TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Geen Uitzending
«
»
06:00 Geen Uitzending
«
»
06:10 Maya!
Maya en Willy ontdekken dat de mieren een schat hebben gevonden: suiker. Ze weigeren deze schat te delen met de andere insecten van de weide, die ook hun deel willen.
«
»
06:25 Trolls: The Beat Goes On!
Aflevering 3 van seizoen 2 van de animatiereeks 'Trolls: The Beat Goes On!'
«
»
06:50 K3 Roller Disco
Klaasje heeft online verschillende kleedjes gekocht. Guus vindt dat niet milieuvriendelijk, al die bestelwagens met pakjes op de baan.
«
»
07:10 VLOGLAB #Stories
Chloe haar papa ontdekt dat ze gespijbeld heeft... Armin duikt met Anneleen in haar verleden. Seppe heeft een leuk idee om Angela op te beuren. Tristan geeft Chakir de raad om niet met de baron af te spreken en de buren hebben een verrassing voor Stien georganiseerd.
«
»
07:35 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
07:55 Hallo K3
Josje vindt het superfijn om op Soezie te passen, de poes van Marcel. Maar het diertje ontsnapt, en Josje weet niet hoe ze dit ooit aan Marcel kan vertellen.
«
»
08:20 Draken: Race naar de rand
Wanneer Morrie weigert met Throk te trouwen omdat ze niet van haar tweelingbroer gescheiden wil worden, zet Schorrie zijn eigen dood in scène.
«
»
08:40 Power Rangers Beast Morphers
Terwijl de Power Rangers in heel Coral Harbor vijanddetectoren installeren, lopen de spanningen tijdens het werk hoog op vanwege een leugentje.
«
»
09:05 Nonkel Jef
Odette moet van nonkel Jef huurgeld betalen. Ook vindt ze dat er reden is tot feesten: ze is immers lid geworden van de 'Blauwe Duiver' en dat moet gevierd worden.
«
»
09:30 Geen Uitzending
«
»
11:30 Franklin & Bash
Franklin en Bash nemen het op tegen een rijke inwoner van Malibu die het gemunt heeft op het strandhuisje van zijn buurman. Infeld en Karp kruisen de degens voor een lucratieve cliënt.
«
»
12:20 Lifestyle & Wonen
De nieuwste en leukste trends op gebied van wonen en leven.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:25 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Exact Cross
Rechtstreeks verslag van de vierde manche van de Exact Cross, die wordt gereden in het Antwerpse Essen. Vorig jaar reed Belgisch kampioen Wout van Aert hier als eerste over de streep.
«
»
16:30 The Voice van Vlaanderen
Johan, Rosann, Néhémie, Tessa, Marilou, Wesley, Evert, Yente, Ruben en Louise wisten hun coach en de kijker het meest te overtuigen en verzekerden zich zo van een plek in liveshow 2.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
19:55 K3, één jaar later
De festivalzomer gaat gebukt onder een hittegolf, maar 'the show must go on' en dus zingen de meisjes al zwetend, meermaals per dag, de longen uit hun lijf. Gelukkig is er ook tijd voor ontspanning.
«
»
21:00 De zonen van Van As
Frans is terug op post en probeert de ravage die zijn zonen hebben aangericht te herstellen. Tot overmaat van ramp komt Maïda met een melding dat de kluis met zwart geld door een klant is gestolen.
«
»
21:35 Wat als? - Eindejaarsspecial
Wat als Jezus een lastige puber was? Wat als kerstfeesten een ziekte waren? En wat als de Sint écht van Spanje was?
«
»
21:55 Allemaal Familie
Steve is een succesvol regisseur, zijn broer een beloftevolle kok en Steve zijn vrouw schreef net een bestseller. Bepaalde gebeurtenissen doen hen beseffen dat geluk niet eeuwig duurt.
«
»
00:05 Julie & Julia
Julie Powell is haar saaie leven beu en gaat op zoek naar een uitdaging. Wanneer ze het kookboek van de Amerikaanse tv-kok Julia Child in handen krijgt, besluit ze alle recepten uit te proberen.
«
»
02:25 Geen Uitzending
«
»
05:55 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Familie Gillis: Massa is Kassa' (foto: SBS6/Talpa Network - © Wessel de Groot 2020)

Op de elf vakantieparken van Peter is het bijzonder druk en dus is het 'massa is kassa' deze zomer. En aangezien je van geld nooit genoeg kan hebben, blijft Peter lustig verder bouwen, investeren en heel veel delegeren. Nicol heeft het ondertussen druk met haar eendenproject. Er komt een eendenfluisteraar langs om te redden wat er nog te redden valt. Als ze weet wat ze moet doen om de laatste twee eenden te behouden, kan ze zich in alle rust voorbereiden op haar romantisch tripje met Peter naar hun appartement in Spanje.

'Familie Gillis: Massa Is Kassa', om 20.50 uur op VTM 2.

Dossiers