TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Streetfood
Spicy taco's, loaded fries, bakjes vol Oosterse goodies: dat is streetfood. Vandaag start streetfoodie Lynn in haar Hometown Amsterdam en gaat ze bij de hippe Market 33 heerlijk food from the streets ontdekken en ook zelf klaarmaken.
«
»
01:55 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag gaat Steffi Vertriest voor vegetarisch. Omdat ze vindt dat dat minstens één keer per week op het menu zou moeten staan. Ze maakt maïstortilla's met quorn en een frisse salade.
«
»
02:20 De Garde van Gert
Gert Verhulst krijgt chef Jan Tournier over de keukenvloer. Deze keer is het belangrijk om fijn te snijden, omdat de chef een fijne salade met spek en spitskool maakt. Hij combineert die met een geitenkaascrème en een gepocheerd ei.
«
»
02:55 De Gezonde Goesting
Gezond eten zou het hongergevoel niet stillen. Healthy foodie Steffi bewijst vandaag het tegendeel met haar zelfgemaakte crackers met hummus, haverpannenkoeken en een drankje waarmee je zelfs kilootjes kwijtspeelt: de pompelicious.
«
»
03:15 Het Weekmenu
Dagný Rós Asmundsdottir bereidt IJslandse brandade, ribbetjes op Koreaanse wijze met zoete aardappel, gemarineerde aubergines met couscous en minestrone met gevuld brood.
«
»
03:55 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden wordt wakker in Carnarvon Gorge, gaat een veebedrijf bekijken, en dan eindigen bij Lake Maraboon voor een super zondagondergang met T-Bone Steak op de BBQ.
«
»
04:15 De Garde van Gert
Gert Verhulst bakt vandaag met bakmeester Roger van Damme. 'De peer' krijgt een waar eerbetoon in combinatie met een heerlijke amandelcrème om duimen en vingers bij af te likken. Even in de oven, en een heerlijk dessert is geboren.
«
»
04:45 Guillaume's Paris
Guillaume Brahimi verkent een aantal bistro's in het vijfde en zesde arrondissement.
«
»
05:10 Guillaume's Paris
Guillaume geniet van de fijnere kanten van het Parijse leven in het zevende en achtste arrondissement, inclusief een bezoek aan de Eiffeltoren en een maaltijd in het iconische Jules Verne-restaurant.
«
»
05:35 De Chalet aan zee
Peppe verrast met een breakfastpizza en Roger knalt met een Wellington. Dominique heeft een date met Donald die hem de wondere wereld van zeewier laat ontdekken. Het zeewier krijgt een smakelijke plaats in zijn zelfgemaakt brood.
«
»
06:10 Streetfood
Spicy taco's, loaded fries, bakjes vol Oosterse goodies: dat is streetfood. Vandaag start streetfoodie Lynn in haar Hometown Amsterdam en gaat ze bij de hippe Market 33 heerlijk food from the streets ontdekken en ook zelf klaarmaken.
«
»
06:55 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag gaat Steffi Vertriest voor vegetarisch. Omdat ze vindt dat dat minstens één keer per week op het menu zou moeten staan. Ze maakt maïstortilla's met quorn en een frisse salade.
«
»
07:20 Peppe's Sicilië
Op Siculiana is iedere zaak een familiezaak. Peppe brengt alle families samen in zijn keuken.
«
»
07:40 Tot op het Bot: Het Varken
Johan gaat bij Benny langs om alle geheimen van een goed stuk spek te achterhalen.
«
»
08:00 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag vult Bart Desmidt een bord met zijn grote liefde: vis. Hij combineert een lekker stukje pieterman met spitskool en maakt het lekker pittig met groene pepertjes en gember. Bartman gaat voor pieterman én voor Snel, Makkelijk en Lekker.
«
»
08:30 De Garde van Gert
Gert Verhulst bakt vandaag met bakmeester Roger van Damme. 'De peer' krijgt een waar eerbetoon in combinatie met een heerlijke amandelcrème om duimen en vingers bij af te likken. Even in de oven, en een heerlijk dessert is geboren.
«
»
09:05 Guillaume's Paris
Guillaume Brahimi verkent een aantal bistro's in het vijfde en zesde arrondissement.
«
»
09:35 Guillaume's Paris
Guillaume geniet van de fijnere kanten van het Parijse leven in het zevende en achtste arrondissement, inclusief een bezoek aan de Eiffeltoren en een maaltijd in het iconische Jules Verne-restaurant.
«
»
10:05 Ottolenghi - Jerusalem on a Plate
De bekende chef-kok Yotam Ottolenghi keert terug naar zijn geboorteplaats Jeruzalem om de verborgen schatten van de bijzonder rijke en gevarieerde eetcultuur van de stad te ontdekken.
«
»
11:05 De Chalet aan zee
Peppe verrast met een breakfastpizza en Roger knalt met een Wellington. Dominique heeft een date met Donald die hem de wondere wereld van zeewier laat ontdekken. Het zeewier krijgt een smakelijke plaats in zijn zelfgemaakt brood.
«
»
11:40 De Wereldkeuken
Chef Mounir Toub legt zich toe op de bereiding van een lekkere kruidige Harira en Kip Bastilla. Om dit heerlijke menu af te sluiten tovert Mounir een duizend-en-één-gatenpannenkoek met Tahini-chocoladeijs uit zijn mouw.
«
»
12:25 Ainsley Eats The Streets
De beroemde chef-kok Ainsley Harriott onderzoekt op een reis rond de wereld. Ainsley ontdekt dat de keuken van de Maleisische deelstaat Penang bestaat uit een mix van culinaire tradities dankzij de grote diversiteit aan culturen.
«
»
13:15 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag zet Jeroen De Pauw vis op ons weekmenu. Hij gaat voor mosselen in een saus van witbier die hij combineert met chips. De klassieker mosselen met friet dus, maar dan net iets anders.
«
»
13:45 De Gezonde Goesting
Gezond eten zou het hongergevoel niet stillen. Healthy foodie Steffi bewijst vandaag het tegendeel met haar zelfgemaakte crackers met hummus, haverpannenkoeken en een drankje waarmee je zelfs kilootjes kwijtspeelt: de pompelicious.
«
»
14:05 Het Weekmenu
Dagný Rós Asmundsdottir bereidt IJslandse brandade, ribbetjes op Koreaanse wijze met zoete aardappel, gemarineerde aubergines met couscous en minestrone met gevuld brood.
«
»
14:50 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden wordt wakker in Carnarvon Gorge, gaat een veebedrijf bekijken, en dan eindigen bij Lake Maraboon voor een super zondagondergang met T-Bone Steak op de BBQ.
«
»
15:15 Guillaume's Paris
Guillaume Brahimi verkent een aantal bistro's in het vijfde en zesde arrondissement.
«
»
15:45 Guillaume's Paris
Guillaume geniet van de fijnere kanten van het Parijse leven in het zevende en achtste arrondissement, inclusief een bezoek aan de Eiffeltoren en een maaltijd in het iconische Jules Verne-restaurant.
«
»
16:15 Het Weekmenu
Jeroen de Pauw bereidt pasta met gegrilde groenten en spek, een pompoengratin met feta en notencrumble, lamsstoverij met couscous en fishticks met spinaziepuree.
«
»
17:00 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met ingrediënten die als een ware delicatesse worden beschouwd. Met deze ingrediënten maakt hij bijzondere gerechten iedereen zou kunnen maken in beperkte tijd. Deze keer maakt hij gebruik van de St. Jacobsvrucht.
«
»
17:30 De Garde van Gert
Gert Verhulst en chef Roger van Damme gaan op uitstap naar Thailand. Maar dan figuurlijk, want ze maken deze keer Thais geïnspireerde loempia's met krab en garnalen. Met liefde gerold.
«
»
18:10 Ainsley Eats The Streets
De beroemde chef-kok Ainsley Harriott onderzoekt op een reis rond de wereld. Ainsley ontdekt dat de keuken van de Maleisische deelstaat Penang bestaat uit een mix van culinaire tradities dankzij de grote diversiteit aan culturen.
«
»
19:00 Hidden Gems
Het verhaal van een man genaamd Jok, die ernaar streeft de erfenis van zijn grootvader voort te zetten. Hij liet hem een verborgen juweel in Thailand na, een succesvol restaurant met slechts één tafel.
«
»
19:50 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam reist naar het prachtige Franse eiland Corsica, waar hij ontdekt hoe het weelderige groene landschap, genaamd de maquis, het eten smaak geeft, van charcuterie en olijfolie tot kaas en honing.
«
»
20:40 De Garde van Gert
Gert Verhulst kokkerelt met chef Jan Buytaert. Op het menu staat kabeljauw 'à la Dugléré', een saus vernoemd naar een beroemde Franse chef. En het blijkt niet alleen een beroemde bereiding te zijn, maar ook een hele lekkere.
«
»
21:15 Ainsley Eats The Streets
De beroemde chef-kok Ainsley Harriott onderzoekt op een reis rond de wereld. Ainsley ontdekt dat de keuken van de Maleisische deelstaat Penang bestaat uit een mix van culinaire tradities dankzij de grote diversiteit aan culturen.
«
»
22:05 Roger van Damme - Goud
De beste patissier ter wereld nodigt bekende sportieve wereldkampioenen uit bij hem thuis en draagt een hemels dessert aan hen op. Dit keer heeft hij Sven Nys op bezoek en Roger maakt speciaal voor hem aardbeienbavarois.
«
»
22:30 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
22:40 Comfort Food
Gerechtjes die gezelligheid oproepen en iedereen doen glimlachen, kinderen inclusief. De old time favorite van Jeroen de Pauws dochter is een stevig slaatje met enorm veel gesmolten kaas en eigengemaakte mikadostokjes.
«
»
23:00 De Garde van Gert
Gert Verhulst krijgt deze keer chef Olivier de Vinck op bezoek. De ster van de keuken is de kingkrab. Chef Olivier combineert de verrukkelijke krab met fregola of kleine Italiaanse pastabolletjes.
«
»
23:35 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden wordt wakker in Carnarvon Gorge, gaat een veebedrijf bekijken, en dan eindigen bij Lake Maraboon voor een super zondagondergang met T-Bone Steak op de BBQ.
«
»
00:00 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam reist naar het prachtige Franse eiland Corsica, waar hij ontdekt hoe het weelderige groene landschap, genaamd de maquis, het eten smaak geeft, van charcuterie en olijfolie tot kaas en honing.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Na de Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2020 werd verliezend presidentskandidaat Donald Trump aangeklaagd voor zijn rol in het beïnvloeden van de verkiezingsuitslag en de bestorming van het Capitool op 6 januari 2021. Zelf doet hij die beweringen af als onzin. Sindsdien voert Trump, die opnieuw de Amerikaanse politiek wil domineren, strijd tegen zijn politieke rivalen en de vele rechtszaken die tegen hem werden aangespannen.

'Trump: The Criminal Conspiracy Case', om 20.00 uur op VRT Canvas.

Dossiers