TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
De verkenning van een hele kleine wereld met een pretpark en een robot in een bal.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Tee & Mo
Mo loopt achter op schema, maar Tee beweegt zich prima in zijn eigen tempo.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Frits en Frats zijn ervan overtuigd dat de maan van kaas is. Wanneer Kaatje dit tegenspreekt, geloven ze haar niet. Tot kameraadje Sander hen aantoont dat de maan niet van kaas, maar van steen is.
«
»
06:25 Ollie
Ollie en Spin proberen hun kiezelsteentjestoren in evenwicht te houden, net zoals hun vriendschap.
«
»
06:30 Meneer Papier
Meneer Papier en poes gaan naar het strand. Meneer Papier knipt lange stroken uit blauw papier. De wind voert de stroken mee en ze kronkelen over het zand, net als de zee.
«
»
06:35 Hongerige berenverhalen
De hongerige beren lezen een artikel in de krant over schatten. Ze besluiten zelf op schattenjacht te gaan. Ze pakken zich goed in en trekken het bos in.
«
»
06:40 Vos en Haas
Bernard vindt een gigantische dobbelsteen in een wegwerpdoos. Boubou, die er ook zijn zinnen op heeft gezet, besluit het te ruilen voor zijn favoriete Houhou-pop. Boubou realiseert zich dat hij een grote fout heeft gemaakt.
«
»
06:50 Sarah: Sokpop en de klanken
Sarah en Sokpop ontdekken de wereld van de klanken. Doen jullie mee?
«
»
06:55 Simon Superkonijn
Simon en Lou spelen badminton in het park. Ferdinand doet mee, maar Lou verliest de shuttle in een boom. Simon en Lou gooien dennenappels naar de shuttle, maar ze missen en het zakt nog dieper weg in het gebladerte.
«
»
07:00 Edmond & Lucy
Edmond de eekhoorn en Lucy de beer zijn samen opgegroeid. Ze wonen in een prachtige kastanjeboom midden in het bos. Samen met hun vrienden lossen ze raadsels op, beleven ze spannende avonturen en ontdekken ze de wonderen van de natuur.
«
»
07:10 Casper en Emma
De kinderen van de kleuterschool gaan samen een wandeling maken in het bos. Casper en Emma spelen verstoppertje met een hond maar leren dat als ze van het pad afwijken ze kunnen verdwalen.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson en Marie zijn naar een tentoonstelling geweest in het dorp. Samson vond de schilderijen heel mooi en wil zelf ook graag een portret schilderen. Marie vindt dat geweldig. Ze wil heel graag poseren terwijl Samson aan de slag gaat.
«
»
07:30 Kleine dingen
Klei-animatiesserie over vijf kleine wezentjes die hun omgeving verkennen en spelenderwijs van alles leren over de wereld om hen heen.
«
»
07:35 Boomhutverhalen
De groep komt bijeen om 'Teken mij een kleine prins voor mij' van Michel Van Zeveren te lezen.
«
»
07:40 Lou
Lou en haar moeder Emma besluiten zich eindelijk te verzetten tegen de mensen die hen al heel lang pesten. Sinds de kleuterschool heeft de brutale Caroline altijd Lou's toetje afgepakt.
«
»
07:55 Dodo
Zelfs zonder ooit te hebben gevochten, verdient Joe een reputatie als de stoerste jongen.
«
»
08:10 Wannabe's
Shoana neemt een vlog op waarin ze sprookjes vertelt en Olly mag de geluiden maken bij deze verhalen. Olly houdt zich echter niet aan het script en maakt vooral veel lawaai. De twee krijgen ruzie.
«
»
08:25 De Smurfen
Gargamel gebruikt een kristallen bol om de Smurfen te bespioneren, maar zij draaien de rollen om met een verzonnen drama.
«
»
08:35 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings vinden een vreemde kleine gadget: een `hand spinner'. Grizzy vindt het maar een bizar spel totdat hij het zelf probeert en eraan verslaafd raakt.
«
»
08:40 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings spelen met Canadeze dierenpoppen. Wanneer Grizzy ziet dat een van de poppen, een beer, in een kooi zit, besluit hij mee te doen.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Kleine dingen
Klei-animatiesserie over vijf kleine wezentjes die hun omgeving verkennen en spelenderwijs van alles leren over de wereld om hen heen.
«
»
09:05 Molang
Molang en Piu Piu spelen verstoppertje met hun nieuwe vriend in de tuin van het paleis van Versailles. Maar de tuin is zo groot en vol dat hun vriend hen nooit kan vinden.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
Er ligt al een aantal dagen een enorme rots op het spoor. Geen probleem: Ziggy en de tram vliegen, springen en kruipen er gewoon over heen. Maar dat is natuurlijk geen oplossing; die rots moet daar weg.
«
»
09:20 Where's Chicky?
Chicky en Bekky spelen en besluiten een klein peperkoekenhuisje te bouwen.
«
»
09:25 De Smurfen
Gargamel plant een kristallen bol om de Smurfen te bespioneren, maar zij draaien de rollen om met een verzonnen drama.
«
»
09:35 De Smurfen
Wanneer Hippe Smurf en Lolsmurf op skateboards door het dorp beginnen te rijden, vindt Brilsmurf dat ze gevaarlijk zijn. Hij is van plan om Lolsmurf en Hippe Smurf de verkeersregels te leren.
«
»
09:50 Interstellar Ella
Gem wil bewijzen dat ze anders is dan Ilo en haalt een gewaagde actie uit. Dan moeten Ella en Slippy in actie komen om haar te helpen ontsnappen uit de stormwinden van een super-puff planeet.
«
»
10:00 Interstellar Ella
Ella wil indruk maken op haar nieuwe vriendin Angelie en vertelt haar dat ze kan komeetsurfen. Jammer genoeg is het niet waar en moet ze Slippy vragen haar te helpen met het bedrog.
«
»
10:15 Idefix en de onverzettelijken
Elke morgen maakt Sinfonix de haan Lutetia wakker en ook Monalisa, de kat van generaal Labienus. Deze beraamt een machiavellistisch plan om van de haan af te komen, die een maaltje voor de wolf zal worden.
«
»
10:25 Idefix en de onverzettelijken
Tijdens een achtervolging, wordt Turbine geraakt door een stapel kolen. Ze eindigt met zwartgeblakerd haar en een onuitroeibare hoest. Bezorgd en beledigd wendt Turbine zich tot Voldenuix en zijn onvoorspelbare drankjes om het hoesten te stoppen.
«
»
10:35 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings spelen met de elektrische gitaar van de boswachter en laten de hut schudden.
«
»
10:40 Berry Bees
Bobby, Lola en Juliette bereiden zich voor op een schoolreisje naar de botanische tuin van Klaver, waar net een bijzonder nieuw project met bijen is ontwikkeld. Maar mevrouw Berry is er niet gerust op, en waarschuwt ze.
«
»
10:50 Berry Bees
De Berry Bees nemen les op een prestigieuze Shaolin-vechtsportschool in China. Mevrouw Berry vermoedt dat iemand het symbool van deze school probeert te stelen. Het gaat om een kostbaar gouden beeldje dat op een geheime plaats wordt bewaard.
«
»
11:05 Squish
Pods ouders denken dat Squish en Peggy een slechte invloed hebben. Pod krijgt een robot-oppas.
«
»
11:15 Squish
Squish maakt een deal met directeur Planaria, zodat hij niet meer hoeft na te blijven.
«
»
11:30 Galactic Agency
Animatiereeks over de avonturen van Dany Oven en zijn team van reparatiespecialisten die door de Melkweg reizen.
«
»
11:40 Galactic Agency
Om hen te bedanken voor het repareren van haar geweldige bellenmachine, nodigt Felicia het Agentschap uit op haar verjaardagsfeestje. Het wordt een geweldig feest. Iedereen is opgewonden, behalve Apple die er geen zin in heeft.
«
»
11:55 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
12:05 Grizzy & the Lemmings
Grizzy ontdekt een nieuw Tamagotchi-spel op de tablet van de boswachter. De camera scant de speler en geeft hem een avatar waar hij voor moet zorgen.
«
»
12:10 Grizzy & the Lemmings
Er hangt een vreemde nieuwe klok in de hut en de Lemmings gaan ermee aan de slag.
«
»
12:15 Ket & Doc
Charlotte en Husna zijn beste vriendinnen. Ze wonen allebei in de Antwerpse wijk Luchtbal en spelen samen bij de voetbalclub City Pirates. Ze dromen allebei van een professionele voetbalcarrière.
«
»
12:30 GameKeepers
De GameKeepers worden gedropt in een verwoest gebied. Vanaf één kant wordt onzichtbaar gas het terrein opgeblazen. En dat gas moeten ze voor blijven. Want als het gas hen bereikt, stikken ze.
«
»
12:55 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
13:05 Ik u ook
Lou wil een documentaire maken over haar pa en besluit hem stiekem te filmen. Cas is het beu dat Mel al haar rommel laat rondslingeren. Ze besluiten het appartement in tweeën te verdelen: het land van de sloddervos en het land van de seut.
«
»
13:20 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings vinden een vaas waar een geest inzit die dromen laat uitkomen. Het enige nadeel is dat de magie ophoudt zodra de geest weer in de vaas zit.
«
»
13:25 Squish
De populaire Helen is zo gemeen naar haar twee onderdanige vriendinnen Holly en Heather, dat zij niet meer met Helen om willen gaan. Ze besluiten om Peggy te volgen, maar Peggy wil geen onderdanen die haar na doen. Squish en Pod gaan haar helpen.
«
»
13:40 Berry Bees
De Berry Bees gaan naar een oude Keltische nederzetting waar monolieten zijn gestolen en vervangen door grote stukken piepschuim. Als liefhebbers van archeologie gaan onze bijen samen met een team jonge archeologen op onderzoek uit.
«
»
13:55 Idefix en de onverzettelijken
Goudurix, een jonge Gallische zanger die in opstand is gekomen tegen de Romeinse bezetting, bezoekt Lutetia. De Romeinen willen hem arresteren voor het aanzetten tot een opstand, maar de onverzettelijken kijken toe.
«
»
14:10 Interstellar Ella
Ella, Slippy en Madhu maken muziek met ruimtegeluiden. Ze maken een lied voor Priya die ziek thuis zit en niet mee kon doen met het dansfeestje.
«
»
14:20 Prinsessia
Juf Flora gaat voor een week naar een congres. De prinsesjes zijn dolblij, want dat betekent een week lang geen les en geen huiswerk. Maar Juf Flora heeft aan Kamiel gevraagd om erop toe te zien dat de prinsessen een hele lijst taken volbrengen.
«
»
14:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush, Lilit en Chep zijn het durf-spel aan het spelen. Als Fung en Miff willen meedoen, besluiten Chep en Lilit te stoppen omdat ze weten hoe dat vorige keer afliep. Mush-Mush doet toch mee.
«
»
14:45 Mush Mush en de Zwammetjes
Het lichtbaken van Zwamdorp is uitgegaan, en dus neemt Lillit het over. Alleen laat haar licht haar ineens in de steek. Daarom gaat ze midden in de nacht in het donkere bos op zoek naar Starmush.
«
»
14:55 Mega Mindy
Als Toby aan het trainen is voor een zwemwedstrijd, wordt hij gesaboteerd. De commissaris heeft het ondertussen veel te druk met het vooruitzicht dat zijn gezicht op een postzegel gebruikt zal worden.
«
»
15:20 Molang
Hercules is een held die geliefd is om al zijn heldendaden. Maar in het dagelijkse leven is zijn kracht niet altijd even nuttig. Het is aan Molang en Piu Piu om hem te leren voorzichtiger te zijn.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
De burgemeester wil knalgroen kiwi-ijs eten, net zoals in Hawaï. Maar die smaak is er niet. Samson en Marie ontvangen een brief van de vereniging van ijsverkopers dat ze verplicht zijn om alleen maar knalgroen kiwi-ijs te verkopen.
«
»
15:30 Kleine dingen
Klei-animatiesserie over vijf kleine wezentjes die hun omgeving verkennen en spelenderwijs van alles leren over de wereld om hen heen.
«
»
15:35 Idefix en de onverzettelijken
De vrienden komen een gevangen leeuw tegen op hun weg naar het circus. Idefix probeert het arme dier te bevrijden, maar hij wordt op zijn beurt gevangen gezet in het gezelschap van Padgachix. Ze worden gedwongen te vechten in de arena van Lutetia.
«
»
15:45 De Smurfen
De Smurfen maken allerlei spannende avonturen mee in hun paddestoelendorp. De kleine blauwe figuurtjes worden echter voortdurend belaagd door de kwaadaardige Gargamel en zijn kat Azrael.
«
»
16:00 Lou
Als Lou en haar beste vriendin Mina na lange tijd weer eens met hun poppen spelen, beseffen ze al snel dat ze hier te oud voor zijn geworden. Mina stelt voor om naar de bioscoop te gaan, maar Lou heeft daar geen geld voor.
«
»
16:15 Dodo
Joe Connolly neemt een gewaagde beslissing: hij gaat Lily Scott vragen om zijn vriendin te worden.
«
»
16:25 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings vinden eenwapen van het Canadese leger dat mensen geweldloos maakt. Ze gebruiken het al snel op Grizzy.
«
»
16:30 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings vinden een magisch boek met een spreuk die iemands uiterlijk kan veranderen.
«
»
16:35 Rox
In het hele land worden overheidsgebouwen opgeblazen. Team Rox moet de misdaden oplossen. Olivia gaat undercover, maar dat gaat niet zoals gepland. Toch lukt het haar om Rick en Xavier te waarschuwen.
«
»
17:00 De Faker
De seizoensfinale belooft een spannende te worden: kunnen de meiden het verschil maken? Alle druk op de schouders van Sarah, die vandaag op bezoek gaat bij het nieuw samengesteld gezin Nuyttens-Werbrouck uit Gullegem.
«
»
17:20 3Hz
De vrienden ontdekken dat Marco opnieuw duistere plannen heeft. Felix neemt een droevige beslissing.
«
»
17:45 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings ontdekken een app waarmee je jezelf als een konijn of robot kan zien. Ze willen allebei de app gebruiken en het is al snel ruzie.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Boomhutverhalen
Er is een tentoonstelling in de boomhut. Alle tekenwerken van Jade, Noé en Paloma worden al tentoongesteld, behalve die van Emile omdat hij niet weet wat hij moet tekenen.
«
»
18:10 Nachtwacht
Een schattenjager vindt een antiek kistje met een op het eerste zicht onschuldige steen. Een draak neemt de vorm aan van een van de vrienden van de Nachtwacht.
«
»
18:35 De Hoppers
Wanneer Dezeure Jackie extra verbeterwerk geeft, moet ze een nacht doorwerken om alles klaar te krijgen. Om wakker te blijven, eet Jackie kilo's snoep en drinkt ze liters chocolademelk.
«
»
18:55 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings vinden een boek over origami en maken al snel papieren vogels. Grizzy wil een papieren vlinder maken voor de berin.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Shoana's vlog over haar lievelingsijsjes is met 100.000 kijkers een megahit. Voor het eerst laat ze haar rivaal Totally Tina achter zich. De Wannabe's zijn op hun hoede, want Totally Tina zal er nu alles aan doen om weer aan de top te komen.
«
»
19:25 Zotte dieren
Liveactionreeks waarin Gary, de vloggende hond de grappigste dierenclips laat zien.
«
»
19:30 Zotte dieren
Liveactionreeks waarin Gary, de vloggende hond de grappigste (huis)dierenclips laat zien.
«
»
19:40 Jenny
Jenny kan niet wachten om Flo te omhelzen. Er gaat niets boven haar beste vriendin om haar op te vrolijken in het ziekenhuis, maar het weerzien is moeilijk, alsof ze vreemden zijn geworden. Kanker lijkt ook de beste vriendschappen aan te tasten.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
De zes kandidaten spelen elk met hun eigen kleur golfbal op één terrein. Iedereen slaat om de beurt één keer op zijn golfbal.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers