TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Er is een leuke panda-disco, een toren gemaakt van stokjes en boekenmeisje bouwt een auto.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Tee & Mo
Tee en Mo zijn op weg naar het strand in de auto, maar Tee heeft geen entertainment meer.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Frits en Frats zijn vies geworden van het buiten spelen. Wanneer ze van Kaatje in bad moeten, willen ze niet. Kameraadje Tille laat zien dat dieren ook in bad moeten en verzorgd moeten, ook haar hondje gaat naar de honderkapper.
«
»
06:25 Ollie
Ollie moet zijn uiterste best doen om zijn nieuwe vriendje te beschermen tegen het wilde sneeuwbalgevecht van Mabel en Charles.
«
»
06:30 Meneer Papier
Meneer Papier knipt en schildert een pauw in bonte kleuren. Maar dan vouwt de pauw zijn staart op. Meneer Papier kijkt sip. Hij knipt een extra staart die hij ook aan de pauw vastmaakt.
«
»
06:35 Hongerige berenverhalen
Hoewel ze dol zijn op koken, houden beren niet van afwassen. Dus roepen ze een wasbeer op om hen te helpen. De laatste eet echter al hun proviand op. Ten slotte kan zelf de afwas doen ook goed zijn.
«
»
06:40 Vos en Haas
Vrienden maken kennis met het croquet-spel. Jaakko wil meedoen, maar wil de regels niet volgen.
«
»
06:50 Sarah: Sokpop en de klanken
Sarah en Sokpop ontdekken de wereld van de klanken. Doen jullie mee?
«
»
06:55 Simon Superkonijn
Simon en Gaspard zijn met opa naar het bos gegaan om naar de kikkers te kijken. Ze zingen en kwaken, het is bijna alsof ze tegen de jongens praten, alsof het een geheime boodschap is. Dus stellen de jongens zich voor dat het een missie is.
«
»
07:00 Edmond & Lucy
Edmond de eekhoorn en Lucy de beer zijn samen opgegroeid. Ze wonen in een prachtige kastanjeboom midden in het bos. Samen met hun vrienden lossen ze raadsels op, beleven ze spannende avonturen en ontdekken ze de wonderen van de natuur.
«
»
07:10 Casper en Emma
Wanneer Casper op school komt, is Emma er al en zij neemt Casper mee naar de klimwand. Moedig klimt Emma naar boven en Casper volgt haar voorzichtig. Een klasgenootje maakt zich vrolijk over hen en noemt Casper raar. Emma neemt het voor Casper op.
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie is het zat om Samson elke avond een verhaaltje voor te lezen. Ze besluit om hem te hypnotiseren in de hoop dat hij zo snel in slaap valt. Maar dat pakt anders uit dan verwacht.
«
»
07:30 Kleine dingen
Klei-animatiesserie over vijf kleine wezentjes die hun omgeving verkennen en spelenderwijs van alles leren over de wereld om hen heen.
«
»
07:35 Boomhutverhalen
De Kerstman heeft het vanavond erg druk, want het is Kerstavond. De slee klaarmaken, de cadeaulijsten controleren en het weer in de gaten houden, voor de Kerstman betekent deze nacht alles behalve rust.
«
»
07:40 Lou
Elke woensdag gaat Lou's oogappel Tristan 's middags naar gitaarles en daarna naar een computerspelletjeswinkel. Er zijn dus genoeg gelegenheden voor Lou om hem toevallig tegen het lijf te lopen en hem eindelijk te spreken.
«
»
07:55 Dodo
De belevenissen van de elfjarige Joe Connolly die in het eerste jaar van de middelbare school zit.
«
»
08:10 Wannabe's
Voor een nieuwe vlog doet Shoana de 'waarheid, durven of doen'-challenge. Alle vrienden van Video King doen mee. Said wordt uitgedaagd om een hartje te sturen naar de laatste persoon met wie hij sms'te. Toevallig is dat een meisje met wie hij gamet.
«
»
08:25 De Smurfen
Een journalist besluit om Gargamel te gaan interviewen omdat er meer interesse is voor de krant.
«
»
08:35 Grizzy & the Lemmings
Grizzy heeft een nachtmerrie over Lemmings, en vindt de droommachine van de boswachter.
«
»
08:40 Grizzy & the Lemmings
Grizzy vindt een eeuwenoud amulet die de wind kan besturen. De Lemmings willen ermee spelen.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Kleine dingen
De hele kleine wezens spelen een spelletje verstoppertje, en als Roze tot tien telt, haasten de anderen zich om de perfecte verstopplek te vinden.
«
»
09:05 Molang
Molang en Piu Piu zijn in de Middeleeuwen beland en ontmoeten een koning die verdrietig is. Gelukkig weten de twee vrienden precies wat ze moeten doen om iemand op te vrolijken, zelfs de koning.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
Als de vriendjes 's ochtends in de trein willen stappen, rijdt de trein vanzelf weg zonder de dieren. Gelukkig heeft Zacki een trolley gebouwd om de trein te volgen. Ze pompen met al hun spierkracht om de trolley in beweging te krijgen.
«
»
09:20 Where's Chicky?
Chick en Arend spelen met een snaarinstrument.
«
»
09:25 De Smurfen
Hippe Smurf geeft een van de smurfen een make-over zodat deze op Grote Smurf lijkt.
«
»
09:35 De Smurfen
Lolsmurf zorgt ervoor dat Dichtersmurf een sensationeel maar nep nieuwtje schrijft voor de krant.
«
»
09:50 Interstellar Ella
Ella en Slippy winnen een schatkaart en gaan op schattenjacht in hun sterrenstelsel.
«
»
10:00 Interstellar Ella
Animatiereeks over de avonturen van het zevenjarige meisje Ella en haar vrienden in het universum.
«
»
10:09 Grizzy & the Lemmings
Grizzy vindt een liefdesdrankje waarmee iemand meteen verliefd wordt op het eerste wezen dat ze zien. Grizzy hoopt de berin hiermee voor zich te winnen.
«
»
10:15 Idefix en de onverzettelijken
Labienus vindt een mysterieus beeldje van de Egyptische godin Bastet. Het beeldje is magisch en geeft Monalisa de macht om iedereen te hypnotiseren. Monalisa hypnotiseert Vitamine onmiddellijk en gebruikt hem om Idefix in een val te lokken.
«
»
10:25 Idefix en de onverzettelijken
De grootschalige productie van een parfum voor de Romeinse legioenen bedreigt alle maretakken in de streek. Met behulp van de kleine Vitamine probeert Idefix generaal Labienus van het parfum af te krijgen.
«
»
10:40 Berry Bees
Bobby's idool, een basketbalkampioen en oud-leerling, keert terug naar zijn oude school om de leerlingen een prestigieuze beker uit te reiken. Maar tijdens de ceremonie vervangt iemand de echte beker door een neppe. De meiden gaan op onderzoek uit.
«
»
10:50 Berry Bees
De Berry Bees gaan op onderzoek uit wanneer een mysterieuze doornstruik de school teistert. Het blijken de studenten zelf die, onder invloed van een bijzonder aanstekelijk deuntje, niet kunnen ophouden met het zaaien van deze gevaarlijke planten.
«
»
11:05 Squish
Squish kan de trends op school niet bijhouden. Pod programmeert een robot die het kan voorspellen.
«
»
11:15 Squish
Peggy geeft Shirley de Garnaal advies over vriendschap sluiten.
«
»
11:30 Galactic Agency
Het is tijd voor de voorjaarsschoonmaak. K krijgt de sleutels van het schip, maar een Zizanian, een buitenaards wezen, steelt ze. Hij geeft ze alleen terug als K ruzie veroorzaakt onder de bemanning om de alien te voeden.
«
»
11:40 Galactic Agency
Oma Kroki's elektronische receptenboek werkt niet meer en de oude dame is verloren zonder. Net als Apple, die niet aan haar favoriete schroevendraaier kan komen en denkt dat ze haar mojo kwijt is.
«
»
11:55 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
12:05 Grizzy & the Lemmings
Grizzy verandert mentaal in een baby, en de Lemmings besluiten voor hem te zorgen.
«
»
12:10 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings vinden de camera van de boswachter en beseffen hoe leuk foto's maken is. Grizzy wil een portret van de berin maken, de Lemmings geven echter de voorkeur aan een groepsfoto.
«
»
12:15 Ket & Doc
Collin (twaalf) heeft zijn papa - die militair is - vaak gemist. Maar deze zomer wordt alles anders... Collin en zijn vader leren elkaar beter kennen en ontdekken dat ze een verschillende kijk op de wereld hebben. Papa droomt van stoere zonen.
«
»
12:30 GameKeepers
Mats en Sari komen terecht in een verlaten gesticht uit 1950 waar waan en werkelijkheid door elkaar lopen. De gamekey is een pop die een geheim met zich meedraagt. De opdracht is Geef terug wat is afgenomen. Maar wat wil dat zeggen?
«
»
12:55 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeŽn werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
13:05 Ik u ook
Mel kan maar niet stoppen met het kopen van griezelspullen. Cas is ervan overtuigd dat zijn zus een koopverslaving heeft, en hij wil haar helpen. Lou ontdekt dat gescheiden ouders hebben soms ook zo zijn voordelen heeft om je zin te krijgen.
«
»
13:20 Grizzy & the Lemmings
Een eenhoorn kan ineens vliegen en laat al snel regenbogen achter.
«
»
13:25 Squish
Peggy is altijd blij om mensen te helpen en ze stemt er zelfs in toe Planaria's kantoor op te ruimen. Maar als Planaria plots op mysterieuze wijze verdwijnt, neemt Peggy zijn baan over.
«
»
13:40 Berry Bees
De meisjes hebben een nieuw missie: ze moeten proberen een op hol geslagen speelgoedtrein te redden. Ze maken hiervoor gebruik van de kundige hulp van enkele gepassioneerde app-gebruikers.
«
»
13:55 Idefix en de onverzettelijken
Na een misverstand raakt Turbine ervan overtuigd dat Lentix, een bandiet uit Lutetia, haar lang verloren meester is. De boef, die eerst terughoudend is, besluit te profiteren van haar genegenheid wanneer hij haar spectaculaire snelheid ontdekt.
«
»
14:10 Interstellar Ella
Slippy en Madhu stranden op een van de manen van Jupiter. Als Madhu vast vooruit gaat naar Ella blijkt dat Slippy hulp nodig heeft, maar Madhu is vergeten op welke maan ze waren. Door middel van eliminatie weten ze Slippy toch te vinden.
«
»
14:20 Prinsessia
Wanneer Basiel terugkomt van een Tiroolse feestdag, kondigt hij aan dat hij met Heidi gaat trouwen, een schaapherder. Ook al hebben de prinsessen en zijn collega's hun bedenkingen over het huwelijk, ze helpen wel met de voorbereidingen.
«
»
14:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Lilit vindt de muziek van Truf geweldig maar durft niet samen hem te spelen. Mush-Mush en Chep willen dat wel en sluiten aan. Lilit besluit ook mee te doen en Truf leert hen hoe ze moeten spelen.
«
»
14:45 Mush Mush en de Zwammetjes
Chep heeft zin in vanavond, want dan laat hij een zeldzame en extreem stinkende plant bloeien. Maar hij had Mush-Mush al beloofd hun favoriete spel te spelen. Wanneer hij toch voor de bloem gaat, wordt Mush-Mush boos.
«
»
14:55 Mega Mindy
Opa en oma Fonkel worden ontvoerd, en Mieke en Toby nemen de winkel over. Dat blijkt een slecht idee te zijn geweest, want direct daarop worden ook zij ontvoerd. Langzaam komen ze achter de reden van de ontvoeringen.
«
»
15:20 Molang
Molang en Piu Piu zijn in de prehistorische tijd beland en ontmoeten een buitenaards wezen dat hen komt observeren, maar de meest ontwikkelde is niet degene die iemand denkt.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Marie verliest zich helemaal als manager. Een ideeŽnbus met gekke ideeŽn van Trees laat Marie echter niet inzien dat ze slecht bezig is. Nee, Marie verliest zich nog meer, tot ze zelfs ijsjes wil gooien naar de klanten: time is money.
«
»
15:30 Kleine dingen
Klei-animatiesserie over vijf kleine wezentjes die hun omgeving verkennen en spelenderwijs van alles leren over de wereld om hen heen.
«
»
15:35 Idefix en de onverzettelijken
Idefix is zeer verbaasd wanneer hij ontdekt dat Goudurix terugkeert naar Lutetia. Hij is een Gallische zanger die bekend heeft gestaan om zijn opstandige hymnen aan Rome. Hij lijkt de Romeinen en Labienus de rug toegekeerd te hebben.
«
»
15:45 De Smurfen
De Smurfen maken allerlei spannende avonturen mee in hun paddestoelendorp. De kleine blauwe figuurtjes worden echter voortdurend belaagd door de kwaadaardige Gargamel en zijn kat Azrael.
«
»
16:00 Lou
Lou heeft eindelijk het mobiele nummer van haar crush Tristan. Maar ze heeft gewoon de moed niet om hem te bellen. In plaats daarvan besluit ze een muzikale boodschap achter te laten op zijn voicemail. Samen met Mina kiest ze een liedje.
«
»
16:15 Dodo
Iedereen op O'Malley lijkt de liefde te hebben gevonden, behalve Joe. Hij wil een vriendin.
«
»
16:25 Grizzy & the Lemmings
Grizzy zoekt naar de afstandsbediening en vindt een doos die sleutels kan vinden.
«
»
16:30 Where's Chicky?
Chicky is een kuikentje dat houdt van leren en vele avonturen beleeft.
«
»
16:35 Rox
Er heeft iemand chemisch afval gestort in de vijver van het park. Het team infiltreert in het transportbedrijf om zo achter de dader te komen.
«
»
17:00 De Faker
Gloria moet dit keer zien te ontdekken wie er niet thuishoort bij de Familie Vleemink.
«
»
17:20 3Hz
Felix en zijn vrienden ontdekken dat de walkman naar de toekomst kan luisteren en dat hun dorp Roegerhout in 2043 gesloopt zal worden. Wetenschappers Jolien en Luca presenteren hun revolutionaire project.
«
»
17:45 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings hebben de hut van de boswachter veranderd in een hindernisbaan.
«
»
17:50 Where's Chicky?
Chicky is een kuikentje dat houdt van leren en vele avonturen beleeft.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Boomhutverhalen
Elke aflevering komen kinderen samen in hun boomhut, waar hun avontuur start met een probleem dat ze met behulp van het lezen van een prachtig prentenboek oplossen.
«
»
18:10 Lena & Benedict
Lena ontvangt een pakketje uit Rwanda. Er zit een urn in met de as van haar overleden grootvader Bastiaan de Groot en een brief waarin hij uitlegt hoe hij destijds aan Benedict is gekomen.
«
»
18:35 Hawa & Adam
Adam overtuigt Hawa dat zij twee samen de loop van de geschiedenis moeten veranderen. Zij zullen zorgen dat het virus nooit uitbreekt in haar tijd, en zo de wereld redden. Wie werd er als eerste besmet met het virus?
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Hilly-Skate
Lina probeert er voor Diede te zijn na haar aanvaring met Hilly. Izzy en Hilly groeien ook naast het skatepark dichter naar elkaar. Ayo heeft het moeilijk met zijn vader en praat eindelijk met zijn vrienden.
«
»
19:25 Zotte dieren
Liveactionreeks waarin Gary, de vloggende hond de grappigste (huis)dierenclips laat zien.
«
»
19:30 Zotte dieren
Ontmoet de bezemjagende honden en de huisdieren die vriendjes zijn geworden met robotstofzuigers.
«
»
19:40 Jenny
Na een infectie heeft Jenny de kracht in haar benen verloren en dit is een harde klap voor de danseres die zich nu erg wanhopig voelt. Vreemde mensen proberen haar te helpen, maar Jenny verzet zich. Er wacht haar echter een verrassing.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
De drie halve finalisten moeten zo snel mogelijk hun bol wol afrollen door rondjes te lopen rond de fotokader.
«
»
20:00 Sporza: WK Handbal Mannen Kwalificatie 2025
Verslag van de wedstrijd BelgiŽ - ItaliŽ, gespeeld voor plaatsing voor het WK handbal mannen 2025.
«
»
21:50 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reŁnie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers