TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Onderbreking
«
»
11:25 The Bold Type
Een hacker heeft het gemunt op Scarlet. Jane en Jacqueline vrezen voor hun onderzoek. Kat lucht haar hart bij Tia.
«
»
12:15 Onderbreking
«
»
14:45 A Bramble House Christmas
Finn ontdekt dat zijn onlangs overleden vader geld heeft nagelaten aan zijn verpleegster Willa en dat terwijl ze elkaar amper zes weken kenden. Hij wil weten waarom en zoekt de vrouw op.
«
»
16:30 Bless This Mess
Mike en Rio kijken er naar uit om de kerstperiode met hun tweetjes door te brengen, maar dat draait anders uit. Kay nodigt Beau uit om samen Kerstmis te vieren.
«
»
16:55 Bless This Mess
Mike en Rio moeten belissen wat ze zullen gaan zaaien. Rudy wordt gek van Jacob, die Constance op de voet volgt voor een schoolproject.
«
»
17:20 Bless This Mess
Rio is teleurgesteld dat ze het zich niet kan veroorloven om naar IJsland af te reizen voor de bruiloft van haar beste vriendin. Rudy treurt om de breuk met Constance.
«
»
17:45 Parks and Recreation
Ben krijgt een nieuwe baan aangeboden en dat doet Leslie nadenken over hun toekomst samen. Jerry schrikt zich een hoedje. De kinderen van zijn vriendin zetten druk op de relatie van Ron.
«
»
18:15 Parks and Recreation
De ouders van Ben verpesten het verlovingsfeestje van hun zoon en Leslie. Chris zit op een emotionele rollercoaster.
«
»
18:50 Christmas Homecoming
Sinds haar man stierf heeft Amanda geen plezier meer aan de kerstdagen. Maar militair Jim Mullins, aan wie ze een appartement verhuurt, lijkt daar misschien wel verandering in te kunnen brengen.
«
»
20:35 Confessions of a Shopaholic
Door haar koopverslaving en achterstallige rekeningen raakt Rebecca Bloomwood in financiële problemen, tot ze haar saaie, onderbetaalde job inruilt voor een baan als financieel journaliste.
«
»
22:40 Trapped
Joe Hickey ontvoert het dochtertje van Will en Karen Jennings en geeft hen 24 uur de tijd om 250.000 dollar op te hoesten. Maar de familie Jennings laat niet zomaar met zich sollen.
«
»
00:40 Bridge and Tunnel
Jill en Jimmy besluiten Pags bij te staan tijdens een blind date. Mikey en Tammy bedenken een plan van aanpak, nu Stacey is teruggekeerd.
«
»
01:15 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Familie Gillis: Massa is Kassa' (foto: SBS6/Talpa Network - © Wessel de Groot 2020)

Op de elf vakantieparken van Peter is het bijzonder druk en dus is het 'massa is kassa' deze zomer. En aangezien je van geld nooit genoeg kan hebben, blijft Peter lustig verder bouwen, investeren en heel veel delegeren. Nicol heeft het ondertussen druk met haar eendenproject. Er komt een eendenfluisteraar langs om te redden wat er nog te redden valt. Als ze weet wat ze moet doen om de laatste twee eenden te behouden, kan ze zich in alle rust voorbereiden op haar romantisch tripje met Peter naar hun appartement in Spanje.

'Familie Gillis: Massa Is Kassa', om 20.50 uur op VTM 2.

Dossiers