TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Murdoch Mysteries
Murdoch krijgt een zaak die hem dicht bij de rauwe en vuile kant van de bokswereld brengt. Nadat underdog bokser Amos Robinson verrassend Sully Sullivan heeft verslagen, wordt hij dood aangetroffen in zijn hotelkamer.
«
»
02:35 Scott & Bailey
Inspecteur Rachel Bailey van de politie van Manchester is kwaad omdat ze gedumpt is door haar vriend. Ze voegt zich bij haar collega Janet Scott om de moord op een zwanger Turks meisje te onderzoeken.
«
»
03:25 Harry Wild
Zoe is een kwetsbare jonge vrouw met een verslavingsverleden. Maar dan wordt Zoe ontvoerd en vervolgens komt ze bij kennis in een bos. Ze begint aan haar verstand te twijfelen en roept de hulp in van Harry en Fergus.
«
»
04:15 Silent Witness
Een mensensmokkelaar wordt plotseling dood aangetroffen in Londen. Nikki duikt in de wereld van illegale immigratie.
«
»
05:10 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Tijdens het onderzoek naar een sterfgeval bij een boekingskantoor voor Shakespeare-acteurs ontdekken Frank en Lu dat er meer moorden en tragedies plaatsvinden achter de schermen dan in de voorstellingen.
«
»
06:00 Ghosts
Een mysterieuze bezoeker op Button House doet een onthulling waardoor Alison van streek raakt. Thomas is eveneens uit zijn doen door zijn gevoelens voor de vreemde bezoeker.
«
»
06:30 London Kills
Nadat een vrouw in bed belandt met een man die dood blijkt te zijn, stuiten de inspecteurs op een zaak rond overspel, afpersing en verraad. Intussen houdt stagiaire Billie belangrijke informatie achter over de verdwenen handtas van Bradfords vrouw.
«
»
07:15 Father Brown
Father Brown gelooft dat een RAF-piloot niet zelfmoord heeft gepleegd, maar is vermoord. De bruiloft van Meg en Geoffrey wordt onderbroken door de terugkeer van haar doodgewaande man.
«
»
08:00 Death in Paradise
Een finalist in een pokertoernooi wordt tijdens een wedstrijd vergiftigd. Hoe kunnen zijn tegenspelers de moord gepleegd hebben, als ze sinds het begin van de wedstrijd al op dezelfde stoel gezeten hebben?
«
»
08:55 Midsomer Murders
De succesvolle imkerij van de familie Deddington heeft Granville Norton op de kaart gezet. Maar de vraag is hoe ver zij bereid zijn te gaan om hun goede naam te behouden.
«
»
09:40 Midsomer Murders
De succesvolle imkerij van de familie Deddington heeft Granville Norton op de kaart gezet. Maar om deze positie te behouden zijn zij bereid extreem ver te gaan.
«
»
10:30 The Mallorca Files
Wanneer een aanstaande bruidegom dood in het zwembad van een luxe villa wordt gevonden, verdenken Miranda en Max een prostituee van wie bekend is dat ze haar klanten met een stroomstootwapen uitschakelt om ze te beroven.
«
»
11:20 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Frank en Lu racen tegen de klok om een belangrijke getuige voor een rechtszaak op te sporen.
«
»
12:05 Death in Paradise
Detective Goodman en zijn team onderzoeken de moord op een rijke filantroop die dood op zijn eigen jacht is gevonden. Het probleem met het onderzoek is dat de enige verdachten op het tijdstip van de moord op het rif eronder aan het duiken waren.
«
»
13:00 Father Brown
De vriendschap van Father Brown met meesterdief Hercule Flambeau wordt op de proef gesteld wanneer Flambeau verdacht wordt van moord. Hoofdinspecteur Sullivan komt langs om Father Brown te waarschuwen dat Flambeau voortvluchtig is.
«
»
13:45 The Chelsea Detective
Oliver Cowie staat bekend als een toegewijde familieman en een gerespecteerde onderwijzer. Niet iemand waarvan je verwacht dat hij slachtoffer zou worden van moord. Tot hij in een poel van bloed gevonden wordt.
«
»
14:45 Father Brown
Father Brown probeert te achterhalen waarom het lichaam van een jonge onthoofde motorrijder uit een kerkhof is gehaald.
«
»
15:45 Granite Harbour
Terwijl MacMillan en het team Shay ondervragen, zet Lindo zijn onderzoek naar de dood van Clellan voort. Dit leidt tot een schokkende ontdekking met mogelijk fatale gevolgen.
«
»
16:55 Miss Fisher's Murder Mysteries
Phryne en haar entourage gaan naar een chalet om een witte kerst in juli te vieren, maar bij hun aankomst treffen ze een van de bewoners dood aan en al snel begint het dodental te stijgen.
«
»
18:00 Death in Paradise
Frank O'Toole, een beroemd schrijver van thrillers, wordt doodgestoken. Jack en zijn team ontdekken een complot, zodra ze Frank's vrienden en familie beginnen te onderzoeken.
«
»
19:00 Midsomer Murders
Het lichaam van Patrick Pennyman, de lokale uitvaartondernemer, wordt door zijn vrouw Janet in het uitvaartcentrum gevonden. Zijn polsen zijn doorgesneden. Maar na onderzoek wordt zelfmoord uitgesloten.
«
»
20:00 Midsomer Murders
Het lichaam van Patrick Pennyman, de lokale uitvaartondernemer, wordt door zijn vrouw Janet in het uitvaartcentrum gevonden. Zijn polsen zijn doorgesneden. Maar na onderzoek wordt zelfmoord uitgesloten.
«
»
21:00 Silent Witness
Na de vondst van een nieuw moordslachtoffer vraagt het team zich af of een beruchte seriemoordenaar na twintig jaar weer actief is geworden, of dat ze te maken hebben met een copycat.
«
»
22:15 Silent Witness
Het team vindt nieuwe aanwijzingen, waarmee DCI Ford de benodigde informatie heeft voor een onverwachte arrestatie. Ondertussen neemt het onderzoek een nieuwe wending wanneer de verdachte zijn dochter bezoekt.
«
»
23:30 Call the Midwife
Trixie maakt een ernstige fout op het werk, terwijl het team zich inzet voor een gezin uit Biafra. Nancy duikt in het verleden van haar familie en ondertussen is de wereld in de ban van de maanlandingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers