TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:25 Sturm der Liebe
Na de ruzie met Noah probeert Valentina met hem te praten, maar hij weigert. Om de vriendschap te redden regelt ze een ontmoeting met Noah met de hulp van Werner, die een excuus verzint om naar de stal zou komen.
«
»
12:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:45 A Murder to Remember
Javier en Robin zijn een jaar getrouwd en gaan kamperen om dit te vieren. Hun uitstap loopt dramatisch af wanneer Javier om het leven komt en Robin dan alleen moet zien te overleven.
«
»
16:25 The Goldbergs
Beverly regelt Spaanse bijles voor Adam. Barry wordt pizzabezorger om indruk te maken op Murray. Erica is overstuur omdat haar vader geen waardering toont voor het feit dat ze altijd gewerkt heeft.
«
»
16:55 Buffy the Vampire Slayer
Oz keert voor de laatste keer terug naar Sunnydale en wordt tijdens een volle maan gevangen genomen door het Initiatief. Willow, die met zichzelf in de knoop zit, vertelt Buffy over haar nieuwe relatie met Tara.
«
»
17:50 How I Met Your Mother
Als Marshall en Lily vrezen dat zij nooit zwanger wordt, gaan ze naar een specialist die hen hopelijk kan helpen, maar ze krijgen te maken met Barneys dubbelganger. Robin ontdekt dat haar nieuwe baas een gehate oud-collega is.
«
»
18:15 The Goldbergs
Erica wil Beverly het belang van stemmen bijbrengen. Nadat Barry een worstelwedstrijd heeft verloren, wil hij zich als sportman bewijzen.
«
»
18:40 The Simpsons
Homer begint zich te ergeren aan bioscopen, dus Bart leert hem hoe hij op illegale wijze films kan downloaden. Homer is door het dolle heen met de nieuwe ontdekking, tot hij de FBI op zijn dak krijgt.
«
»
19:10 The Simpsons
Comic Book Guy kan zijn strips met niemand delen. Maar dan ontmoet hij een vrouw die een autobiografische manga schrijft. Hij vraagt Homer vervolgens om dating-advies.
«
»
19:40 The Big Bang Theory
Leonard heeft een affaire die hij geheim probeert te houden van Sheldon, Howard en Raj. Als Sheldon erachter komt probeert hij Leonard op een ingewikkelde manier in de val te lokken.
«
»
20:10 The Big Bang Theory
Een FBI-agente interviewt de jongens ten dienste van Howards veiligheidsverklaring, Sheldon brengt de agente aan het twijfelen. Ondertussen denk Leonard dat zijn problemen met de vrouwen komt door een gebrek aan vertrouwen.
«
»
20:35 Aspe
Van In krijgt journaliste Saartje Maes over de vloer. Niet alleen in het onderzoek naar de sekte zorgt Saartje voor verwarring, maar ook bij de hoogzwangere Hannelore is haar slanke verschijning een doorn in het oog.
«
»
22:20 The Spy Next Door
Voormalig CIA-spion Bob Ho krijgt zijn moeilijkste opdracht ooit wanneer hij moet babysitten op de drie eigenwijze kinderen van zijn nieuwe vriendin.
«
»
00:05 The Big Bang Theory
Leonard heeft een affaire die hij geheim probeert te houden van Sheldon, Howard en Raj. Als Sheldon erachter komt probeert hij Leonard op een ingewikkelde manier in de val te lokken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers