TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Rode paprika's dansen de tango in de serre en de tekenende man geniet van een achtbaan.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Tee & Mo
Tee en Mo hebben een dansdag. Dat wil zeggen, totdat Tee merkt dat iemand hen uitlacht.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Viktor wil kamperen met Kaatje, maar dat ziet Kaatje niet zitten. Wanneer kameraadje Mona laat zien hoe leuk het is om in een tentje te slapen, gaat Kaatje toch overstag.
«
»
06:25 Ollie
Ollie speelt graag met modder, maar Mabel en Charles zijn niet onder de indruk.
«
»
06:30 Meneer Papier
Meneer Papier heeft water nodig om een vlek weg te vegen. Hij knipt een put om water uit te halen. Hij laat de emmer omlaag zakken maar zijn schaar valt in de put. Wat nu? Hij scheurt een ladder.
«
»
06:35 Hongerige berenverhalen
De hongerige beren hebben moeite om te slapen. Ze liggen alleen maar te woelen, te draaien en te krabben. Als ze de volgende ochtend wakker worden, ontdekken ze waarom: ze hebben last van vlooien.
«
»
06:40 Vos en Haas
Lola schildert een portret als verrassingskado. Bernard de vos morst per ongeluk zijn drankje erop.
«
»
06:50 Sarah: Sokpop en de klanken
Sarah en Sokpop ontdekken de wereld van de klanken. Doen jullie mee?
«
»
06:55 Simon Superkonijn
Oma heeft de kinderen meegenomen naar de boerderij. Terwijl ze met de boer kaas gaat halen, vraagt ze de kinderen om wat eieren te halen. Maar als ze de deur van het kippenhok openen, komt een van de kippen naar buiten.
«
»
07:00 Edmond & Lucy
Edmond de eekhoorn en Lucy de beer zijn samen opgegroeid. Ze wonen in een prachtige kastanjeboom midden in het bos. Samen met hun vrienden lossen ze raadsels op, beleven ze spannende avonturen en ontdekken ze de wonderen van de natuur.
«
»
07:10 Casper en Emma
Emma krijgt waterpokken en ze vindt het saai om steeds maar thuis te moeten zijn. Maar dan krijgt Casper ook waterpokken, waardoor ze samen kunnen spelen.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson en Marie moeten op een rider invullen wat ze willen eten en drinken voor hun show. Normaal vragen ze niet veel, maar deze keer komt de rider in handen van Alberto. Hij laat zich eens goed gaan met de bestelling...
«
»
07:30 Kleine dingen
De Ukkepukkies vinden een zelfgemaakt eierdoosmonster. Als Blauw, Oranje en Groen erin springen, zien ze een kans om Geel en Roze in de maling te nemen.
«
»
07:35 Boomhutverhalen
Elke aflevering komen kinderen samen in hun boomhut, waar hun avontuur start met een probleem dat ze met behulp van het lezen van een prachtig prentenboek oplossen.
«
»
07:40 Lou
Lou is al heel lang verliefd op Tristan. Hoewel ze hem al sinds de kleuterschool kent, heeft ze hem nog niet durven aanspreken. In plaats daarvan bekijkt ze hem met een verrekijker. Ze ziet hem in zijn neus peuteren.
«
»
07:55 Dodo
Na een aantal lessen waarin zijn vrienden lachen om zijn piepende schoen, pakt Joe Frisbo terug.
«
»
08:10 Wannabe's
Het is de laatste dag van Olly's sterrencontract en hij is helaas nog steeds geen superster geworden. Olly organiseert daarom een afscheidsfeest. Hij doet er toch nog alles aan om een superster te zijn tegen het einde van zijn werkdag.
«
»
08:25 De Smurfen
Gargamel betovert Moppersmurf zodanig dat alles waarover hij klaagt in zijn huisje verschijnt.
«
»
08:35 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings hebben de mobiel van de boswachter te pakken en testen elke app die erop staat. Grizzy gebruikt de GPS om de dichtstbijzijnde winkel te vinden waar hij wat chocolade kan kopen.
«
»
08:40 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings ontdekken een 3D-printer die van alles een kleinere versie kan printen. Grizzy wil de hut volstoppen met beeldjes, maar moet eerst van de Lemmings af zien te komen.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Kleine dingen
Als Blauw aan Geel en Groen laat zien hoe ze van vorm kunnen veranderen door door een houten vormensorteerder te knijpen, doen Groen en Geel snel mee.
«
»
09:05 Molang
Molang en Piu Piu komen aan in een Mexicaans dorp. Een stel mariachi's zoeken een paar muzikanten om hun band compleet te maken. Enthousiast roept Molang Piu Piu op om zich ook bij hen te voegen.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
Brian is een beetje verdrietig omdat hij het niet leuk vindt om in zijn eentje basketbal te spelen. De anderen dagen hem uit, maar ze zijn geen partij voor hem.
«
»
09:20 Where's Chicky?
Chicky en Poyo bevinden zich op een merkwaardig object met een heel leger van onhandelbare figuren.
«
»
09:25 De Smurfen
Droomsmurf probeert ridder te worden, maar door zijn vervelende capriolen krijgt hij nieuwe vijanden die hem in gevaar brengen.
«
»
09:35 De Smurfen
Als Gargamel per ongeluk het stuifmeel van een zeldzame bloem inademt, verliest hij zijn geheugen.
«
»
09:50 Interstellar Ella
Animatiereeks over de avonturen van het zevenjarige meisje Ella en haar vrienden in het universum.
«
»
10:00 Interstellar Ella
Door een beving zakken Slippy, Madhu, Ella en Tilly door het maanoppervlak en komen ze terecht in een ondergronds gangenstelsel. Nu moeten ze de uitgang weer vinden in dit doolhof. Ze leren over echolokalisatie.
«
»
10:15 Idefix en de onverzettelijken
Een gekke epidemie van de hik zorgt ervoor dat de Romeinen heel Lutetia in quarantaine plaatsen. Idéfix moet de hulp inroepen van de druïde Amnesix, die in het woud woont, maar de Romeinen zijn van plan de druïde te ontvoeren om Monalisa te genezen.
«
»
10:25 Idefix en de onverzettelijken
De helden vinden de bal van Chevrotine terug, de hond van de grote Gallische leider die bij Lutetia is verslagen. Zich niet bewust van de historische waarde van dit kostbare voorwerp, neemt Turbine het mee naar buiten om ermee te spelen.
«
»
10:35 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings vinden een Indiaans amulet, die de krachten van een roofvogel biedt.
«
»
10:40 Berry Bees
De kinderen van Clover maken zich klaar om langs de deuren te gaan tijdens Halloween. Bobby, Lola en Juliette hebben hun kostuums al aan gedaan als ze worden geroepen door Mevrouw Berry. Het lijkt erop dat de bewoners ergens bang door zijn geworden.
«
»
10:50 Berry Bees
In Klaver vindt de jaarlijkse talentenjacht plaats, waarvan de bijen grote fans zijn. Maar vlak voor de finale worden de meeste deelnemers gedwongen zich terug te trekken als gevolg van een reeks mysterieuze incidenten.
«
»
11:05 Squish
Squish heeft Shirley per ongeluk beledigd, waardoor hij niet wordt uitgenodigd voor haar feestje.
«
»
11:15 Squish
Squish moet samenwerken met Abby voor een project, maar zij lost alles letterlijk op met haar zuur.
«
»
11:30 Galactic Agency
Tijdens een reparatie op Rainbow Arcadium wil K bewijzen dat hij net zo goed is als Zed en Apple in videospelletjes en beschadigt hij een machine. Om zijn domheid goed te maken, daagt hij Pluiii en Botemps uit voor een teamtoernooi.
«
»
11:40 Galactic Agency
Voor de 27ste keer op rij wint Apple de felbegeerde prijs voor werknemer van de maand, die door iedereen wordt bewonderd, behalve door Zed, die denkt dat er iets niet pluis is. Hij vraagt zich af welk geheim zij verbergt dat haar zo perfect maakt.
«
»
11:55 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
12:05 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings ontdekken een poort naar een andere, maar identieke wereld. De hut is er, maar er is ook een chocolademuseum.
«
»
12:10 Grizzy & the Lemmings
Grizzy heet het gehad met de Lemmings die hem niet zijn favoriete programma laten kijken.
