«
»
12:25 | Wordt aangekondigd |
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
12:55 | Guillaume's Paris |
Guillaume proeft het beste brood in Parijs en bezoekt Opera Garnier, een spectaculaire muziekzaal.
«
»
13:25 | Guillaume's Paris |
Guillaume Brahimi bezoekt een chocoladefabriek in het elfde en twaalfde arrondissement van Parijs.
«
»
13:55 | Bal National |
Wim laat zien hoe je ook thuis een smeuïg smaakbommetje in een gehaktbal kan verbergen. Hij maakt de basissaus voor de vulling en bereidt twee smakelijke en heel verschillende varianten.
«
»
14:25 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Op Mallorca trekt Yotam het binnenland in op zoek naar authentieke lokale gerechten. Hij ontdekt een prachtige voorraadkast met lokale ingrediënten, waaronder geroosterd speenvarken dat langzaam wordt gekookt in een broodoven.
«
»
15:15 | De Chalet aan de Semois |
Terwijl Dominique en Jeroen hun innerlijke cowboy loslaten op hun paard, maakt Peppe een magistrale pasta in een kaasbol. Maar ook het zoete taco-ontbijt en aperitief van rillettes met gincocktail vallen enorm in de smaak bij de boys.
«
»
16:00 | De Sterrenkaart - Nederland |
Restaurant RIJKS werd in 2016 bekroond met een Michelinster. Met zijn lokale keuken brengt Joris Bijdendijk een ode aan de Nederlandse eetcultuur. De chef vertelt over de harde weg richting de top en laat zijn favoriete tips en tricks zien.
«
»
16:30 | Ainsley Eats The Streets |
In Amman, Jordanië, duikt Ainsley in de streetfoodscene. Het is een samenkomst van keukens.
«
»
17:25 | De Garde van Gert |
Deze keer kookt Gert Verhulst met Italiaans keukentalent Peppe Giacomazza. Vergeet de klassieke pasta met pesto, chef Peppe serveert ravioli met pesto van amandelen en pistache. Even eenvoudig maar met net dat tikkeltje meer, buon appetito amici.
«
»
18:00 | Guillaume's Paris |
Guillaume proeft het beste brood in Parijs en bezoekt Opera Garnier, een spectaculaire muziekzaal.
«
»
18:30 | Guillaume's Paris |
Guillaume Brahimi bezoekt een chocoladefabriek in het elfde en twaalfde arrondissement van Parijs.
«
»
19:00 | De Wereldkeuken |
Chef Vanja van der Leeden geeft haar authentieke keukentips voor de perfecte Nasi Goreng. Verder neemt ze ons mee in een bad van vloeibaar goud voor een heerlijke Soto Ayam, die ze afwerkt met een Es Alpukat.
«
»
19:50 | Ainsley Eats The Streets |
In Amman, Jordanië, duikt Ainsley in de streetfoodscene. Het is een samenkomst van keukens.
«
»
20:40 | De Garde van Gert |
Deze keer maakt Gert Verhulst een salade met chef Jan Tournier. Krab en courgette zijn de hoofdingrediënten van de dag. En alles wordt gebruikt, want je kunt van courgetteschil namelijk een heerlijke crème maken.
«
»
21:15 | De Gezonde Goesting |
Steffi maakt een aantal gezonde variaties op klassieke gerechten. Zo maakt ze speltbrood met avocado en rode bietenspread, en trakteert ze haar gasten op pastinaakfrietjes met ketchup en appelmoes.
«
»
21:35 | Het Weekmenu |
Dominique Persoone bereidt gemarineerde zalm met gebakken patatjes, varkenshaasje met aardappelkoekjes, vegetarische stoemp met gebakken haloumi en couscous met bio-kip.
«
»
22:30 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden is in de hoofdstad van Australië- Canberra. Mountainbiken op Mount Stromlo, een uitstapje naar het National Arboretum en koken chef-kok Mark Glenn.
«
»
23:00 | De Garde van Gert |
De garde van gert gaat aan de slag om een frisse dillesaus te maken om over de zalm te draperen.
«
»
23:30 | Guillaume's Paris |
Guillaume proeft het beste brood in Parijs en bezoekt Opera Garnier, een spectaculaire muziekzaal.
«
»
00:00 | Guillaume's Paris |
Guillaume Brahimi bezoekt een chocoladefabriek in het elfde en twaalfde arrondissement van Parijs.
«
»