TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:40 Sturm der Liebe
Wanneer Michael per ongeluk ontdekt dat Gesine nerveus aan de telefoon is met Alexandra, informeert hij Leander hierover. Hij volgt haar op de voet en is getuige van een geheime ontmoeting tussen Gesine en Alexandra.
«
»
12:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:00 A Killer in My Home
Het perfecte leven van Allison stort als een kaartenhuisje in wanneer haar man een hartaanval krijgt en in het ziekenhuis belandt. Op zijn sterfbed onthult hij dat hij een dubbelleven heeft geleid.
«
»
16:40 The Goldbergs
Adams vriend Gary trakteert op het zelfgebrouwen bier van zijn vader. Iedereen wordt er ziek van.
«
»
17:10 Buffy the Vampire Slayer
Wanneer Buffy en Riley een bovennatuurlijke kracht opwekken, worden ze gegijzeld door spookkinderen die op aarde zijn teruggekeerd om wraak te nemen voor misstanden uit het verleden.
«
»
18:00 How I Met Your Mother
Het feit dat Marshall en Lily een baby krijgen, heeft grote impact op de vrienden. Robin moet kiezen tussen twee heel verschillende banen en Barney moet kiezen tussen geven aan een goed doel en de aanschaf van een mooi pak.
«
»
18:25 The Goldbergs
Beverly regelt Spaanse bijles voor Adam. Barry wordt pizzabezorger om indruk te maken op Murray. Erica is overstuur omdat haar vader geen waardering toont voor het feit dat ze altijd gewerkt heeft.
«
»
18:55 The Simpsons
Schoolhoofd Skinner belooft dat wie zich voorbeeldig gedraagt, mag meevaren met een duikboot. Bart denk dat zijn oude zonden hem vergeven zullen worden. Lisa helpt Krusty met diens financiële problemen.
«
»
19:20 The Simpsons
Springfield wordt overspoeld door toeristen en de prijzen voor overnachtingen swingen de pan uit. De Simpsons zien hun kans schoon en besluiten een Bed & Breakfast te openen.
«
»
19:45 The Big Bang Theory
Howard vraagt Penny's hulp bij het terugwinnen van Bernadette, hij zal echter eerst een gênant geheim moeten vertellen. Intussen hebben Raj en Sheldon ruzie op werk.
«
»
20:15 The Big Bang Theory
Leonard realiseert zich dat hij de enige is zonder vriendin in de vriendengroep, dit baart hem zorgen. Ondertussen is Sheldon bang om Amy's moeder te ontmoeten.
«
»
20:35 Endangered Species
Een welgestelde Amerikaanse familie reist naar Kenia in de hoop dat deze droomvakantie de brokken binnen het gezin kan lijmen. Een safaritrip verandert echter in een nachtmerrie wanneer ze aangevallen wordt door een neushoorn.
«
»
22:30 Son of a Gun
De jonge JR krijgt in de gevangenis hulp uit onverwachte hoek wanneer de bekendste Australische crimineel, Brendan Lynch, zich opwerpt als zijn beschermer.
«
»
00:20 The Sea Beyond
Een nieuwe leraar gaat aan de slag. Beppe en Latifah kijken met weemoed terug op hun verleden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers