TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:00 Airwolf
Eleanor Haines, de weduwe van een vroegere vriend van Hawke, vraagt hem, Dom en Caitlin om haar zoon Terry te helpen ontsnappen uit de gevangenis van Santa Paula.
«
»
14:50 Airwolf
Hawke zoekt medische hulp voor een meisje dat vanuit een helikopter in een meer is gedumpt en ontdekt dat iemand hem zijn heldenmoed kwalijk neemt.
«
»
15:45 MacGyver
MacGyver neemt het op tegen een briljante afperser die een bom op een schip heeft geplaatst.
«
»
16:45 Airwolf
Nadat een explosie Hawke verwondt en Dominic, Santini's nichtje, doodt, gaan een agent en een majoor van de luchtmacht op zoek naar St. John.
«
»
17:40 Stargate SG-1
Twee Stargateleden keren terug naar aarde na een verkenningsmissie en worden kort daarop ziek.
«
»
18:35 All New Traffic Cops
De dagelijkse werkzaamheden van de politie van North Yorkshire. Jaarlijks zijn er ongeveer 60.000 mensen op de vlucht voor de politie. Het bestrijden van de misdaad betekent voor de politie vaak snelle achtervolgingen.
«
»
19:35 Top Gear
Paddy laat Chris en Freddie kennismaken met zijn nieuwste creatie: een elektrische ijswagen voor alle terreinen voor de 21e eeuw. Ze testen ook de Honda E, Vauxhall Corsa-e en Mini Electric op batterijen in een race rond een verlaten Alton Towers.
«
»
20:35 d' Ardennen
Twee broers doen een overval, maar het gaat mis. Dave moet noodgedwongen zijn broer Kenneth achterlaten. Kenneth komt vrij vier jaar later. Er is veel veranderd. Dave leeft op het rechte pad en wil zijn broer helpen.
«
»
22:20 Godfather of Harlem
Een incident in de Geechee Club dreigt de samenwerking tussen Bumpy en Chin op de helling te zetten. Adam Clayton Powell is alle oponthoud omtrent de Civil Rights Act meer dan beu en zet alles op alles om de wet er zo snel mogelijk door te krijgen.
«
»
23:20 Godfather of Harlem
In Mississippi worden drie burgerrechtenactivisten vermoord en Bumpy eist gerechtigheid. Chin Gigante doet een beroep op 'ontoerekeningsvatbaarheid' om opsluiting in de gevangenis te voorkomen. En Malcolm X roept op tot actie.
«
»
00:25 Narcos
Pe˝a heeft een plan klaar om de leider van het kartel, Gilberto Rodriguez, in de val te lokken. Amado doet Pacho een zakelijk voorstel.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Peter is na zijn studies pers- en communicatiewetenschappen terechtgekomen in een middelgroot reclamebureau, waar hij als junior steevast wordt opgezadeld met publiciteitscampagnes voor hondenvoer. Zijn vriendin Tanya, met wie hij al zo'n 4 jaar samenwoont, is er net met een ander vandoor. Zijn buddy Tom heeft na de humaniora enkele jaren rechten gestudeerd en is via zijn vader terechtgekomen op het secretariaat van deurwaarder Koninckx, waar hij soms nogal bizarre opdrachten krijgt. Macho Tom, een sympathieke losbol die geniet van 'de jacht', is bijna blij dat zijn vriend Peter terug 'beschikbaar' is.

'Boys', film uit 1992 van Jan Verheyen met oa. MichaŰl Pas en Tom Van Bauwel, om 20.30 uur op VTM 4.

Dossiers