TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Sun, Sea and Selling Houses
In Almeria helpen de Garners Steve en Christine bij het vinden van een karaktervol huis om hun stempel op te drukken. In Alicante helpt de familie Rodriguez Chic en Christine bij het vinden van een vakantiehuis.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:55 Dinner Date
Luke krijgt vijf menukaarten onder ogen en op basis daarvan kiest hij drie dates uit. Na deze dates maakt hij een keuze voor één persoon die hij graag nog een tweede keer wil zien.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:20 Achter gesloten deuren
Daphne is na een jarenlange succesvolle carrière als beurshandelaar in een burn out terecht gekomen en leeft nu van een uitkering. Tegenover haar nieuwe liefde, de geslaagde Ramon met wie ze sinds kort samenwoont, heeft ze dit verzwegen.
«
»
13:10 Dinner Date
Gracie krijgt vijf menukaarten te zien, die zijn samengesteld door haar potentiële dates. Ze kiest drie dates uit op basis van het menu en na deze dates kiest ze één persoon uit die ze graag nog een keer wil zien.
«
»
14:10 Sun, Sea and Selling Houses
Wie droomt er niet van een huis onder de zon. Twee Britse makelaarsfamilies proberen de droom van landgenoten waar te maken door voor hen op zoek te gaan naar hun droomhuis in Spanje.
«
»
15:05 Achter gesloten deuren
Simone is redactrice bij een tv-programma en heeft al twee jaar een geheime relatie met haar baas Don. Ze is er zeker van dat ze dankzij Don binnenkort promotie zal maken, maar de bom barst wanneer hij een nieuwe collega voor de baan aanneemt.
«
»
15:55 24 Hours in A&E
Documentaireserie over een van de drukste SEH-afdelingen van Groot-Brittannië. De vreugde en het verdriet van de patiënten en hun families worden vastgelegd, evenals het harde werk en de professionaliteit van het personeel.
«
»
16:55 Help, Mijn Man Is Klusser
Linda schakelt de hulp in van John. Ze woont al 23 jaar met haar man, Andre, in een huis dat niet af is. Hun tienjarige dochter, Martine, is geboren in de schuur en woont haar hele leven al tussen de bouwmaterialen.
«
»
18:10 Home and Away
Cash en Eden zijn verliefder dan ooit, maar Cash voelt zich ongemakkelijk wanneer hij ziet hoe close Eden en Remi met elkaar omgaan. Marilyn wil koste wat het kost de helft bijdragen aan het huwelijk van Jett.
«
»
18:35 B&B zoekt lief in de winter NL
Benjamin (26), Edith (51), Guido (43), Marco (55) en Saul (29), die Nederland hebben verlaten om hun dromen na te jagen in Oostenrijk, Noorwegen, Zweden en Zwitserland, gaan op zoek naar de liefde van hun leven.
«
»
20:00 Premier League Darts
De vijfde speeldag vanuit de Westpoint Arena in Exeter, Engeland.
«
»
23:40 S.W.A.T.
Deacon en Callen vechten voor hun leven, wanneer ze worden aangevallen door een drugskartel dat hun rijke VIP-cliënt wil ontvoeren.
«
»
00:30 B&B zoekt lief in de winter NL
Benjamin (26), Edith (51), Guido (43), Marco (55) en Saul (29), die Nederland hebben verlaten om hun dromen na te jagen in Oostenrijk, Noorwegen, Zweden en Zwitserland, gaan op zoek naar de liefde van hun leven.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Peter is na zijn studies pers- en communicatiewetenschappen terechtgekomen in een middelgroot reclamebureau, waar hij als junior steevast wordt opgezadeld met publiciteitscampagnes voor hondenvoer. Zijn vriendin Tanya, met wie hij al zo'n 4 jaar samenwoont, is er net met een ander vandoor. Zijn buddy Tom heeft na de humaniora enkele jaren rechten gestudeerd en is via zijn vader terechtgekomen op het secretariaat van deurwaarder Koninckx, waar hij soms nogal bizarre opdrachten krijgt. Macho Tom, een sympathieke losbol die geniet van 'de jacht', is bijna blij dat zijn vriend Peter terug 'beschikbaar' is.

'Boys', film uit 1992 van Jan Verheyen met oa. Michaël Pas en Tom Van Bauwel, om 20.30 uur op VTM 4.

Dossiers