TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Een voedselmozaïek van een fietser verkennen. Milleke Mol is in zijn werkplaats. Boekenjongen maakt een poppenkast met magie.
«
»
06:05 Bumba
Bumbina en Babaki spelen met de bal.
«
»
06:10 Tee & Mo
Tee draagt zijn favoriete Action Ape-outfit, maar als het vies wordt, redt Action Mo de boel.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Wanneer Viktor ziek is, verzorgt Kaatje heb. Kameraadje Chaimae Essafi laat zien dat je naar de dokter moet als je ziek bent.
«
»
06:25 Ollie
Spin vindt het maar lastig om een web te weven met een verstrooide Ollie in de buurt. Zo zal ze natuurlijk nooit haar werk af kunnen krijgen.
«
»
06:30 Meneer Papier
Een vleermuis vliegt in de maneschijn. Wat duurt de nacht toch lang. Meneer Papier kan niet verder slapen en besluit dat de dag maar moet beginnen. Hij maakt een groot schilderij. En daarna knipt hij een lange, lange ladder.
«
»
06:35 Hongerige berenverhalen
De hongerige beren gaan naar een nabijgelegen veld om aardappelen te oogsten en aardappelpannenkoeken te maken. Ze realiseren zich echter niet dat de aardappelen misschien al van iemand anders zijn.
«
»
06:40 Vos en Haas
Iedereen is uitgeput door het warme weer. Omdat het 's nachts koel is in de open plek van Rock, besluit iedereen om een pyjamafeestje bij hem thuis door te brengen. Maar met de enge verhalen, weet ik niet zeker of de nacht rustgevend zal zijn.
«
»
06:50 Sarah: Sokpop en de klanken
Sarah en Sokpop ontdekken de wereld van de klanken. Doen jullie mee?
«
»
06:55 Simon Superkonijn
Simon en Lou willen met hun speelgoedfiguurtjes spelen, maar Gaspard wil eigenlijk dat ze verstoppertje met hem spelen. De twee vrienden gaan uiteindelijk de uitdaging aan en beginnen te spelen, maar hem vinden zou wel eens moeilijk kunnen zijn.
«
»
07:00 Edmond & Lucy
Edmond en Lucy besluiten hun eigen moestuin te beginnen, zonder hulp van Édouard.
«
»
07:10 Casper en Emma
Casper en Emma krijgen les over hoe het er vroeger aan toe ging. Herald is druk, dus hij moedigt ze aan om riddertje te spelen.
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie is verliefd op de zanger Tony Trompetti. Samson kan Tony Trompetti niet uitstaan.
«
»
07:30 Kleine dingen
De Ukkepukkies zijn omringd door een grote janboel en ruimen deze gezamenlijk op.
«
»
07:35 Grizzy & the Lemmings
Grizzy wordt gestoord tijdens zijn dutje door een groep zoemende vliegen. Hij besluit de vleesetende plant van de Lemmings te bemachtigen om een einde te maken aan de vliegjes.
«
»
07:40 Lou
Animatiereeks over het dagelijkse leven van het twaalfjarige meisje Lou en haar vrienden die op de drempel van de adolescentie staan.
«
»
07:55 Dodo
Het is de talentenjacht van jaar zeven en Frisbo voert zijn grootste goocheltruc op.
«
»
08:10 Wannabe's
Olly moet Mike helpen met het organiseren van zijn papieren. Olly gaat met tegenzin aan de slag, maar dan is Mike zijn perforator plots verdwenen. Olly kan dus niet meer verder werken.
«
»
08:25 De Smurfen
Luilaksmurf mist steeds belangrijke gebeurtenissen. Knutselsmurf besluit om hem een rugzak te geven met een wekker erin. Deze houdt niet alleen Luilaksmurf wakker, maar de rest van het dorp ook.
«
»
08:35 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings vinden een krat met boomerangs die ze gebruiken om Grizzy te ontwapenen om hem uit de hut te krijgen.
«
»
08:40 Grizzy & the Lemmings
Grizzy heet het gehad met de Lemmings die hem niet zijn favoriete programma laten kijken.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Kleine dingen
Oranje neemt een slok van een flesje water en maakt een bijzonder geluid: een hik. De andere Ukkepukkies willen het ok graag een keer proberen, maar Groen ontdekt dat hikken helemaal niet zo makkelijk is.
«
»
09:05 Molang
Molang en Piu Piu gaan aan boord van de Titanic nadat ze met geluk een kaartje hebben gewonnen. Helaas worden de twee vrienden van elkaar gescheiden. Piu Piu zit in de eerste klasse en Molang in de tweede klasse.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
Één van de dragers van de spoorbrug is gebroken. Ziggy en Bunbury gaan op pad om hem te repareren. Amy mag mee, ook al vinden Ziggy en Bunbury haar eigenlijk nog te klein.
«
»
09:20 Where's Chicky?
Chicky is een kuikentje dat houdt van leren en vele avonturen beleeft.
«
»
09:25 De Smurfen
Knutsel en Storm ontdekken Gargamels gemene nieuwe plan om Azraël te laten vliegen. Om hem tegen te houden moeten de twee hun eigen vliegmachines bouwen.
«
»
09:35 De Smurfen
Brilsmurf heeft kritiek op de kookkunsten van Chef Kok. Chef wordt boos en loopt weg. Hij komt bij een groep reuzen terecht, voor wie hij moet koken. De reuzen zijn ook niet blij met Chefs kookkunsten en ze besluiten hem maar op te eten.
«
»
09:50 Interstellar Ella
Het is de eerste keer dat pap Tilly om hulp vraagt en daarom wil ze de klus ook echt alleen doen, maar er gaat van alles mis. Gelukkig zijn Ella, Slippy en Madhu er om te helpen. Dan leert ze dat het toch niet zo erg is om wat hulp te krijgen.
«
»
10:00 Interstellar Ella
Madhu is verdrietig dat een ster zal uitdoven. Ella en Slippy doen hun uiterste best om Madhu weer op te vrolijken. Maar ze komen er achter dat je je soms gewoon even verdrietig moet kunnen voelen voordat je weer vrolijk wordt.
«
»
10:15 Idefix en de onverzettelijken
Schaschlix wordt door de Romeinen gearresteerd, hoewel hij niets misdaan heeft. Generaal Labienus moet hem weer vrijlaten. Vanaf nu wordt Schaschlix gezien als een rebel. Dogmatix probeert Labienus te overtuigen van Schaschlix' onschuld.
«
»
10:25 Idefix en de onverzettelijken
Quadratus heeft weer een idee. Hij wil Romeinse standbeelden maken van alle menhirs in Lutetia.
«
»
10:35 Grizzy & the Lemmings
Er is een nieuwe zonnecabine in de hut van de boswachter geïnstalleerd. Grizzy denkt dat hij met een kleurtje wel indruk zal kunnen maken op de berin.
«
»
10:40 Berry Bees
Met de kerst in aantocht, reizen Bobby, Lola en Juliette naar de speelgoedwerkplaats op de Noordpool om er zeker van te zijn dat alles op rolletjes verloopt. Alles lijkt in orde in de sprookjeswereld van de kerstman, maar niets is wat het lijkt.
«
»
10:50 Berry Bees
De Kerstman is ontvoerd door de ninja beren en wordt gevangen gehouden op een geheime locatie. Ze zijn erop uit om Kerstmis te verpesten, de meest magische tijd van het jaar.
«
»
11:00 Where's Chicky?
Chicky is een kuikentje dat houdt van leren en vele avonturen beleeft.
«
»
11:05 Squish
Squish' vader heeft zin in wat vader-zoon tijd en wil Squish meenemen naar een hockeywedstrijd. Squish wil echter liever naar een strandfeest gaan met Pod en Peggy.
«
»
11:15 Squish
Helen chanteert Squish zodat hij doet alsof hij haar vriendje is. Ze wil iemand jaloers maken.
«
»
11:30 Galactic Agency
Voor het eerst in haar leven mist Apple een reparatie. Als een extreme perfectionist bouwt ze een tijdmachine om haar fout te herstellen. Maar het veroorzaakt grote opschudding.
«
»
11:40 Galactic Agency
'Klunsmans' is het schattige koosnaampje dat Apple aan Zed geeft om hem te plagen met zijn onbekwaamheid op bepaalde gebieden. Zed beseft echter dat deze bijnaam veel meer spottend is dan hij dacht.
«
»
11:55 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
12:05 Grizzy & the Lemmings
Er hangt een vreemde nieuwe klok in de hut en de Lemmings gaan ermee aan de slag.
«
»
12:10 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings hebben de hele hut omgegooid om er middeleeuwse gevechten te houden. Grizzy doet ondertussen zijn best om zijn bank terug te krijgen.
«
»
12:15 Ket & Doc
Een dochter uit een circus familie heeft grote dromen en ambities.
«
»
12:30 GameKeepers
In een Japans landschap moeten Mats en Sari een ring naar de arme visserszoon brengen, zodat die de prinses ten huwelijk kan vragen. Maar ninja's liggen op de loer en willen de gamekeepers koste wat het kost stoppen.
«
»
12:55 Helden
De Helden houden een wedstrijdje om de grootste zeepbel te blazen, doen een waterparcours en bouwen een echte boomhut.
«
»
13:05 Ik u ook
Wanneer Lou een ruzie opvangt tussen Marc en Karen is ze bang dat de twee gaan scheiden. Ze verzint een plan met Herman om de twee te overtuigen om samen te blijven. Bobbi gaat op zoek naar een manier om haar papa weg te lokken van het tv-scherm.
«
»
13:20 Grizzy & the Lemmings
Grizzy heeft een nachtmerrie over Lemmings, en vindt de droommachine van de boswachter.
«
»
13:25 Squish
Wanneer een lijst van de slimste leerlingen van de school wordt opgehangen, is Pod geschokt als hij hoort dat Peggy hoger scoort dan hij. Ze heeft extra punten verdiend voor haar positieve instelling.
«
»
13:40 Berry Bees
Bobby, Lola en Juliette zijn drie meisjes die schijnbaar een normaal leven leiden, maar in het geheim werken ze voor de 'B.I.A.' en voeren ze speciale missies uit om misdaad te bestrijden.
«
»
13:49 Grizzy & the Lemmings
Grizzy vindt een liefdesdrankje waarmee iemand meteen verliefd wordt op het eerste wezen dat ze zien. Grizzy hoopt de berin hiermee voor zich te winnen.
«
»
13:55 Idefix en de onverzettelijken
Als het voor Labienus veel te koud is in Lutetia, plaatst Quadratus een kolenkachel in het paleis. De generaal en prinses Monalisa voelen zich zeer op hun gemak, maar de rook belemmert wel het zicht op de stad.
«
»
14:10 Interstellar Ella
Ella, Slippy en Madhu gaan kamperen. Door een zonnestorm kunnen ze geen elektronica meer gebruiken. Eerst vindt Slippy dat een leuke uitdaging, maar als de storm gevaarlijk wordt, heeft Ella gelukkig wel een plan om weer naar huis te komen.
«
»
14:20 Prinsessia
Basiel ziet de directrice bezig met breien. Hij wil het ook leren, maar is bang dat hij niet macho lijkt en dat Kamiel hem voor de gek houdt. Hij verstopt zijn breiwerk op het kantoor. De meiden zijn bezig met insecten te vangen.
«
»
14:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Chep wint van zijn vrienden met knikkeren en wordt gekroond tot knikkerkampioen. Maar niemand wil meer tegen hem spelen. Sumush is de enige, en Chep verliest eerst expres een paar potjes, maar kan daarna niet meer van Sumush winnen.
«
»
14:45 Mush Mush en de Zwammetjes
Lilit heeft een vriendschapsboom gemaakt waaruit blijkt dat iedereen in en om Zwamdorp een vriend heeft. Behalve Modler dan. En daar neemt Lilit geen genoegen mee, dus besluit ze vriendschap te sluiten met hem.
«
»
14:55 Mega Mindy
Een Russische crimineel verkoopt expres vriezers die niet goed werken, om zo mensen te beroven. Een aantal mensen in het dorp worden haar slachtoffer, en Mega Mindy moet hard werken om haar tegen te houden.
«
»
15:20 Molang
Piu Piu droomt dat hij vliegt. En wat als zijn droom werkelijkheid zou worden? Molang en Piu Piu zullen er alles aan doen om deze droom waar te maken en zo de pioniers van de luchtvaart te worden.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Tarik doet mee aan een ijseetwedstrijd tegen Samson. Ze kiezen beiden hun favoriete smaak. Tarik speelt vals, hij heeft voor de gelegenheid een lange jas aan en kiepert het ijs in zijn vele binnenzakken. Tot het ijs smelt.
«
»
15:30 Kleine dingen
De Ukkepukkies kleden zich erg grappig aan en voeren een kleine voorstelling op.
«
»
15:35 Idefix en de onverzettelijken
Voldenuix komt om hulp smeken nadat een flesje met toverdrank van hem gestolen is. Tijdens hun nachtelijke reis ontdekt Dogmatix echter dat Voldenuix hem niet de hele waarheid vertelt.
«
»
15:45 De Smurfen
Smurfin probeert aan de smoorverliefde Bolle Gijs te ontsnappen, maar dat valt nog niet mee.
«
»
16:00 Lou
Animatiereeks over het dagelijkse leven van het twaalfjarige meisje Lou en haar vrienden die op de drempel van de adolescentie staan.
«
»
16:15 Dodo
Wanneer Steve Malek een voetbalkaart steelt, besluit Joe dat Steve zijn nieuwe beste vriend wordt.
«
»
16:25 Grizzy & the Lemmings
Grizzy vindt een eeuwenoud amulet die de wind kan besturen. De Lemmings willen ermee spelen.
«
»
16:35 Rox
Een minister wordt samen met een paar andere mensen in gijzeling genomen in de haven. De ontvoerder eist in ruil voor de gijzelaars de beslissing om de uitbreiding van de haven stil te leggen.
«
»
17:00 De Faker
Op het eerste gezicht lijkt het een doodgewoon gezin, maar er klopt iets niet. Eén iemand hoort er eigenlijk niet thuis en doet maar alsof. Al meteen aan de deur maakt de familie Lemkens uit Genk het Gloria niet gemakkelijk, want ze spreken Spaans.
«
»
17:20 3Hz
De bunch stelt vast dat Marco een huisjesmelker is: Sera en Rewan huren een armzalig appartement van hem. De vrienden proberen een belangrijk bestand van Marco in hun handen te krijgen.
«
»
17:45 Grizzy & the Lemmings
Grizzy verandert mentaal in een baby, en de Lemmings besluiten voor hem te zorgen.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Zotte dieren
Liveactionreeks waarin Gary, de vloggende hond de grappigste dierenclips laat zien.
«
»
18:10 Nachtwacht
De meeste monsters worden plotseling geconfronteerd met de Nachtwacht, maar de gorgo gaat echter op zoek naar de helden. Ze is van plan de Nachtwacht uit te schakelen door hen in steen te veranderen.
«
»
18:35 De Hoppers
Wanneer Arno en Mo ontdekken dat je met het uitzenden van sportwedstrijden veel geld kan verdienen, besluit Arno zijn eigen sport uit te vinden: Hopperbal. Hij streamt de wedstrijd online en ronselt de andere Hoppers om mee te spelen.
«
»
18:55 Grizzy & the Lemmings
Een eenhoorn kan ineens vliegen en laat al snel regenbogen achter.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Said wil een dating app lanceren, maar hij wil die eerst testen met zijn vrienden van Video King. Iedereen maakt een profiel aan en dan blijkt dat Trix plots een match heeft met Mike.
«
»
19:30 Zotte dieren
Liveactionreeks waarin Gary, de vloggende hond de grappigste dierenclips laat zien.
«
»
19:40 Buck
Elias maakt kennis met Buck. Hanne en Katrien houden een `ladies 'night' en kijken een film. Techscout Jim wordt op Malmek aangevallen door de Karpianen.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
De twaalf kandidaten krijgen elk een canvas, verf en een penseel die is vastgemaakt aan een ovenwant. Ze moeten zo snel mogelijk hun witte doek volledig gekeurd krijgen.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Peter is na zijn studies pers- en communicatiewetenschappen terechtgekomen in een middelgroot reclamebureau, waar hij als junior steevast wordt opgezadeld met publiciteitscampagnes voor hondenvoer. Zijn vriendin Tanya, met wie hij al zo'n 4 jaar samenwoont, is er net met een ander vandoor. Zijn buddy Tom heeft na de humaniora enkele jaren rechten gestudeerd en is via zijn vader terechtgekomen op het secretariaat van deurwaarder Koninckx, waar hij soms nogal bizarre opdrachten krijgt. Macho Tom, een sympathieke losbol die geniet van 'de jacht', is bijna blij dat zijn vriend Peter terug 'beschikbaar' is.

'Boys', film uit 1992 van Jan Verheyen met oa. Michaël Pas en Tom Van Bauwel, om 20.30 uur op VTM 4.

Dossiers