«
»
12:15 Ket & Doc
Het danst in Mali's hoofd. Als b-girl gaat ze van battle naar battle in de break scene, maar ze wil meer dan dat. Daarom is ze van school veranderd met dansen als hoofdvak. Pas veertien geworden, is ze verhuisd naar Brussel.
«
»
12:30 GameKeepers
Mats en Sari moeten een USB-stick in de centrale computer van een roboticabedrijf steken om de tilt geslagen robotdrones te deactiveren. De robotdrones aarzelen niet om hen onder vuur te nemen. Een regelrechte shootergame op leven en dood.
«
»
12:55 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
13:05 Ik u ook
Bobbi wil onderzoeken of moeder wel echt Quincy is zoals ze beweert. Ze gaat op zoek naar bewijzen in de boeken. Terwijl Marc eindelijk de kans krijgt om in een reclamespot mee te spelen, helpt Lou hem met het maken van zijn auditiefilmpje.
«
»
13:20 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings stuiten op een geheime afstandsbediening van het Canadese leger. Deze is in staat levende wezens te pauzeren en weer op te starten.
«
»
13:25 Squish
Pod vindt het jammer dat Squish niet geinteresseerd is in de wetenschap. Om hier met iemand over te kunnen praten, maakt Pod een replica van zichzelf. Squish is echter van slag dat Pod een nieuwe vriend heeft.
«
»
13:40 Berry Bees
Er zou een belangrijke bobsleewedstrijd moeten plaatsvinden in de bergen van Zwitserland, maar op één berg in het bijzonder is alle sneeuw op mysterieuze wijze aan het smelten. Het is aan de Berry Bees om dit te onderzoeken.
«
»
13:55 Idefix en de onverzettelijken
Omdat de kok van het paleis ziek is, vraagt Anglaigus aan Poulérotix en Pomdofine om een maal te bereiden voor generaal Labienus. Idéfix volgt hen naar de keuken, maar wordt opgemerkt door Monalisa. Hij maakt er een puinhoop van en ruïneert de vaat.
«
»
14:10 Interstellar Ella
Slippy vindt een recyclingrobot en neemt hem mee naar huis. Dat blijkt een minder goed idee als de robot alles wat los en vast zit wil versnipperen. Als het zelfs Glitch in gevaar brengt besluit Slippy de robot maar snel weer weg te brengen.
«
»
14:20 Prinsessia
Juf Flora wil de drukte en stress van haar taak als directrice even ontvluchten. Ze wil iets anders doen. De taken worden gewisseld: juf Flora wordt kokkin, Basiel wordt lakei en Kamiel wordt directeur.
«
»
14:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Lilit, Mush-Mush en Chep zijn aan het bespreken op welke Zwammer ze later willen lijken. Mush-Mush kiest Starmush, maar heeft eigenlijk geen idee wat hij doet in het dagelijks leven. Hij besluit met Starmush mee te lopen om te zien wat hij doet.
«
»
14:45 Mush Mush en de Zwammetjes
Nadat Mush-Mush per ongeluk een mierenhoop heeft vernield, trekken de mieren erop uit om eten te zoeken, waardoor ze in de thuisboom van Fung en Miff terecht komen. Ze willen daar niet weg. Dus blijven Miff en Fung bij onze vriendjes logeren.
«
»
14:55 Mega Mindy
Als er kaartjes voor het concert van een beroemde zanger worden verkocht, blijkt dat dezelfde man ook in Amerika is. Dat kan natuurlijk niet kloppen! Mega Mindy onderzoekt de zaak.
«
»
15:20 Molang
Wanneer Molang in een tuin een roos plukt om aan Piu Piu te geven, realiseert hij zich niet dat deze roos toebehoort aan iemand die heel eng en heel egoïstisch is.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Marie verzamelt kaartjes die in koekendozen zitten. Ze moet nog één kaartje hebben: De Gouden Ster. Samson wordt verplicht om heel de tijd koeken te eten, want Marie koopt massaal dozen om dat éne kaartje te vinden.
«
»
15:30 Kleine dingen
De wezens ontdekken een hindernisbaan en vinden elk hun eigen manier om de hindernissen te nemen.
«
»
15:35 Idefix en de onverzettelijken
Labienus wordt op het eerste gezicht verliefd op Tortilla, het Iberische nichtje van Padgachix, die op bezoek is in Lutetia. De generaal brengt haar terug naar het paleis, waar haar sterke temperament niet naar Monalisa's smaak is.
«
»
15:45 De Smurfen
De Smurfen maken allerlei spannende avonturen mee in hun paddestoelendorp. De kleine blauwe figuurtjes worden echter voortdurend belaagd door de kwaadaardige Gargamel en zijn kat Azrael.
«
»
16:00 Lou
Terwijl Lou haar huiswerk maakt, springt er een kitten door het open raam haar kamer binnen en recht in Lou's hart. Ze zou de kitten graag houden. Maar helaas zou haar moeder daar niet blij mee zijn, want Emma is bang voor katten.
«
»
16:15 Dodo
Het is Valentijnsdag en Joe Connolly heeft een plan om Lily Scott een Valentijnskaart te sturen.
«
»
16:25 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings ontdekken dat ze het verkeer kunnen versnellen door de maximumsnelheid op het verkeersbord aan te passen. Zo kunnen ze voor een tocht zorgen die ideaal is voor hun vliegerspel.
«
»
16:30 Molang
Aan het einde van hun concert 'Vrede en Liefde' geven Molang en Piu Piu's vrienden hen een staande ovatie. Op weg naar huis krijgt hun auto pech voor het kasteel van Dracula.
«
»
16:35 Rox
Er wordt een belangrijk wapentransport van het leger onderschept. Het team gaat undercover om erachter te komen wie achter deze operatie zit.
«
»
17:00 De Faker
Brusselse ket Héritier komt vandaag terecht in een goed verstopt huis in het midden van Centrum Antwerpen, bij de familie Picard. Lukt het Heritier om tijdens het scrabbelen, boempottuinieren en kwarteltjes bereiden de faker te ontmaskeren?
«
»
17:20 3Hz
Felix en Sammy confronteren Marco met hun ontdekking. Marco dreigt naar de politie te stappen als de vrienden hem blijven tegenwerken.
«
»
17:45 Grizzy & the Lemmings
Grizzy voert een indrukwekkende salto uit op de trampoline en de berin wil meer zien. Grizzy besluit daarom vervolgens trampolinekampioen te worden.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Boomhutverhalen
Jade leest een boek, maar hij begint in te dommelen en hij heeft dan een vreemde droom.
«
»
18:10 Nachtwacht
De bewoners van Schemermeer zijn doodsbang en krijgen plotseling witte strepen in hun haar. De Nachtwacht moet het opnemen tegen de kwaadaardige Domovoj.
«
»
18:35 De Hoppers
Geert houdt van kerst. Hij vindt het zo jammer dat kerst maar één dag per jaar gevierd wordt. De Hoppers beslissen om vanaf nu elke dag kerst te vieren om Geert een plezier te doen.
«
»
18:55 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings maken een wasbeer die van zoetigheid houdt vast aan hun slee. Door koekjes naar de wasbeer te gooien, krijgen ze een gratis lift.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Olly gaat live voor 24 uur en blijft zichzelf de hele tijd filmen. Hierdoor laat hij onbedoeld zien wat er allemaal gebeurd achter de schermen van Video King. Dit is lastig, want uitgerekend vandaag wil Mike zich verstoppen.
«
»
19:25 Zotte dieren
Liveactionreeks waarin Gary, de vloggende hond de grappigste dierenclips laat zien.
«
»
19:30 Zotte dieren
Liveactionreeks waarin Gary, de vloggende hond de grappigste (huis)dierenclips laat zien.
«
»
19:40 Jenny
Jenny heeft een slechte dag als ze haar haar begint te verliezen, een moeilijke stap om te accepteren. Maar Charles, die het heeft meegemaakt, is in staat haar te troosten, zozeer zelfs dat Jenny een gewaagd pact voorstelt.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
De zeven kandidaten moeten een chateau uit blokken nabouwen. Devon, Noa en Yukka Planckaert en Iluna, Mageno en Elara Timmerman zijn aanwezig om te helpen en te jureren.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers