TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:30 Ghosts
Om de claim van hun buren op hun eigendom te weerleggen, besluiten Mike en Alison hen uit te nodigen voor een plechtig etentje. Maar Mike en Alison kennen niets van de strikte etiquette.
«
»
06:00 Ghosts
Een luxehotelketen doet Mike en Alison een aanbod dat ze niet kunnen weigeren. Het vooruitzicht van een vertrek drijft echter een wig tussen de geesten.
«
»
06:30 Shakespeare & Hathaway - Private Investigators
Frank en Lu zijn een oplichter op het spoor en krijgen een paar onwaarschijnlijke medestanders als ze een paar dodelijke gangsters tegenkomen.
«
»
07:15 Hope Street
Leila reageert verschrikt wanneer haar 'oude vriend' Rafid in Port Devine opduikt. Finn is ervan overtuigd dat de bezoeker kwade bedoelingen in de zin heeft.
«
»
07:55 Rosemary and Thyme
De Open tuinen-dag is het jaarlijkse hoogtepunt in het plaatsje Rowfield. Wanneer Grania Monkton ontdekt dat alle tuinen zijn aangetast door meeldauw, roept ze de hulp in van Rosemary en Laura.
«
»
08:45 Rosemary and Thyme
Laura en Rosemary gaan bij wijngaard Crickle Valley aan de slag om te voorkomen dat de oogst verstikt wordt door onkruid en ondertussen lossen ze de mysterieuze moord op een wijncriticus op.
«
»
09:35 Midsomer murders
Deel 1. Lang onderdrukte familiegeheimen, gestolen oude artefacten en een dertig jaar oud sterfgeval op een Keltische begraafplaats hebben een reeks moorden tot gevolg in het hedendaagse Midsomer.
«
»
10:25 Midsomer murders
Deel 2. Lang onderdrukte familiegeheimen, gestolen oude artefacten en een dertig jaar oud sterfgeval op een Keltische begraafplaats hebben een reeks moorden tot gevolg in het hedendaagse Midsomer.
«
»
11:10 Midsomer murders
Een bekroonde schrijver wordt vermoord op de vooravond van een literair festival. Ondanks deze tragedie gaat het evenement door.
«
»
12:05 Midsomer murders
Een bekroonde schrijver wordt vermoord op de vooravond van een literair festival. Ondanks deze tragedie gaat het evenement door.
«
»
13:00 Midsomer murders
Deel 1. De geliefde kroeg van Midsomer Worthy speelt een rol in een zaak over onbeantwoorde liefde, geheime zakelijke overeenkomsten en gepassioneerde affaires.
«
»
14:00 Midsomer murders
Deel 2. De geliefde kroeg van Midsomer Worthy speelt een rol in een zaak over onbeantwoorde liefde, geheime zakelijke overeenkomsten en gepassioneerde affaires.
«
»
15:00 All Creatures Great and Small
Tristan besluit dat hij de praktijk voor kleine huisdieren is ontgroeid. Door een onverwacht vertrek uit Darrowby wordt het Helen eindelijk duidelijk hoe James zich voelt over zijn plek in het dorp.
«
»
16:00 Death in Paradise
Angelique Morel, een voodoopriesteres die de avond tevoren haar eigen moord voorspelde, wordt dood aangetroffen in het kantoor van schooldirecteur Nicholas Dunham.
«
»
17:05 Death in Paradise
Inspecteur Richard Poole en zijn team proberen te achterhalen wat er precies gebeurd is op het prachtige eiland Saint-Marie wanneer een vrouw de moord op haar man bekent.
«
»
18:10 George Gently
Enkele dagen voor de algemene verkiezingen van 1964 voeren Gently en Bacchus een onderzoek naar de moord op Patrick Fuller, die opgehangen werd aangetroffen in de molen van Rinton.
«
»
20:00 Silent Witness
Het lichaam van een jongen wordt aangetroffen in het dorpje Hartford. Jason Forbes was al langer vermist, en nu moet het team uitzoeken wat hem precies is overkomen.
«
»
21:05 Silent Witness
Niki en de andere leden van het Lyell-team hebben ernstige vragen bij de gebruikte methodes van de politie in het onderzoek naar de vermoorde tiener Jason Forbes.
«
»
22:05 Chivalry
Aston en Bobby proberen weer bij elkaar te komen. Bobby en Cameron beseffen dat ze meer gemeen hebben dat ze dachten en worden allebei gedwongen hun verleden onder ogen te zien.
«
»
22:30 Sister Boniface Mysteries
Wanneer een beroemde tv-kok een aflevering van haar kookwedstrijd in Great Slaughter opneemt, wordt een van de deelnemers vergiftigd.
«
»
23:30 Miss Fisher's Murder Mysteries
Terwijl Phryne het Green Mill-galabal bijwoont, wordt er een man vermoord. De danspartner van het slachtoffer is de hoofdverdachte. Phryne bijt zich vast in de zaak.
«
»
00:30 New Tricks
Tijdens een wandeling ontdekt Brian Lane's hond Scampi een dood lichaam. Wanneer ze over de ontdekking van het lichaam hoort, bekent Janice Small dat ze de minnares van haar echtgenoot heeft vermoord.
«
»
01:20 New Tricks
Wanneer in het toilet van een pub een verborgen fototoestel gevonden wordt, besluit het team de moord op een man die in een fotowinkel werkte, te heropenen.
«
»
02:10 Chivalry
Aston en Bobby proberen weer bij elkaar te komen. Bobby en Cameron beseffen dat ze meer gemeen hebben dat ze dachten en worden allebei gedwongen hun verleden onder ogen te zien.
«
»
02:30 George Gently
Enkele dagen voor de algemene verkiezingen van 1964 voeren Gently en Bacchus een onderzoek naar de moord op Patrick Fuller, die opgehangen werd aangetroffen in de molen van Rinton.
«
»
04:00 Father Brown
Father Brown moet tussenbeide komen wanneer blijkt dat een duistere geest een moorddadige invloed heeft.
«
»
04:45 Father Brown
Een moordenaar slaat weer toe op een school voor jonge meisjes.
«
»
05:30 Ghosts
Alison en Mike worden na een zware feestnacht wakker te midden van een grote puinhoop. Omdat ze een afspraak hebben met een potentile zakenpartner, ruimen ze het huis zo snel mogelijk op.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Boezemvriendinnen Brenda, Elise, Cynthia en Annie gaan na hun studies elk hun eigen weg. Wanneer Cynthia vijfentwintig jaar later een einde aan haar leven maakt, zien de drie ex-hartsvriendinnen mekaar terug op haar begrafenis. De dames maken de balans op van de voorbije jaren en ontdekken dat ze na al die tijd nog steeds heel wat gemeen hebben. Brenda, Elise en Annie werden alle drie bedrogen door hun (ex-)mannen en zinnen op wraak...

'The First Wives Club', film uit 1996 met oa. Bette Midler, om 22.45 uur op En.

Dossiers