TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:25 Sturm der Liebe
Max probeert zoveel mogelijk tijd met Imani door te brengen, in de hoop haar hart te veroveren. Otto zet Greta onder druk en ze belooft hem financieel te helpen.
«
»
12:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:45 The Spy Next Door
Voormalig CIA-spion Bob Ho krijgt zijn moeilijkste opdracht ooit wanneer hij moet babysitten op de drie eigenwijze kinderen van zijn nieuwe vriendin.
«
»
16:35 The Goldbergs
Adam denkt dat hij met Pops meer geluk heeft. Hij gokt en verliest zijn geliefde speelgoed. Ondertussen eindigt Erica's droom van een optreden in een populair dansprogramma op tv in een nachtmerrie.
«
»
17:00 Buffy the Vampire Slayer
Buffy, Giles, Willow en Xander worden in hun dromen achtervolgd door de atavistische geest van de allereerste vampierjager, waardoor ze elk hun diepste angsten onder ogen moeten zien.
«
»
17:50 How I Met Your Mother
Barney roept 13 februari uit tot wanhoopsdag, een vrije dag voor wanhopige vrouwen die een lage eigendunk hebben omdat ze alleen zullen zijn op Valentijnsdag. En Lily bezorgt Marshall, die nog in Minnesota is, een valentijnsverrassing.
«
»
18:15 The Goldbergs
Murray kan het goed vinden met de vader van Lainey en leert wat ware vriendschap inhoudt. Adam en Beverly helpen Erica bij het maken van een muziekvideo.
«
»
18:40 The Simpsons
Homer tikt een schilderij voor een prikje op de kop. Lisa ontdekt dat het is gemaakt door een bekende schilder uit de vroege 20ste eeuw. Daardoor staan Marge en Homer voor een dilemma.
«
»
19:10 The Simpsons
Homer wordt scheidsrechter op het WK voetbal in Brazilië. Daar aangekomen wordt zijn integriteit op de proef gesteld wanneer Braziliaanse gangsters hem proberen om te kopen.
«
»
19:40 The Big Bang Theory
Leonards heeft een idee voor een nieuwe smartphone-app, en vraagt zijn vrienden om hem te helpen. Echter ontstaat er - wanneer Sheldon het project overneemt - een flinke ruzie.
«
»
20:10 The Big Bang Theory
Bernadette loopt een ex-vriendje tegen het lijf wanneer ze op een wetenschappelijke conferentie is met Howard, dit zorgt voor spanning binnen hun relatie.
«
»
20:35 Yellowjackets
De meisjes ervaren een ongewone kater. Misty ontmoet eindelijk haar geheime aanbidder. Shauna ontdekt hoe spannend autoverhuur is. Natalie beoordeelt een van Lottie's lessen.
«
»
21:45 Yellowjackets
Taissa's dubbelleven begint zijn tol te eisen. Natalie neemt een pauze van Lottie's micro-universum. Misty en Walter krijgen een band. In het bos strijden Nat en Lottie wie het meeste voedsel kan verzamelen voor de groep.
«
»
22:50 9-1-1
De 118-bemanning snelt naar het vliegveld als een stewardess haar limiet bereikt met passagiers van haar vlucht. Athena ontdekt dat quarantaine bij een stel voor grote problemen zorgt. Eddie is bang dat Christopher zijn keuze niet zal accepteren.
«
»
23:40 Emergence
Jo wil Emily ondervragen, maar Emily gaat niet op haar verzoek in. Een maatschappelijk werker komt langs om te bepalen of Jo de zorg voor Piper mag dragen. Nadat Jo meer leert over Pipers verleden, worstelt Jo met haar eigen beslissing.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers