TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Sun, Sea and Selling Houses
In Alicante helpt de familie Rodriguez twee stellen bij het vinden van hun perfecte vakantiehuis. Marilyn en Gary willen een huis met veel ruimte. Linda en Keith willen een lichte en luchtige villa.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Dinner Date
Candice krijgt vijf menu's, elk samengesteld door een potentiële blind date. De vijf mensen achter de menu's hebben allemaal een driegangenmenu bedacht, maar Candice kiest er maar drie uit om mee te dineren.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:40 B&B zoekt lief in de winter NL
Mariëlle is voor Marco afgereisd naar Noorwegen. Zij is 53 jaar oud en werkzaam als sourcing manager. Ze zou graag opnieuw een leuke man in haar leven hebben.
«
»
13:00 Darts
Verslag van de Blåkläder Belgian Darts Open, waar deze namiddag wedstrijden uit de eerste ronde (best of 11 legs) op het programma staan.
«
»
17:10 Boer zkt Vrouw
Dina Tersago geeft het startschot voor een nieuw seizoen. Ze stelt de vijf boeren en één boerin voor die later dit jaar op zoek gaan naar een liefdespartner.
«
»
18:30 Home and Away
Xander mag het ziekenhuis verlaten. Hij is kwaad op Rose wanneer hij ontdekt dat de begrafenis van Jamie diezelfde dag plaatsvindt en zij dat voor hem verborgen hield.
«
»
19:00 Darts
Verslag van de Blåkläder Belgian Darts Open, waar vanavond de resterende wedstrijden uit de eerste ronde (best of 11 legs) op het programma staan.
«
»
23:00 Ghost Rider
Stuntmotorrijder Johnny Blaze sloot ooit een pact met de duivel. Nu moet hij zijn schuld aan Satan aflossen, maar Johnny is vastbesloten om zijn krachten ook te gebruiken om onschuldige mensen te redden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers