TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:27 Sophie & Jeroen
Te gast: J÷rgen Raymann, Ron Keller, Hans Klok, Tim Hofman, Eva Hermans-Kroot en Ralph Kroot.
«
»
02:22 Sophie & Jeroen
Te gast: J÷rgen Raymann, Ron Keller, Hans Klok, Tim Hofman, Eva Hermans-Kroot en Ralph Kroot.
«
»
03:16 Sophie & Jeroen
Te gast: J÷rgen Raymann, Ron Keller, Hans Klok, Tim Hofman, Eva Hermans-Kroot en Ralph Kroot.
«
»
04:11 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Nieuwsprogramma voor de Nederlandse jeugd. Geschikt voor kinderen van negen tot twaalf. Met gebarentolk.
«
»
04:31 Tekst-TV
Een samenvatting van de hoogtepunten van het dagelijks nieuws, van het nieuws tot voetbal tot het weerbericht.
«
»
05:32 Pingu
Pingu is een onhandige jonge pingu´n die met zijn gezin op een poolijskap in Antarctica woont. Pingu gaat op avontuur met zijn zus Pinga en zijn vriend Robby de zeehond.
«
»
05:38 Nijntje & Vriendjes
Nijntje speelt met Aggie in de speeltuin en Snuffie wil ook spelen. Maar Nijntje legt Snuffie uit dat de speeltoestellen niet geschikt zijn voor honden. Maar Schnuffy staat plotseling bovenop de glijbaan en glijdt veilig naar beneden.
«
»
05:43 No-No
No-No en Maga´veur liegen om te verbergen dat ze per ongeluk een machine hebben gebroken.
«
»
05:50 Angelina Ballerina
Angelina en Marco maken kans op kaartjes voor de Marcel Muiseau Mime Show, maar dat lijkt nog bijna mis te gaan door een weddenschap die ze houden.
«
»
06:03 Nelli en Nora
Boer Jos heeft solar-lichtjes die opladen in de zon. Zodat de zon ook 's nachts schijnen kan.
«
»
06:10 Teletubbies
De Teletubbies gaan heen en weer, net als de Tubby Custard Ride.
«
»
06:22 Raad eens hoeveel ik van je hou
Kleine Veldmuis wil herfstblaadjes van een heel bijzondere boom hebben voor haar verzameling, maar ze weet niet precies waar die is. Hazeltje besluit voor de zekerheid de weg te markeren, maar dat had hij beter niet met eikels kunnen doen.
«
»
06:33 Clangers
Een van de Clangers maakt een breimachine voor Oma, omdat dit haar zou kunnen helpen. Oma merkt echter snel dat het apparaat verschrikkelijke kledingstukken produceert.
«
»
06:44 Ella, Oscar & Hoo
Oscar wordt verkouden na het spelen in de vorst. Ella en Huu houden de patiŰnt in de gaten.
«
»
06:53 Lief Monster
Lief Monster doet mee met een schaatsuitvoering, maar moet eerst nog goed leren schaatsen.
«
»
07:00 Kiri & Lou
Lou is bang en de stem in zijn hoofd zegt dat hij zijn angst de baas kan als hij hardop uitspreekt dat hij bang is.
«
»
07:05 Lucas de spin
Lucas raakt bevriend met een knalpaarse speelgoedspin. Terwijl hij met hem speelt geeft hij hem een rondleiding door het huis. Findley ziet het allemaal gebeuren aan en wordt stikjaloers.
«
»
07:12 Zin in Zappelin
Soy is radeloos; hij wil graag iedereen plezieren met het uitdelen van taart. Maar hoe houdt hij iedereen tevreden als iedereen een andere smaak heeft?
«
»
07:14 Zin in Zappelin
Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze.
«
»
07:16 Klumpies
De grote Pappelboom wordt omringd door mist en de Klumpies kunnen niets zien.
«
»
07:23 Zin in Zappelin
Er wordt door Fenna een verjaardagsmuts geknutseld.
«
»
07:28 Kindertijd
Programmablok met verschillende programma's voor kleuters. Met onderdelen als kleuterdocumentaires en zelfs buitenlandse series.
«
»
07:36 Zin in Zappelin
Pierre legt uit hoe je een leuke traktatie maakt met een hoop fantasie.
«
»
07:40 Sa´d & Anna
Zonia neemt het rad van een hamsterkooi mee naar de werkplaats. De kooi en de hamster blijven in de winkel. Said en Anna vinden het zielig voor de hamster. Voorzichtig laten ze de hamster even los.
«
»
07:47 Zin in Zappelin
Raad jij wat de ballonnenman maakt van ballonnen?
«
»
07:50 Beestenbrigade bingo
Vrolijk, educatief programma voor kleuters waarin dieren en natuur centraal staan. Boswachter Tim gaat met twee kleuters het land in om de natuur een handje te helpen. Ook laten kleuters zien welk bijzonder huisdier ze hebben.
«
»
08:05 Zin in Zappelin
Fenna denkt dat Postbode Bert jarig is. Ze wil hem flink in de watten leggen.
«
»
08:08 Zin in Zappelin
Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze.
«
»
08:11 Shaun het schaap
De boer picknickt met zijn nieuwe kennis op de wei. Als de schapen al het eten zien, slaan ze toe.
«
»
08:18 Joe & Jack
Ruby draagt rode schoenen voor een toneelstuk. Joe en Jack denken dat de schoenen echt magisch zijn.
«
»
08:25 Pieter Konijn
Als Benjamin per ongeluk het logboek van Pieter's vader verliest, komt het bij heer Vos terecht.
«
»
08:37 Pettenpret
Sam krijgt een goochelhoed. Sam laat Toby in zijn hoed verdwijnen en tovert zijn eigen publiek tevoorschijn. Simsalabim, wat een trucs. Maar krijgen ze Toby terug en de wilde dieren weer in de hoed?
«
»
08:44 Jojo & Ouma
Jojo en Ouma gaan vliegeren in het park, maar dan raakt de vlieger beschadigd door de sterke wind.
«
»
08:54 Zappelin Mini's
Twee handen laten, met materialen waar je makkelijk aan komt, zien hoe je een bekend Zappelin-figuur namaakt: van Bobbie de aap tot Zappie. Met het stappenplan op zappelin.nl kunnen kinderen zelf aan de slag.
«
»
08:56 Sesamstraat
In de bekendste straat van Nederland beleven Tommie, Ieniemienie, Pino en Purk avonturen. Ieniemienie doet geluiden na. Ze kent er heel veel.
«
»
09:12 Pop Papierstad
Het is de grote Pop Papierstad Vriendjesparade en iedereen doet mee. Nou ja, bijna iedereen want Plom besluit af te haken als hij het dansje niet onder de knie krijgt. Gelukkig leert hij al snel dat het niet om perfectie gaat.
«
»
09:23 Pipi, Pupu & Rosemarie
Een wasbeer, een vogel en een konijn zijn op zoek naar Mapa, een half-mama en half-papa, maar de drie vriendjes, Pipi, Pupu en Rosemarie, kunnen hem niet vinden.
«
»
09:29 Sarah en Eend
Sarah en Eend hebben het koud. Dasdame nodigt hen bij haar thuis uit om iets warms te vinden. Sarah en Eend vinden niets geschikts. Gelukkig kan Dasdame altijd meer breien.
«
»
09:36 Maan en ik
In het kleine speelgoedhuis deelt iedereen graag samen boeken. Meneer Ui leest iedereen een boek voor dat gaat over hoe zijn vriend Colly Wiebel graag heel dom doet. Colly Wiebel vindt het verhaal erg leuk.
«
»
09:59 Inui
Inui en haar vrienden zijn op het strand wanneer er een grote mistbank komt opzetten. De mist is zo dicht dat de vrienden de weg niet meer kunnen vinden. De grote stenen reuzen, de Inukshuks wijzen hun de weg.
«
»
10:06 Nijntje & Vriendjes
Boris en Barbara komen op hun ski's aan en vragen Nijntje om mee te gaan skiŰn.
«
»
10:11 Tik Tak
De kinderen verkennen een puzzel van een ringstaartmaki, kleurrijke blokken om tegels te matchen en zien hoe het Boekenmeisje een vliegtuig maakt.
«
»
10:16 Bo Beer
Vemund en zijn vader gaan naar het theater en Vemund heeft ontzettend veel zin in de show. Helaas gaat er iets kapot en moet Vemund tot het allerlaatste moment wachten tot zijn vader het heeft gerepareerd.
«
»
10:21 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
10:26 Zappelin Mini's
Twee handen laten, met materialen waar je makkelijk aan komt, zien hoe je een bekend Zappelin-figuur namaakt: van Bobbie de aap tot Zappie. Met het stappenplan op zappelin.nl kunnen kinderen zelf aan de slag.
«
»
10:27 No-No
NoNo wordt wakker na een lekker dutje aan het meer. Maar als hij probeert op te staan uit zijn stoel, zit hij vast en is het onmogelijk om op te staan.
«
»
10:34 Woezel en Pip
Woezel en Pip begrijpen er niets van! De Tovertuin is plotseling helemaal verdwenen.
«
»
10:39 Zappelin Mini's
Twee handen laten, met materialen waar je makkelijk aan komt, zien hoe je een bekend Zappelin-figuur namaakt: van Bobbie de aap tot Zappie. Met het stappenplan op zappelin.nl kunnen kinderen zelf aan de slag.
«
»
10:41 Olly, het kleine witte busje
Olly heeft een afspraakje met Suzy, dus hij wil er op zijn best uitzien. Maar iedereen heeft zijn hulp nodig, waardoor hij uiteindelijk weer helemaal vies wordt en ook weer stinkt.
«
»
10:46 Peppa Pig
Peppa, George, mama en papa Big gaan op bezoek bij mevrouw Gazelle in haar wankele huis. Wanneer meneer Stier arriveert, lukt het ze om, met zijn hulp, gezamenlijk het huis van mevrouw Gazelle te redden.
«
»
10:51 Peppa Pig
Mevrouw Konijn geeft een ontspanningsles in de sporthal en mama Big mag komen kijken.
«
»
10:56 Tom en de boterham met aardbeienjam en honing
Grungo nodigt Tom en de molenaar uit voor het grote kikkerfestival. Maar de molenaar is bang voor de kikkers. Alleen als zijn varken zich bij Tom en Grungo voegt, gaat hij naar het feest.
«
»
11:01 Kiwi & Strit
Kiwi speelt prachtig op de fluit. Maar als Strit het ook wil proberen, gaat het helemaal verkeerd.
«
»
11:06 Timmy tijd
De klasfoto is gemaakt. Timmy sprong van plas naar plas en morste ook met jam. Hij maakt ook zijn vrienden vuil met voetbal. Blij voor haar dat het de fotograaf Edward niet is gelukt de foto te maken.
«
»
11:11 Pingu
Pingu viert zijn verjaardag met zijn vrienden, maar hij voelt zich ellendig als hij verliest in de gezelschapsspelletjes. Gelukkig wordt de situatie gered doordat moeder arriveert met de verjaardagstaart.
«
»
11:16 Tip de Muis
Tip en zijn vriendjes gaan op zoek naar schatten. Maar Tip vindt een schat van een ander.
«
»
11:24 Raad eens hoeveel ik van je hou
Wanneer Kleine Rode Vos een stapel gevlekte eikeltjes ziet, voelt hij zich een echte bofkont. Hij neemt ze gauw mee naar huis. Kleine Rode Vos weet alleen niet dat ze eigenlijk van Kleine Grijze Eekhoorn zijn.
«
»
11:34 Pip en Posy
Pip en Posy gaan naar de zandbak. Pip maakt een schatzoek-speurtocht voor Posy, maar net als ze met graven wil beginnen, rent ze naar de wc. Als Pip vervolgens met Vic speelt, voelt Posy zich in de steek gelaten. Ze verstopt Vics lievelingsspeelgoed.
«
»
11:41 Ziggy en de Zootram
De pingu´ns spelen verstoppertje en bij het zoeken naar een schuilplaats is Amy verrast om te zien wat de dierenliefhebbers doen. Ze maakt gebruik van deze kennis en plant een grap. Ziggy heeft een nieuwe uitvinding.
«
»
11:53 Maya de Bij
Een boom waait om en daardoor is het huisje van Rosie Juchtleerkever kapot. Ze is al heel oud en Maya en Willy helpen haar met de reis naar haar broer, die bij de vijver woont.
«
»
12:05 Calimero
Valerio heeft stiekem de microfoon van zijn moeder gepakt, maar laat hem ergens liggen. Hij moet snel terug voordat mama het merkt. Suzy wil op de foto met Pieter en valt hem lastig.
«
»
12:16 Charlie en Lola
Charlie is tomaten aan het kweken. Lola wil ook iets laten groeien. Ze krijgt een zaadje en Lola kan niet wachten om te zien wat er zal gebeuren.
«
»
12:28 Zin in Zappelin
Soy is radeloos; hij wil graag iedereen plezieren met het uitdelen van taart. Maar hoe houdt hij iedereen tevreden als iedereen een andere smaak heeft?
«
»
12:30 Zin in Zappelin
Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze.
«
»
12:32 Olivia
De eerste verjaardag van Olivia's broertje William komt eraan en Olivia is vastbesloten het beste cadeau ooit te vinden. Maar wat wil hij hebben? Na veel speurwerk besluit ze een xylofoon te maken.
«
»
12:43 Zin in Zappelin
Er wordt door Fenna een verjaardagsmuts geknutseld.
«
»
12:47 Kindertijd
In deze serie laten kinderen zien wat zij doen tijdens hun vakantie: logeren in een raket, kamperen in de stad of een paar dagen naar een speciaal vakantiepark waar kinderen een rolstoel ook overal aan mee kunnen doen.
«
»
12:56 Zin in Zappelin
Pierre legt uit hoe je een leuke traktatie maakt met een hoop fantasie.
«
»
13:00 Splat & Seymour
Sjors beweert dat hij beste vrienden is met Superkat. Splat gelooft er geen woord van en daagt hem uit om Superkat aan alle vrienden voor te stellen. Maar wanneer Splat en Seymour beseffen dat Sjors inderdaad heeft gelogen.
«
»
13:11 Zin in Zappelin
Raad jij wat de ballonnenman maakt van ballonnen?
«
»
13:14 Bollie & Billie
Pap en mam geven Billie de leiding als ze van huis gaan. Billie moet er als baas van het huis op toezien dat Bollie zijn kamer opruimt en zijn huiswerk leert.
«
»
13:26 Zin in Zappelin
Fenna denkt dat Postbode Bert jarig is. Ze wil hem flink in de watten leggen.
«
»
13:29 Zin in Zappelin
Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze.
«
»
13:32 Masha en de Beer
Masha krijgt een mobieltje voor haar reis door het bos, maar maakt er misbruik van waardoor ze gevaar begint te lopen.
«
»
13:39 Ringel Singel 19
Tanja heeft haar been gebroken en kan niet met de anderen in de tuin spelen. Ze kijkt uit het raam naar haar vrienden die buiten spelen en is een beetje jaloers.
«
»
13:46 Wickie de Viking
Er is iets verschrikkelijk gebeurd in Flaken. Snorre, Tjure en Wickie zijn ontvoerd door Pox en Sven. Halvar en de rest van de Vikings moeten alles op alles zetten om hen weer vrij te krijgen.
«
»
13:59 Het betoverde dorp van Pinokkio
Victor rent weg van huis als zijn moeder hem dwingt viool te spelen. Maar dan komt hij diep in het bos de grote boze wolf tegen.
«
»
14:10 De Smurfen nieuw
Knutselsmurf tovert Robotsmurf om tot zijn perfecte assistent, maar de robot slaat op tilt.
«
»
14:22 Zo is Joey!
Yassine en Olivia beschuldigen elkaar van iets dat ze allebei niet hebben gedaan. Om de ruzie tussen zijn vriendjes op te lossen, neemt Joey de schuld op zich.
«
»
14:33 Buurman en Buurman
Buurman en Buurman hebben het idee opgevat om een midgetgolfbaan te gaan bouwen. Een flessendop houdt de heren behoorlijk bezig.
«
»
14:40 Grizzy en de Lemmingen
De Lemmings bedenken een nieuw verslavend spel met de renschoenen van de boswachter. Deze schoenen kunnen namelijk behoorlijk goed stuiteren.
«
»
14:48 Nils Holgersson
Als Krobak moet vluchten omdat hij aan de Zwarte Elf is ontsnapt, besluit Akka hem te helpen door hem op te nemen in de groep.
«
»
15:01 Bernard
Bernard en Zack proberen goede rugbyspelers te worden en om niet geblesseerd te raken.
«
»
15:04 Jungle Book
Darzee wil net zo stoer en sterk zijn als de grote vogels. Helaas hebben zij er geen vertrouwen in. Mowgli, Baloo en Bagheera nemen haar mee op avontuur.
«
»
15:15 BarnKidz
Wanneer Samsons vrienden duidelijk geen fan zijn van het middeleeuwse feest in Klaterwaterdam, moet Samson beslissen of hij zijn hart volgt, of erbij wil horen.
«
»
15:28 Trex
Simon en Liesje proberen te achterhalen wie er achter de brand zit.
«
»
15:35 Mega Mindy
De commissaris wil ook een superheld zijn, en doet een kostuum aan om `Mega Max' te worden. Maar de onhandige Mega Max laat een plan voor een misdaad langs hem heen glippen, en zoals gewoonlijk zijn het Toby en Mega Mindy die de zaak moeten oplossen.
