TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:30 Sturm der Liebe
Alexandra heeft steeds meer last van Christophs koude, negatieve houding tegenover haar. Ze confronteert hem, maar Christoph blijft onbereikbaar. Vol wanhoop speelde Alexandra met het idee om het 'prinselijke hof' te verlaten.
«
»
12:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:50 The Daughter Stalker
«
»
16:35 The Goldbergs
Als Erica niet meer in Murray's auto mag rijden, koopt ze samen met Barry een oud busje. Ondertussen wordt Adam voor het jaarboek verkozen tot aardigste jongen. Hij protesteert en wordt geschorst.
«
»
17:05 Buffy the Vampire Slayer
Buffy werkt in opdracht van professor Walsh samen met Riley nadat ze toegang heeft gekregen tot een mysterieus ondergronds complex. Ondertussen zorgt deze gevaarlijke opdracht voor gemengde reacties bij Buffy's vrienden.
«
»
17:55 How I Met Your Mother
Marshall voelt zich schuldig omdat hij zijn incompetente assistent heeft ontslagen. Zoey schrijft zich in voor de les van Ted en probeert zijn leerlingen aan haar kant te krijgen in de strijd om het Arcadian-gebouw te redden.
«
»
18:20 The Goldbergs
Barry neemt een snipperdagje op school. Hij probeert een van zijn favoriete films te kopiëren: Ferris Bueller's Day Off.
«
»
18:50 The Simpsons
Het waarom van de rivaliteit tussen Bart en Lisa wordt voor het hele gezin snel duidelijk als Homer een oud filmrolletje vindt.
«
»
19:20 The Simpsons
Bart gaat roken om indruk te maken op Annika, de nicht van Millhouse. De rest van het gezin krijgt te horen over opa's tijd bij de luchtmacht.
«
»
19:45 The Big Bang Theory
Als de vrienden een ring, gebruikt in de film 'The Lord of the Rings', vinden zorgt dit voor spanningen binnen de groep; iedereen wil iets anders met het relikwie.
«
»
20:10 The Big Bang Theory
Sheldons angst om publiekelijk te spreken speelt hem parten als hij een prijs wint, die vrienden proberen hem op allerlei manieren voor te bereiden op zijn speech.
«
»
20:35 Ava
Professionele huurmoordenaar Ava werkt voor een geheime organisatie en schakelt hooggeplaatste doelwitten over de hele wereld uit. Maar als een van haar missies misloopt, wordt ze zelf een doelwit en moet ze vechten voor haar overleving.
«
»
22:30 Major Payne
Een marinier die leeft voor oorlog, wordt eervol ontslagen nadat er minder oorlog is. Na zijn tijd bij de mariniers, begint hij als docent op een school, waar hij begint aan zijn zwaarste gevecht tot nu toe.
«
»
00:15 The Sea Beyond
Na ze de aanslag hebben overleefd, proberen Filippo en Carmine Naditza's huwelijk tegen te houden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Peter is na zijn studies pers- en communicatiewetenschappen terechtgekomen in een middelgroot reclamebureau, waar hij als junior steevast wordt opgezadeld met publiciteitscampagnes voor hondenvoer. Zijn vriendin Tanya, met wie hij al zo'n 4 jaar samenwoont, is er net met een ander vandoor. Zijn buddy Tom heeft na de humaniora enkele jaren rechten gestudeerd en is via zijn vader terechtgekomen op het secretariaat van deurwaarder Koninckx, waar hij soms nogal bizarre opdrachten krijgt. Macho Tom, een sympathieke losbol die geniet van 'de jacht', is bijna blij dat zijn vriend Peter terug 'beschikbaar' is.

'Boys', film uit 1992 van Jan Verheyen met oa. Michaël Pas en Tom Van Bauwel, om 20.30 uur op VTM 4.

Dossiers