TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Stargate SG-1
Het team moet een wapen vernietigen. Cameron Mitchell staat voor een verscheurende keuze.
«
»
02:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:25 Airwolf
Het team gaat undercover om een agent in de gaten te houden waarvan men denkt dat hij de beoogde ontvanger is van een printplaat die van vitaal belang is voor de lancering van een satelliet.
«
»
15:15 Airwolf
Als een kind gaat kamperen met twee teamleden, wordt ze het middelpunt van een ontvoeringspoging door bendes die werken voor een misdaad tsaar.
«
»
16:10 MacGyver
MacGyver wordt gevangengenomen door een vrouw om te helpen bij de ontsnapping van haar broer.
«
»
17:10 Stargate SG-1
Het SG-1 team wordt gevangennomen na een deal met de Lucian Alliance.
«
»
18:05 Airwolf
Misleide militairen proberen een trein te saboteren die Amerikaanse en Sovjet-waarnemers en dodelijk gas vervoert naar een definitieve vernietigingslocatie.
«
»
19:05 All New Traffic Cops
Een wilde achtervolging volgt nadat Nick een automobilist probeerde te stoppen die weigerde mee te werken. Zodra ze de bestuurder te pakken hebben, blijkt hij onder invloed te zijn van cocaïne. Tegelijkertijd jagen collega's John en Dave een man op.
«
»
20:00 Superstaar
Gunter Lamoot kiest zijn vijf persoonlijke favoriete afleveringen uit het eerste seizoen als voorsmaakje voor het nieuwe seizoen van Superstaar dat dit najaar bij 2BE te zien is.
«
»
20:35 Ace Ventura: Pet Detective
Een knullige detective, die gespecialiseerd is in het vinden van dieren, gaat op zoek naar de vermiste mascotte van de Miami Dolphins, Snowflake. Al snel ontdekt hij dat dit meer dan een simpele ontvoering is.
«
»
22:15 Miami Magma
Vulkanologe Antoinette Vitrini en haar zus Emily ontdekken dat een illegaal boorplatform een slapende supervulkaan onder Miami dreigt te verstoren.
«
»
00:00 Stargate SG-1
Het SG-1 team wordt gevangennomen na een deal met de Lucian Alliance.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Tijdens een staking van de cipiers worden Marc en Maurice als gemeentepersoneel mee ingezet om de gevangenen te bewaken. DDT, die nog steeds vastzit, maakt van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen. DDT wil koste wat het kost wraak nemen op de Kampioenen. Wanneer hij naar zijn oude 'garage' terugkeert, maakt hij kennis met Fernand. DDT ziet in hem de ideale bondgenoot voor zijn wraakactie. De Kampioenen speculeren ondertussen over het fortuin van Boma. Hoe kan iemand zo rijk worden met een slecht product als de Bomaworst? Of is Boma bezig met zaakjes die het daglicht niet mogen zien?

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers