TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:55 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met ingrediŽnten die als een ware delicatesse worden beschouwd. Met deze ingrediŽnten maakt hij bijzondere gerechten iedereen zou kunnen maken in beperkte tijd. Deze keer maakt hij gebruik van kaviaar.
«
»
01:25 De Chalet aan de Semois
De eerste dag van hun boysweekend zetten Dominique, Peppe en Jeroen in met een stevige koffiecocktail, een dikke erwtensoep en zalige forelhapjes. Terwijl Jeroen stroopwafels maakt, verkennen onze twee macho's de omgeving op de scooter.
«
»
02:05 Tot op het Bot: Het Varken
Johan gaat bij Benny langs om alle geheimen van een goed stuk spek te achterhalen.
«
»
02:25 De Garde van Gert
Gert Verhulst kokkerelt met chef Jan Buytaert. Op het menu staat kabeljauw 'ŗ la Duglťrť', een saus vernoemd naar een beroemde Franse chef. En het blijkt niet alleen een beroemde bereiding te zijn, maar ook een hele lekkere.
«
»
02:50 Ainsley Eats The Streets
De beroemde chef-kok Ainsley Harriott onderzoekt op een reis rond de wereld. Ainsley ontdekt dat de keuken van de Maleisische deelstaat Penang bestaat uit een mix van culinaire tradities dankzij de grote diversiteit aan culturen.
«
»
03:35 Roger van Damme - Goud
De beste patissier ter wereld nodigt bekende sportieve wereldkampioenen uit bij hem thuis en draagt een hemels dessert aan hen op. Dit keer heeft hij Sven Nys op bezoek en Roger maakt speciaal voor hem aardbeienbavarois.
«
»
04:00 Comfort Food
Gerechtjes die gezelligheid oproepen en iedereen doen glimlachen, kinderen inclusief. De old time favorite van Jeroen de Pauws dochter is een stevig slaatje met enorm veel gesmolten kaas en eigengemaakte mikadostokjes.
«
»
04:15 De Garde van Gert
Gert Verhulst krijgt deze keer chef Olivier de Vinck op bezoek. De ster van de keuken is de kingkrab. Chef Olivier combineert de verrukkelijke krab met fregola of kleine Italiaanse pastabolletjes.
«
»
04:45 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden wordt wakker in Carnarvon Gorge, gaat een veebedrijf bekijken, en dan eindigen bij Lake Maraboon voor een super zondagondergang met T-Bone Steak op de BBQ.
«
»
05:10 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam reist naar het prachtige Franse eiland Corsica, waar hij ontdekt hoe het weelderige groene landschap, genaamd de maquis, het eten smaak geeft, van charcuterie en olijfolie tot kaas en honing.
«
»
05:55 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met ingrediŽnten die als een ware delicatesse worden beschouwd. Met deze ingrediŽnten maakt hij bijzondere gerechten iedereen zou kunnen maken in beperkte tijd. Deze keer maakt hij gebruik van kaviaar.
«
»
06:20 De Chalet aan de Semois
De eerste dag van hun boysweekend zetten Dominique, Peppe en Jeroen in met een stevige koffiecocktail, een dikke erwtensoep en zalige forelhapjes. Terwijl Jeroen stroopwafels maakt, verkennen onze twee macho's de omgeving op de scooter.
«
»
07:00 De Sterrenkaart
Matthieu Beudaert studeerde kunstgeschiedenis, maar na een culinaire Aha-erlebnis in restaurant Oud Sluis van Sergio Herman was hij klaar voor een carriŤreswitch. Het opende Table d'Amis: een gezellig en intiem restaurant aan de rand van Kortrijk.
«
»
07:35 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag gaat Steffi Vertriest voor vegetarisch. Omdat ze vindt dat dat minstens ťťn keer per week op het menu zou moeten staan. Ze maakt maÔstortilla's met quorn en een frisse salade.
«
»
08:00 Snel, Makkelijk & Lekker
Christer Elfving maakt een vegetarisch gerecht: pittige pasta met courgette, wodka en tomaat.
«
»
08:30 De Garde van Gert
Gert Verhulst krijgt deze keer chef Olivier de Vinck op bezoek. De ster van de keuken is de kingkrab. Chef Olivier combineert de verrukkelijke krab met fregola of kleine Italiaanse pastabolletjes.
«
»
09:05 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden wordt wakker in Carnarvon Gorge, gaat een veebedrijf bekijken, en dan eindigen bij Lake Maraboon voor een super zondagondergang met T-Bone Steak op de BBQ.
«
»
09:30 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam reist naar het prachtige Franse eiland Corsica, waar hij ontdekt hoe het weelderige groene landschap, genaamd de maquis, het eten smaak geeft, van charcuterie en olijfolie tot kaas en honing.
«
»
10:20 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met ingrediŽnten die als een ware delicatesse worden beschouwd. Met deze ingrediŽnten maakt hij bijzondere gerechten iedereen zou kunnen maken in beperkte tijd. Deze keer maakt hij gebruik van kaviaar.
«
»
10:55 Ainsley Eats The Streets
De beroemde chef-kok Ainsley Harriott onderzoekt op een reis rond de wereld. Ainsley ontdekt dat de keuken van de Maleisische deelstaat Penang bestaat uit een mix van culinaire tradities dankzij de grote diversiteit aan culturen.
«
»
11:45 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag legt Jelle Beeckman een lekker stukje varkensvlees op het bord. Belgisch vlees met Belgische appels ťn Belgische aardappelen.
«
»
12:10 Hidden Gems
Ko Kae erfde een eeuwenoud recept voor geroosterd varkensvlees van zijn voorouders en Ko Tin leerde het geheim van oude kruidenmengsels. Samen streven ze om het geroosterde varkensvlees tot een van de beste Zuid-Thaise gerechten te maken.
«
»
13:00 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam reist naar het prachtige Franse eiland Corsica, waar hij ontdekt hoe het weelderige groene landschap, genaamd de maquis, het eten smaak geeft, van charcuterie en olijfolie tot kaas en honing.
«
»
13:50 De Gastentafel
Peter Goossens bereidt verschillende gerechtjes die je enkel af hoeft te werken op het moment dat de gasten binnen zijn. De rest van de avond is het ook voor de gastvrouw- of heer alleen nog maar genieten.
«
»
14:40 Guillaume's Paris
Guillaume Brahimi verkent een aantal bistro's in het vijfde en zesde arrondissement.
«
»
15:05 Guillaume's Paris
Guillaume geniet van de fijnere kanten van het Parijse leven in het zevende en achtste arrondissement, inclusief een bezoek aan de Eiffeltoren en een maaltijd in het iconische Jules Verne-restaurant.
«
»
15:35 Roger van Damme - Goud
De beste patissier ter wereld nodigt bekende sportieve wereldkampioenen uit bij hem thuis en draagt een hemels dessert aan hen op. Dit keer heeft hij Sven Nys op bezoek en Roger maakt speciaal voor hem aardbeienbavarois.
«
»
16:00 Comfort Food
Gerechtjes die gezelligheid oproepen en iedereen doen glimlachen, kinderen inclusief. De old time favorite van Jeroen de Pauws dochter is een stevig slaatje met enorm veel gesmolten kaas en eigengemaakte mikadostokjes.
«
»
16:20 Ainsley Eats The Streets
Chef-kok Ainsley Harriott is in Madrid, waar zeer uiteenlopende Spaanse smaken te vinden zijn. In de tapasbars en restaurants met een menķ del dŪa, woont Ainsley het eerste streetfoodfestival bij.
«
»
17:10 Comfort Food
Jeroen kan enorm genieten van een gezellig avondje met vrienden. Speciaal voor die avonden maakt hij heerlijke comfort food klaar. Eerst bereidt hij taco's met lamsburgers en vervolgens nog een heerlijke camembert met brochette van peperkoek.
«
»
17:30 De Garde van Gert
Gert Verhulst haalt deze keer alle grillpannen uit de kast. Hij kookt met chef en grill-liefhebber Jan Buytaert. Een heerlijke geroosterde zeezalm met gegrilde mediterrane groenten is het gezonde resultaat van een halfuur grillplezier.
«
»
18:05 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam reist naar het prachtige Franse eiland Corsica, waar hij ontdekt hoe het weelderige groene landschap, genaamd de maquis, het eten smaak geeft, van charcuterie en olijfolie tot kaas en honing.
«
»
18:55 Het Weekmenu
Jan Tournier bereidt gevulde tomaat met stro-aardappelen, videe met puree, een broodje kip curry met groentjes en macaroni met gehaktballen.
«
»
19:35 De Sterrenkaart - Nederland
In 1982 begon chef Danny samen met zijn vrouw Helena een afhaalchinees in het Brabantse dorp Sint Willebrord. Ruim dertig jaar later is het familierestaurant getransformeerd tot een Aziatisch fine dining restaurant dat in 2018 een Michelinster kreeg.
«
»
20:05 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met ingrediŽnten die als een ware delicatesse worden beschouwd. Met deze ingrediŽnten maakt hij bijzondere gerechten iedereen zou kunnen maken in beperkte tijd. Deze keer maakt hij gebruik van de St. Jacobsvrucht.
«
»
20:40 De Garde van Gert
Gert Verhulst roert in de potten met Dominique Persoone. De chef vindt inspiratie in de Indische keuken en maakt lekkere samosa's en filodeegdriehoekjes met een vulling van lamsgehakt. Wereldkeuken op zijn best.
«
»
21:20 Toasted on wheels!
De ontbijtbar op wieltjes van Dominique en Dagny Ros staat vandaag opgesteld aan het Antwerpse MAS. En het toeval wil dat dť culinaire godfather van Antwerpen, Johan Segers, met de fiets passeert aan Het Eilandje en kan komen proeven.
«
»
21:45 Piet Patron
Op zoek naar Franse topproducten gaat Piet persoonlijk langs bij biologisch forellenkweker Cťdric. Thibault is de chef koude kant in Likokť. Hij is verantwoordelijk voor alle koude gerechten op het menu. Piet noemt hem ook wel de clown van de keuken.
«
»
22:10 Peppe's Toscane
Peppe gaat samen met Roberto en zijn hond voor het eerst in zijn leven op zoek naar truffels.
«
»
22:35 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden wordt wakker in Carnarvon Gorge, gaat een veebedrijf bekijken, en dan eindigen bij Lake Maraboon voor een super zondagondergang met T-Bone Steak op de BBQ.
«
»
23:00 De Garde van Gert
Gert Verhulst krijgt bezoek van sterrenchef Jan Tournier. Ze maken een trip door de wereldkeuken met een Japans geÔnspireerde tonijn tataki en frisse tomatensla. En Jan verklapt het geheim van zijn maak-alles-lekker-saus.
«
»
23:35 Het Weekmenu
Jan Tournier bereidt gevulde tomaat met stro-aardappelen, videe met puree, een broodje kip curry met groentjes en macaroni met gehaktballen.
«
»
00:20 Guillaume's Paris
Guillaume Brahimi verkent een aantal bistro's in het vijfde en zesde arrondissement.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reŁnie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers