TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Getting the Builders In
Vrije tijdsmagazine.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:30 Bride & Prejudice
Realityreeks.
«
»
12:25 Hotel Inspector Returns
Realityreeks.
«
»
13:25 Lifestyle & Wonen
De nieuwste en leukste trends op gebied van wonen en leven.
«
»
14:00 Rich Holiday, Poor Holiday
Een koppel dat normaal gezien zo'n 60.000 pond per jaar besteedt aan vakanties, trekt deze keer naar een simpele camping in Cumbria. De familie Warriner geniet van een verblijf in een kasteel.
«
»
15:00 US Kitchen Nightmares
Restaurant Spin a Yarn is al meer dan zestig jaar een vaste waarde in het noorden van Californië. Eigenaar Saki droomde ervan zijn eigen restaurant uit te baten, en deed dat jarenlang met succes.
«
»
16:00 10 Years Younger in 10 Days
Tijd voor een make-over voor dierenliefhebbers Gail en Sarah. Door de drukte op de boerderij heeft Gail geen tijd voor zichzelf en hondenuitlater Sarah verstopt zich onder verschillende lagen stof.
«
»
17:00 Trouwen in het Buitenland
Vanaf hun eerste ontmoeting in een Limburgs café zijn Cindy en Bryan op slag verliefd. Nu, jaren later, willen ze hun liefde vereeuwigen en gaan ze trouwen in een 'lekker warm land'.
«
»
17:55 Pech Onderweg
Realityreeks waarin het reilen en zeilen van Vlaamse wegenwachters wordt gevolgd.
«
»
19:00 Latem Leven
Binnenkijken in het leven van extravagante, rijke maar toch volkse mensen die allen in het idyllische Sint-Martens-Latem wonen.
«
»
20:25 The Spy Who Dumped Me
Beste vriendinnen Audrey en Morgan raken verstrikt in een internationale samenzwering wanneer Audreys ex, die een spion blijkt te zijn, opduikt met een team van huurmoordenaars achter zich aan.
«
»
22:35 Fast & Furious 4
De voortvluchtige ex-gevangene Dom Toretto wordt opnieuw geconfronteerd met agent Brian O'Conner. Dit keer moeten de twee samenwerken om een gezamenlijke vijand aan te pakken.
«
»
00:35 Police: Hour of Duty
Enkele agenten houden zich bezig met drie verdachten die eerder die dag gearresteerd werden op verdenking van het dealen van drugs. Zullen ze genoeg bewijsmateriaal kunnen verzamelen?
«
»
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Familie Gillis: Massa is Kassa' (foto: SBS6/Talpa Network - © Wessel de Groot 2020)

Op de elf vakantieparken van Peter is het bijzonder druk en dus is het 'massa is kassa' deze zomer. En aangezien je van geld nooit genoeg kan hebben, blijft Peter lustig verder bouwen, investeren en heel veel delegeren. Nicol heeft het ondertussen druk met haar eendenproject. Er komt een eendenfluisteraar langs om te redden wat er nog te redden valt. Als ze weet wat ze moet doen om de laatste twee eenden te behouden, kan ze zich in alle rust voorbereiden op haar romantisch tripje met Peter naar hun appartement in Spanje.

'Familie Gillis: Massa Is Kassa', om 20.50 uur op VTM 2.

Dossiers