TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:05 Top Gear
Het team test enkele auto's van James Bond, waaronder de legendarische Aston Martin DB5. Freddie en een Extreme E-raceauto nemen het op tegen een man met een jetpack, terwijl Chris en Paddy een nieuwe Ferrari testen tegen een heel oude Alfa.
«
»
15:05 Top Gear
Freddie, Chris en Paddy gaan op een ijzige expeditie door de wilde Schotse Hooglanden in de nieuwe Land Rover Defender, Mercedes G-Wagen en Ariel Nomad. Ontdek welke zichzelf de ultieme off-roader zal bewijzen.
«
»
16:10 MacGyver
Een wraakzuchtige groep inwoners van een verwoest gebied gijzelt MacGyver en een volle trein.
«
»
17:10 Stargate SG-1
Het team moet een wapen vernietigen. Cameron Mitchell staat voor een verscheurende keuze.
«
»
18:05 Airwolf
Als een kind gaat kamperen met twee teamleden, wordt ze het middelpunt van een ontvoeringspoging door bendes die werken voor een misdaad tsaar.
«
»
19:00 All New Traffic Cops
Autodiefstal is een groot probleem in het VK. Karl slaat alarm over een gestolen Volkswagen. In Derby wordt een gestolen Audi ontdekt en als de politie de auto probeert te stoppen, vluchten de chauffeurs te voet.
«
»
20:00 Superstaar
Gunter Lamoot kiest zijn vijf persoonlijke favoriete afleveringen uit het eerste seizoen als voorsmaakje voor het nieuwe seizoen van Superstaar dat dit najaar bij 2BE te zien is.
«
»
20:35 Escape From New York
Snake Plissken wordt opgepakt wegens misdaden en wordt naar Manhattan Island overgebracht. De president belandt per ongeluk ook op het eiland en Snake krijgt de opdracht hem te redden.
«
»
22:30 Godfather of Harlem
Voor hij een prestigieuze prijs in ontvangst neemt, staat Bumpy stil bij de grote tegenstellingen in zijn leven. Hij worstelt ermee om het best mogelijke te doen voor zijn familie. Chin Gigante leert een pijnlijke waarheid over zijn dochter Stella.
«
»
23:30 Godfather of Harlem
Bumpy wil zijn nieuwe Franse connectie gebruiken om drugs te distribueren naar de Harlems van andere grote Amerikaanse steden. Malcolm X gebruikt Cassius Clay om zichzelf weer op een goed blaadje te brengen bij de Nation of Islam.
«
»
00:35 Narcos
Pe˝a wil een geheime operatie uitvoeren om een van de leden van het kartel op te kunnen pakken. Tijdens zijn zoektocht riskeert hij in tijdnood te komen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Peter is na zijn studies pers- en communicatiewetenschappen terechtgekomen in een middelgroot reclamebureau, waar hij als junior steevast wordt opgezadeld met publiciteitscampagnes voor hondenvoer. Zijn vriendin Tanya, met wie hij al zo'n 4 jaar samenwoont, is er net met een ander vandoor. Zijn buddy Tom heeft na de humaniora enkele jaren rechten gestudeerd en is via zijn vader terechtgekomen op het secretariaat van deurwaarder Koninckx, waar hij soms nogal bizarre opdrachten krijgt. Macho Tom, een sympathieke losbol die geniet van 'de jacht', is bijna blij dat zijn vriend Peter terug 'beschikbaar' is.

'Boys', film uit 1992 van Jan Verheyen met oa. MichaŰl Pas en Tom Van Bauwel, om 20.30 uur op VTM 4.

Dossiers