TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Sun, Sea and Selling Houses
In Alicante helpt de familie Rodriguez Neil en Gerry bij het vinden van een huis voor altijd. In Almeria helpen de Garners Gill en Jeremy bij het vinden van een vakantiehuis aan de kust met verhuurmogelijkheden.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Dinner Date
Adam krijgt vijf menu's te zien, elk samengesteld door een potentiŽle blind date. De vijf mannen achter de menukaarten hebben allemaal een drie-gangenmenu bedacht, maar Adam kiest er maar drie uit om mee te eten.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:45 B&B zoekt lief in de winter NL
Benjamin (26), Edith (51), Guido (43), Marco (55) en Saul (29), die Nederland hebben verlaten om hun dromen na te jagen in Oostenrijk, Noorwegen, Zweden en Zwitserland, gaan op zoek naar de liefde van hun leven.
«
»
13:00 Dinner Date
Candice krijgt vijf menu's, elk samengesteld door een potentiŽle blind date. De vijf mensen achter de menu's hebben allemaal een driegangenmenu bedacht, maar Candice kiest er maar drie uit om mee te dineren.
«
»
13:55 Sun, Sea and Selling Houses
In Alicante helpt de familie Rodriguez twee stellen bij het vinden van hun perfecte vakantiehuis. Marilyn en Gary willen een huis met veel ruimte. Linda en Keith willen een lichte en luchtige villa.
«
»
14:55 B&B zoekt lief in de winter NL
MariŽlle is voor Marco afgereisd naar Noorwegen. Zij is 53 jaar oud en werkzaam als sourcing manager. Ze zou graag opnieuw een leuke man in haar leven hebben.
«
»
16:15 24 Hours in A&E
Documentaireserie over een van de drukste SEH-afdelingen van Groot-BrittanniŽ. De vreugde en het verdriet van de patiŽnten en hun families worden vastgelegd, evenals het harde werk en de professionaliteit van het personeel.
«
»
17:20 Help, Mijn Man Is Klusser
Petra en haar man, Joop, wonen al vijftien jaar in een zwaar verwaarloosd huis in Zaandam. Petra eist dat Joop de hulp van John en het klusteam aanneemt. Anders pakt ze haar spullen en trekt ze voorgoed de deur achter zich dicht.
«
»
18:35 Home and Away
Marilyn is opgetogen wanneer duidelijk wordt dat de post van Kirby over de Stunning Organics-producten zijn doel niet voorbij is geschoten. Zij en Kirby hebben echter wel nog wel het een en ander uit te leggen aan Irene.
«
»
19:05 Moordenaars Open & Bloot
Een serie over schokkende moordzaken met moordenaars die geen poging deden zich te verstoppen, maar vooral interviews gaven en meededen op social media, terwijl er ondertussen bloed aan hun handen kleefde.
«
»
20:00 Premier League Darts
De zesde speeldag vanuit Brighton, Engeland.
«
»
23:35 S.W.A.T.
Het SWAT-team werkt samen met de DEA om gestolen raketwerpers te lokaliseren die naar Los Angeles zijn gesmokkeld. Er ontstaat een persoonlijk probleem voor Tan wanneer een collega gewond raakt. Hondo heeft een idee voor een nieuw politie-initiatief.
«
»
00:30 Moordenaars Open & Bloot
Een serie over schokkende moordzaken met moordenaars die geen poging deden zich te verstoppen, maar vooral interviews gaven en meededen op social media, terwijl er ondertussen bloed aan hun handen kleefde.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Tijdens een staking van de cipiers worden Marc en Maurice als gemeentepersoneel mee ingezet om de gevangenen te bewaken. DDT, die nog steeds vastzit, maakt van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen. DDT wil koste wat het kost wraak nemen op de Kampioenen. Wanneer hij naar zijn oude 'garage' terugkeert, maakt hij kennis met Fernand. DDT ziet in hem de ideale bondgenoot voor zijn wraakactie. De Kampioenen speculeren ondertussen over het fortuin van Boma. Hoe kan iemand zo rijk worden met een slecht product als de Bomaworst? Of is Boma bezig met zaakjes die het daglicht niet mogen zien?

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers