TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 New Tricks
Het team heropent de zaak van de dood van een dichter, die tien jaar geleden dood is teruggevonden. Zijn lichaam was volledig verbrand. Binnen het team bestaan verschillende theorieën over wat er met hem gebeurd is.
«
»
01:55 Ms Fisher's Modern Murder Mysteries
De club komt bijeen bij de rivier om te ontspannen en even niet aan hun eigen sores te denken, maar wanneer Samuel met zijn hengel een lijk aan de haak slaat, valt er toch weer een moord op te lossen.
«
»
02:40 Scott & Bailey
Rachel krijgt het niet verwerkt dat ze de tweede keuze was bij de selectie voor de post van brigadier. Elise trekt in bij Ade en daardoor voelt Janet zich een waardeloze moeder. Een baby wordt bewusteloos binnengebracht in het ziekenhuis.
«
»
03:25 Traces
De taak die McKinven onder ogen moet komen is beangstigend. In het bijzonder omdat zijn vrouw deelneemt aan het onderzoek. Kathy's PHD-student ziet meer dan ze zou willen en mogen zien.
«
»
04:10 Silent Witness
Wanneer een ex-gedetineerde brutaal wordt vermoord in zijn eigen huis, wijst het bewijsmateriaal onmiddellijk in de richting van een recent vrijgelaten moordenaar.
«
»
05:05 Peaky Blinders
Tommy probeert zo snel mogelijk Esme te vinden. Ada stelt Jack Nelson voor aan Mosley en Diana. Arthur ontmoet een ex-verslaafde die zijn strijd begrijpt.
«
»
06:00 Beyond Paradise
Er ontstaat onrust in het dorp Shipton Abbott wanneer bij een schijnbaar onmogelijke overval een schilderij verdwijnt. Humphrey doet ondertussen zijn best om de samenwerking met Archie te verbeteren.
«
»
07:00 Father Brown
Er wordt in Kembleford een film genaamd `Demon Brides' geproduceerd. Als de regisseur van de film dood teruggevonden wordt, onderzoekt Father Brown de zaak.
«
»
07:45 Death in Paradise
De voorzitter van een cricketclub wordt dood teruggevonden met een schotwond. Zijn lichaam werd op het terrein van de club gevonden. De verdenking valt al snel op zijn teamgenoten.
«
»
08:35 Midsomer Murders
Het comicfestival van Carver Valley is in volle gang als het dorp wordt opgeschrikt door de moord op een ex-supermodel. Barnaby en Winter moeten de feiten van de leugens onderscheiden.
«
»
09:20 Midsomer Murders
Met als enige aanknopingspunt het te schande maken van verschillende dorpelingen door een vernietigende komiek proberen Barnaby en Winter feit van fictie te onderscheiden als een supermodel wordt vermoord.
«
»
10:10 Ms Fisher's Modern Murder Mysteries
Peregrine's Oud en Nieuw feestje bij de Adventuresses' Club neemt een dodelijke wending wanneer de zanger van een populaire popgroep uit Melbourne die ze had geboekt wordt vermoord.
«
»
10:55 The Coroner
De bewoners van Lighthaven zijn geschokt wanneer een meisje uit de dood ontwaakt. Dat betekent dat iemand anders onder haar naam is begraven.
«
»
11:40 Death in Paradise
Humphrey en Camille onderzoeken een dood in de Saint Marie Heritage Society. Detective Goodman wordt tijdens het onderzoek afgeleid door zijn gevoelens.
«
»
12:35 Ghosts
Het is bijna Kerstmis en Mike's moeder blijft logeren. Betty wil graag helpen, maar het duurt niet lang voordat Mike en Alison knettergek van haar worden. Net als ze zelf besluit te gaan, vermoedt Betty dat er iets vreselijk mis is in Button House.
«
»
13:05 Murder on the Blackpool Express
Detectiveschrijver David Van Der Clane leidt een touringcar met superfans langs beruchte locaties uit zijn boeken, maar als er doden beginnen te vallen wordt het al snel duidelijk dat de moordmysteries die de fans zo graag lezen werkelijkheid worden.
«
»
14:50 Father Brown
Sid valt voor de erfgename van een lokale brouwerij, maar ze wordt gearresteerd voor de moord op haar vader, die in een brand om het leven is gekomen.
«
»
15:45 Beyond Paradise
Humphrey onderzoekt de dood van een onbekende man die midden in een graancirkel is aangetroffen. Ondertussen helpt Archie Martha bij de voorbereidingen voor de komst van een restaurantrecensent.
«
»
17:00 Murdoch Mysteries
De schijnbaar perfecte moord op universiteitsprofessor Samuel Bennett is de noot die William Murdoch moet proberen te kraken. De professor is neergeschoten tijdens een telefoongesprek, waarvan een goed geplaatste telescoop getuige was.
«
»
18:00 Death in Paradise
Wanneer de kapitein van een schip dood wordt aangetroffen onder verdachte omstandigheden, onderzoeken detective Richard Poole en zijn team de zaak. Een aanknopingspunt leidt hen naar Londen, waar hun verdachten zich mogelijk bevinden.
«
»
19:00 Midsomer Murders
Barnaby krijgt een nieuwe assistent, sergeant Scott. Hij krijgt meteen de vuurdoop, wanneer hij als eerste opdracht een moord moet oplossen. Het lichaam van Fiona Thompson wordt gevonden na een avond dansen op een Spaans feest.
«
»
20:00 Midsomer Murders
Barnaby krijgt een nieuwe assistent, sergeant Scott. Hij krijgt meteen de vuurdoop, wanneer hij als eerste opdracht een moord moet oplossen. Het lichaam van Fiona Thompson wordt gevonden na een avond dansen op een Spaans feest.
«
»
21:00 Scott & Bailey
Wanneer Rachel wordt bekritiseerd voor de trage vooruitgang van het onderzoek, verscherpt ze haar focus. Scott en Bailey moeten belangrijke beslissingen nemen over hun toekomst.
«
»
22:00 Death in Paradise
Een vergiftigde chef brengt het team in verwarring omdat ze niet weten hoe het gif werd toegediend.
«
»
23:15 Sherlock
Sherlock en Watson worden achterhaald door hun duisterste geheimen. Iemand heeft heel lang een spelletje gespeeld en Sherlock en Watson staan voor hun grootste uitdaging ooit.
«
»
00:55 All Creatures Great and Small
Helen berust in de afwezigheid van James en besluit terug naar huis te gaan om haar familie te helpen. Mrs Hall staat in tweestrijd en moet een kant kiezen. Siegfried heeft moeite om Skeldale House bijeen te houden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Peter is na zijn studies pers- en communicatiewetenschappen terechtgekomen in een middelgroot reclamebureau, waar hij als junior steevast wordt opgezadeld met publiciteitscampagnes voor hondenvoer. Zijn vriendin Tanya, met wie hij al zo'n 4 jaar samenwoont, is er net met een ander vandoor. Zijn buddy Tom heeft na de humaniora enkele jaren rechten gestudeerd en is via zijn vader terechtgekomen op het secretariaat van deurwaarder Koninckx, waar hij soms nogal bizarre opdrachten krijgt. Macho Tom, een sympathieke losbol die geniet van 'de jacht', is bijna blij dat zijn vriend Peter terug 'beschikbaar' is.

'Boys', film uit 1992 van Jan Verheyen met oa. Michaël Pas en Tom Van Bauwel, om 20.30 uur op VTM 4.

Dossiers