TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Murdoch Mysteries
Een rechter en een advocaat worden vermoord. Murdoch probeert een verband te leggen tussen de mannen en ontdekt dat beiden betrokken waren bij de veroordeling van een gangster. De zaak brengt de onderzoekers in verwarring.
«
»
02:00 Scott & Bailey
De opmerkingen van Gill over haar relatie met Will Pemberton zitten Rachel nog steeds diep, en ze heeft dan ook weinig zin om met hem naar een ceremonie te gaan. Janet komt te weten dat Eleanors zoon het hart van Elise heeft gebroken.
«
»
02:50 Traces
Terwijl McKinven en Sarah zijn afgeleid door hun gevoelens voor elkaar, laten twee verdachten het onderzoek ontsporen. Kathy's gebrek aan communicatievaardigheden wordt een ernstig probleem.
«
»
03:35 Silent Witness
Inspecteur Butcher staat op het punt om de echtgenoot van het slachtoffer officieel aan te klagen voor moord. Jack en Nikki zijn echter niet van zijn schuld overtuigd.
«
»
04:25 Peaky Blinders
Tommy is diep geraakt door een nieuw verlies en zint op wraak. Ada wordt persoonlijk geconfronteerd met fascisme. De tuberculosekliniek stuurt een dringend bericht.
«
»
05:25 Ghosts
Het is Kerst in Button House, en Mike is vastberaden om het perfect te krijgen voor zijn familie. Alison is vastberaden om de beste Kerst te leveren voor zowel de levenden als de doden, hoewel die laatsten niet vervuld zijn van feestgevoel.
«
»
06:00 Ghosts
Wanneer een filmploeg naar Button House komt om opnames te maken voor een historische documentaire, ontdekken Alison en de geesten dat het moordcomplot waar de documentaire over gaat verband houdt met een van hen.
«
»
06:30 London Kills
De vrouw van DI David Bradford wordt vermist. Wanneer de zoon van een parlementslid wordt vermoord, vinden de rechercheurs haar handtas in het huis van het slachtoffer. De vraag is hoe de tas daar is terecht gekomen.
«
»
07:20 Father Brown
Lady Felicia belandt in het ziekenhuis door haar roekeloze rijgedrag. Ondertussen loopt er een moordenaar vrij rond.
«
»
08:05 Death in Paradise
De verloofde van een hoteleigenaar valt van een balkon en sterft de dag voor haar bruiloft. Detective Mooney en zijn team onderzoeken haar dood. Alles wijst op zelfmoord, behalve het feit dat de bruid maar ťťn nagel gelakt had.
«
»
09:00 Midsomer Murders
Makelaar Alexander Beauvoisin wordt voor een menigte vermoord bij de onthulling van een nieuwe poppenhuiscollectie in het Midsomer Museum van de familie.
«
»
09:50 Midsomer Murders
De werelden van miniatuurpoppenhuizen en echte huizen komen in botsing wanneer de succesvolle makelaar Alexander Beauvoisin voor een menigte wordt vermoord bij de onthulling van een nieuwe poppenhuiscollectie in het Midsomer Museum van de familie.
«
»
10:35 The Mallorca Files
Miranda en Max doen in de wijnstreek onderzoek naar een doodgeschoten hond op een van de bekendste wijngaarden van Mallorca. Al snel blijkt dat het schietincident deel uitmaakt van een reeks steeds ernstiger worden bedreigingen.
«
»
11:20 The Coroner
De patriarch van een plaatselijke aristocratische familie wordt dood aangetroffen. Jane en Davey gaan op onderzoek uit.
«
»
12:05 Death in Paradise
Een gevangene die bewaakt moest worden door Goodman wordt vermoord. Goodman en het team komen hierdoor onder grote druk te staan.
«
»
13:00 Death on the Tyne
Op de veerboot van Newcastle naar Amsterdam waart een seriemoordenaar rond. De vraag is of reisleidster Gemma en buschauffeur Terry van Draper's Tours de dader kunnen ontmaskeren voordat het gesaboteerde schip zinkt.
«
»
14:35 Father Brown
Father Brown gelooft dat een RAF-piloot niet zelfmoord heeft gepleegd, maar is vermoord. De bruiloft van Meg en Geoffrey wordt onderbroken door de terugkeer van haar doodgewaande man.
«
»
15:35 Granite Harbour
Terwijl de zoektocht naar Isla wordt opgestart, gaat Lindo verder met het onderzoek naar de moord op Clellan. Het team wordt verrast door een onverwachte bezoeker op het bureau, met een opzienbarende arrestatie tot gevolg.
«
»
16:50 Murdoch Mysteries
Murdoch krijgt een rivaal in de vorm van politieagent Jasper Linney, met wie hij samen aan dezelfde moordzaak werkt. De zaak voert hen naar Brits-Columbia, waar ze Murdochs vader tegenkomen. Murdoch blaast zijn relatie met Julia nieuw leven in.
«
»
17:50 Death in Paradise
Een finalist in een pokertoernooi wordt tijdens een wedstrijd vergiftigd. Hoe kunnen zijn tegenspelers de moord gepleegd hebben, als ze sinds het begin van de wedstrijd al op dezelfde stoel gezeten hebben?
«
»
19:00 Midsomer Murders
Negen jaar nadat Ferdy Villers zich van het leven heeft beroofd, komt zijn familie tijdens de kerstdagen bij elkaar, niet wetend dat iemand uit is op wraak.
«
»
20:00 Midsomer Murders
Negen jaar nadat Ferdy Villers zich van het leven heeft beroofd, komt zijn familie tijdens de kerstdagen bij elkaar, niet wetend dat iemand uit is op wraak.
«
»
21:00 The Mallorca Files
De Britse politieagente Miranda Blake wordt tegen haar zin gekoppeld aan de gevatte Duitse rechercheur Max Winter voor een onderzoek naar een criminele bende op Mallorca.
«
»
22:00 Death in Paradise
Nadat een stroomstoring een ravage veroorzaakt, traceert het team de bron naar een substation en ontdekt een geŽlektrocuteerd lichaam. Op het eerste gezicht lijkt het een ongeluk. Nader onderzoek onthult echter een cryptocurrency complot.
«
»
23:10 Murder on the Blackpool Express
Detectiveschrijver David Van Der Clane leidt een touringcar met superfans langs beruchte locaties uit zijn boeken, maar als er doden beginnen te vallen wordt het al snel duidelijk dat de moordmysteries die de fans zo graag lezen werkelijkheid worden.
«
»
00:55 All Creatures Great and Small
Met de vrees voor een onheilspellende toekomst wil James zo snel mogelijk weer bij Helen zijn.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reŁnie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers