TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Stargate SG-1
Het team moet een wapen vernietigen. Cameron Mitchell staat voor een verscheurende keuze.
«
»
02:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:25 Airwolf
Het team gaat undercover om een agent in de gaten te houden waarvan men denkt dat hij de beoogde ontvanger is van een printplaat die van vitaal belang is voor de lancering van een satelliet.
«
»
15:15 Airwolf
Als een kind gaat kamperen met twee teamleden, wordt ze het middelpunt van een ontvoeringspoging door bendes die werken voor een misdaad tsaar.
«
»
16:10 MacGyver
MacGyver wordt gevangengenomen door een vrouw om te helpen bij de ontsnapping van haar broer.
«
»
17:10 Stargate SG-1
Het SG-1 team wordt gevangennomen na een deal met de Lucian Alliance.
«
»
18:05 Airwolf
Misleide militairen proberen een trein te saboteren die Amerikaanse en Sovjet-waarnemers en dodelijk gas vervoert naar een definitieve vernietigingslocatie.
«
»
19:05 All New Traffic Cops
Een wilde achtervolging volgt nadat Nick een automobilist probeerde te stoppen die weigerde mee te werken. Zodra ze de bestuurder te pakken hebben, blijkt hij onder invloed te zijn van cocaïne. Tegelijkertijd jagen collega's John en Dave een man op.
«
»
20:00 Superstaar
Gunter Lamoot kiest zijn vijf persoonlijke favoriete afleveringen uit het eerste seizoen als voorsmaakje voor het nieuwe seizoen van Superstaar dat dit najaar bij 2BE te zien is.
«
»
20:35 Ace Ventura: Pet Detective
Een knullige detective, die gespecialiseerd is in het vinden van dieren, gaat op zoek naar de vermiste mascotte van de Miami Dolphins, Snowflake. Al snel ontdekt hij dat dit meer dan een simpele ontvoering is.
«
»
22:15 Miami Magma
Vulkanologe Antoinette Vitrini en haar zus Emily ontdekken dat een illegaal boorplatform een slapende supervulkaan onder Miami dreigt te verstoren.
«
»
00:00 Stargate SG-1
Het SG-1 team wordt gevangennomen na een deal met de Lucian Alliance.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Peter is na zijn studies pers- en communicatiewetenschappen terechtgekomen in een middelgroot reclamebureau, waar hij als junior steevast wordt opgezadeld met publiciteitscampagnes voor hondenvoer. Zijn vriendin Tanya, met wie hij al zo'n 4 jaar samenwoont, is er net met een ander vandoor. Zijn buddy Tom heeft na de humaniora enkele jaren rechten gestudeerd en is via zijn vader terechtgekomen op het secretariaat van deurwaarder Koninckx, waar hij soms nogal bizarre opdrachten krijgt. Macho Tom, een sympathieke losbol die geniet van 'de jacht', is bijna blij dat zijn vriend Peter terug 'beschikbaar' is.

'Boys', film uit 1992 van Jan Verheyen met oa. Michaël Pas en Tom Van Bauwel, om 20.30 uur op VTM 4.

Dossiers