TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:15 American Gigolo
Julian Kay is een gigolo voor rijke dames in Beverly Hills. Hij raakt verwikkeld in een relatie met de vrouw van een senator.Niet veel later wordt hem een roofmoord in de schoenen geschoven.
«
»
14:25 The Graham Norton Show
Gasten: Tom Cruise, Jennifer Connelly, Miles Teller, Felicity Jones, Wunmi Mosaku en John Bishop. Muzikale gast: Years & Years.
«
»
15:30 Motorway Cops
Agenten Matt en Aidy worden opgeroepen om hun collega's bij te staan bij de achtervolging van een gestolen wagen. De auto nadert het centrum van Leeds en dat kan voor gevaarlijke situaties zorgen.
«
»
16:45 Brooklyn Nine-Nine
Jake en Amy bedenken een systeem om een evenwicht te vinden tussen werk en de zorg voor hun kind. Rosa krijgt een nieuwe log.
«
»
17:10 Brooklyn Nine-Nine
Doug Judy wordt gearresteerd voor zijn misdrijven in een andere staat. Jake gaat ermee akkoord om hem naar de gevangenis te brengen zodat ze samen nog een allerlaatste avontuur kunnen beleven.
«
»
17:40 Police Interceptors
Steven King en het team dat zich bezighoudt met steekpartijen houden twee jongens aan die in het verleden al vaker messen in hun bezit hadden.
«
»
18:35 Police Interceptors
Agenten Jim en Dan reageren op een oproep over een overval in een buurtsupermarkt. Phil betrapt een bromfietser op heterdaad op het gebruik van zijn gsm.
«
»
19:35 Police Interceptors
De agenten zijn enkele carjackers op het spoor. Ze proberen de gestolen wagen tot stilstand te brengen nabij een verkeerslicht.
«
»
20:35 Star Trek Beyond
De crew van de Enterprise is halverwege de vijfjarige verkenningsmissie. Kirk staat op het punt om ontslag te nemen wanneer zijn schip wordt vernietigd door een groep onverslaanbare aliens.
«
»
22:45 Bad Teacher
Nadat ze door haar rijke verloofde in de steek werd gelaten, neemt de vuilgebekte Elizabeth Halsey noodgedwongen haar oude baan als lerares weer op.
«
»
00:30 Superstaar
Na het gesmaakte eerste seizoen pakt de onnavolgbare stand-upkomiek Gunter Lamoot uit met nieuw knip- en plakwerk. Hij plaatst tv-figuren in een andere context.
«
»
01:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Boezemvriendinnen Brenda, Elise, Cynthia en Annie gaan na hun studies elk hun eigen weg. Wanneer Cynthia vijfentwintig jaar later een einde aan haar leven maakt, zien de drie ex-hartsvriendinnen mekaar terug op haar begrafenis. De dames maken de balans op van de voorbije jaren en ontdekken dat ze na al die tijd nog steeds heel wat gemeen hebben. Brenda, Elise en Annie werden alle drie bedrogen door hun (ex-)mannen en zinnen op wraak...

'The First Wives Club', film uit 1996 met oa. Bette Midler, om 22.45 uur op En.

Dossiers