TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Geen Uitzending
«
»
13:30 Air America
In 1969 is de oorlog in Vietnam in volle gang. In buurland Laos zijn er officieel geen Amerikaanse troepen gelegerd, maar er opereert wel een burgerluchtvaartmaatschappij: Air America.
«
»
15:30 The A-Team
Een man en zijn blinde zus worden door een bende criminelen bedreigd. De arme man vraagt het A-Team om hulp.
«
»
16:25 Xena, The Warrior Princess
Xena en Gabrielle worden aangevallen door de Horde, krijgers die hun slachtoffers besluipen en koelbloedig vermoorden. De vrouwen moeten vluchten. Onderweg houden ze halt bij een soldatenkamp.
«
»
17:15 Stargate SG-1
Cameron Mitchell moet infiltreren in de Luciaanse Alliantie om de de locatie van de Odyssey te weten te komen.
«
»
18:10 Police Interceptors
Lisa en Jim achtervolgen de bestuurder van een 4x4, maar de modderige wegen in landelijk Nottinghamshire maken het hen niet gemakkelijk.
«
»
19:05 The World's Deadliest Weather
Een onverwachte vulkaanuitbarsting op White Island, Nieuw-Zeeland, heeft dodelijke gevolgen. - Een zware storm teistert Perth. - Een stormjager waagt zich wel heel dicht bij een tornado.
«
»
20:05 Border Security: Australia
Realityreeks.
«
»
20:35 Top Gear
Freddie, Chris en Paddy trekken naar Wales, waar ze een betoverende roadtrip ondernemen in een Bentley, een Aston Martin en een McLaren.
«
»
21:25 Terminator 2: Judgment Day
2029. Skynet stuurt een cyborg, de T-1000, terug in de tijd om de toekomstige verzetsleider John Connor te vermoorden.
«
»
23:55 Police Interceptors
Lisa en Jim achtervolgen de bestuurder van een 4x4, maar de modderige wegen in landelijk Nottinghamshire maken het hen niet gemakkelijk.
«
»
00:45 Stargate SG-1
Cameron Mitchell moet infiltreren in de Luciaanse Alliantie om de de locatie van de Odyssey te weten te komen.
«
»
01:35 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Tijdens een vakantie met haar ouders en zus in de bergen, ontdekt de wat naïeve Baby dat er in de late uurtjes veel plezier gemaakt wordt door de animatoren. Ze is gefascineerd door hun zeer aparte en vooral sensuele dansstijl en kijkt met grote ogen naar Johnny en Penny, de onbetwiste sterren van het gezelschap. Als Baby verneemt dat Penny zwanger is en dat de vader van het kind weigert zijn verantwoordelijkheid op te nemen, grijpt ze in. Haar tussenkomst is welkom voor alle partijen. Ook voor Baby zelf, die zich sterk tot de stoere en elegante Johnny aangetrokken voelt.

'Dirty Dancing', film uit 1987 met oa. Jennifer Grey en Patrick Swayze, om 20.40 uur op VTM 2.

Dossiers