«
»
16:02 Kosmoo
Robbe en zijn ouders krijgen een gast op bezoek: Tatjana. Maar al snel wordt duidelijk dat Tatjana bespied wordt door twee mannen.
«
»
16:27 Peperbollen
Drugdealers proberen drugs het land binnensmokkelen in boa constrictors, maar de Peperbollen komen tijdig in actie.
«
»
16:55 De Dodelijkste 60
Steve Backshall waagt zich in de ijskoude wateren van Vancouver op zoek naar de grootste, en meest indrukwekkende zeeleeuw ter wereld. Hij hoopt ook stinkdieren en wasberen op te sporen in British Columbia.
«
»
17:24 Tussen Kop en Staart
De drollen lijken op een dier als ze achter elkaar worden gelegd op het dienblad, Rachel en Elbert doen met Mozes mee in de #mozeschallenge, Elbert ontdekt iets bij de kameleon op de snijtafel en pindakaas kan een meeuw redden.
«
»
17:50 Brugklas
Als Ryan Liza beledigt met een grapje, pakt ze hem terug door te doen alsof hij haar telefoon heeft gejat. Ryan wil haar terugpakken door hetzelfde bij haar uit te halen, maar dan erger.
«
»
18:01 Checkpoint
De vraag is hoe je een saai, Hollands feestje zelf een beetje kan pimpen. Wie zijn er beter in spiegelbeeld, de jongens of de meiden?
«
»
18:27 De Faker
In Oirsbeek gaat Rob Dekay langs bij de familie Scheres. Lukt het hem om de familie te doorgronden?
«
»
18:44 Het Klokhuis
De Bijbel is ÚÚn van de meest verkochte boeken van de wereld. Maar wat staat er eigenlijk allemaal in? Nizar gaat naar de kerk en ontmoet daar kinderen voor wie de verhalen uit de Bijbel heel belangrijk zijn.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:27 First Dates
Het First dates-restaurant opent z'n deuren in Amsterdam, waar vrijgezellen hun kans wagen op de liefde tijdens een blind date. Ze zijn zorgvuldig gekoppeld, maar daarna is het aan hen.
«
»
20:25 Casting Call
Amir wil succesvol acteur worden. Ondanks zijn talent blijft hij onopgemerkt. In zijn zoektocht naar erkenning, wordt Amir door zijn ongeduld echter geconfronteerd met de onderwereld.
«
»
21:40 Irvine Welsh's Crime
Een ex-collega van inspecteur Ray Lennox wordt aangevallen en vraagt hem om hulp. Hij vermoedt dat het voorval te maken heeft met een gruwelijke aanval in een hotel maar dat incident wordt verzwegen.
«
»
22:39 Kamp Van Koningsbrugge
Midden in de nacht, als de evaluaties in volle gang zijn, neemt Myrthe een drastisch besluit. De volgende dag ervaart de groep dat instructeurs niet altijd alleen maar actie willen.
«
»
23:38 Sophie & Jeroen
Talkshow om en om gepresenteerd door Sophie Hilbrand en Jeroen Pauw. Zij voeren het gesprek over maatschappelijke thema's met betrokkenen en ontvangen actuele gasten uit de politiek, sport, muziek, cultuur en entertainment.
«
»
00:34 De Avondshow met Arjen Lubach
Arjen Lubach duikt via de waan van de dag langs inspirerende gasten tot op de bodem van het nieuws. Iedereen wil altijd van de waan van de dag naar verdieping. Arjen heeft juist extra veel zin in de waan van de dag.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Peter is na zijn studies pers- en communicatiewetenschappen terechtgekomen in een middelgroot reclamebureau, waar hij als junior steevast wordt opgezadeld met publiciteitscampagnes voor hondenvoer. Zijn vriendin Tanya, met wie hij al zo'n 4 jaar samenwoont, is er net met een ander vandoor. Zijn buddy Tom heeft na de humaniora enkele jaren rechten gestudeerd en is via zijn vader terechtgekomen op het secretariaat van deurwaarder Koninckx, waar hij soms nogal bizarre opdrachten krijgt. Macho Tom, een sympathieke losbol die geniet van 'de jacht', is bijna blij dat zijn vriend Peter terug 'beschikbaar' is.

'Boys', film uit 1992 van Jan Verheyen met oa. MichaŰl Pas en Tom Van Bauwel, om 20.30 uur op VTM 4.

Dossiers