TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:35 Blind getrouwd: AustraliŽ
Deelnemers van voorgaande seizoen ontmoeten elkaar tijdens een bijzondere reŁnie. Met de bruiloftsweek voor de deur, zullen drie koppels in het huwelijksbootje stappen en een serieuze verbintenis aangaan.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Dinner Date
Thea krijgt vijf menukaarten voorgeschoteld met een drie-gangenmenu samengesteld door potentiŽle blind dates. Ze kiest er drie uit met wie ze op date wil en vervolgens maakt ze haar keuze voor degene die ze graag een tweede keer wil zien.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:45 B&B zoekt lief in de winter NL
Michiel is de laatste man die voor Benjamin naar Zwitserland is afgereisd. Hij is 31 jaar, komt uit Amsterdam en werkt als financemedewerker.
«
»
14:00 Dinner Date
Tanner krijgt vijf menukaarten voorgeschoteld, die zijn samengesteld door potentiŽle blind dates. Hij kiest de drie menu's uit die hem het lekkerste lijken en gaat met deze personen op date.
«
»
14:55 Blind getrouwd: AustraliŽ
Melissa, die nog nooit een date heeft gehad, wordt gekoppeld aan radioman Bryce, die een half jaar eerder nog verloofd was. Twee stellen geven elkaar het jawoord en de eerste koppels gaan op huwelijksreis.
«
»
15:45 B&B zoekt lief in de winter NL
Saul maakt eindelijk een keuze tussen Amy Rose en zijn ex Rafaella.
«
»
17:00 24 Hours in A&E
Op een van de drukste dagen van het jaar in St George's ligt de nadruk op het moederschap, de ongelooflijke offers die worden gebracht voor kinderen en wat het betekent om een gezin te hebben.
«
»
18:00 Blind Gesprongen
Martyna, een hardwerkende poetsvrouw uit Polen, en Audric, een jongeman met een visuele beperking, krijgen het nieuws dat ze geselecteerd zijn. Ze worden voorgesteld aan de experts, die meteen aan de slag gaan.
«
»
19:05 Home and Away
Roo en Marilyn doen een onthutsende ontdekking wanneer ze de producten van Stunning Organics verder onder de loep nemen. Marilyn probeert vervolgens de samenwerking te beŽindigen.
«
»
20:35 UEFA Champions League
Verslag van de wedstrijd Atlťtico Madrid - Internazionale, gespeeld in de achtste finale van de UEFA Champions League.
«
»
23:30 vier-nul
Vier voetbalkenners bespreken het voorbije voetbalweekend: VTM-sportgezicht Aster Nzeyimana strooit met voorzetten, analist Marc Degryse goochelt met scherpe meningen, en ex-keeper Frank Boeckx countert met zijn voetbalkennis.
«
»
00:40 Moordenaars Open & Bloot
Een serie over schokkende moordzaken met moordenaars die geen poging deden zich te verstoppen, maar vooral interviews gaven en meededen op social media, terwijl er ondertussen bloed aan hun handen kleefde.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reŁnie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers