TVgids - VTM

Andere zender »
x
ťťnCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen Uitzending
«
»
06:40 Draken: Reddingsrijders
Tekenfilm.
«
»
07:00 Zeppe & Zikki
Kleuterprogramma.
«
»
07:10 Lang leve koning Julien
Mort doet een poging om Koto te onttronen. Julien, Maurice en Pancho lopen het risico aan een monster te worden gevoerd. De goeroe van Sage is niet wat Clover verwachtte.
«
»
07:35 Hallo K3
Wanneer Marcel te weten komt dat Bas de rol van Tarzan mag vertolken in de nieuwe clip van K3, wil hij bewijzen dat hij dat veel beter kan. Ondertussen ontsnapt de wurgslang van Josje.
«
»
08:00 VLOGLAB #Stories
Jeugdreeks.
«
»
08:25 Home: Avonturen met Tip & Oh
Tekenfilm.
«
»
08:40 Home: Avonturen met Tip & Oh
Tekenfilm.
«
»
08:50 Tarzan en Jane
Terwijl Tarzan zich moet aanpassen aan het leven op school en in de stad, werkt hij samen met Jane om een bende dierensmokkelaars te ontmaskeren.
«
»
09:15 Power Rangers Beast Morphers
De handlangers van Evox willen de Beast Bot-robots van de Power Rangers uitschakelen.
«
»
09:35 Zeppe & Zikki
Kleuterprogramma.
«
»
09:40 Open keuken met Sandra Bekkari
Op het menu: Hazenrugfilet met pastinaakpuree, champignons en paarse wortelen.
«
»
09:55 Geen Uitzending
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Koen en Tineke ontvangen een noodoproep: een man is verdwenen en heeft zijn dochter achtergelaten. Wanneer blijkt dat de man een depressie heeft gehad, wordt politiehond Barry erbij gehaald.
«
»
12:30 Lisa
Olivia en Elke vinden maar geen goed concept voor de Aiways-campagne en schakelen Lisa's hulp in. Zij krijgt plots een idee uit onverwachte hoek.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Guido en Emma keren overstuur terug van hun kampeertrip naar de Ardennen. Ze worden bovendien geconfronteerd met een nieuw dreigement van Ronald. Leen doet een zwangerschapstest.
«
»
14:10 Ella
Onderzoeksrechter Sven komt langs in het salon om te melden dat de procureur de klachten tegen Ella en Inge heeft laten vallen. Linda heeft afgesproken met Jasper, maar Norbert gooit roet in het eten.
«
»
14:40 Ella
Inspecteur De Beer heeft vernomen dat Yasmine de laatste is die Wolfs heeft gezien voor hij op de vlucht sloeg en confronteert het meisje ermee. Ook Carmen legt Yasmine het vuur aan de schenen.
«
»
15:10 Private Practice
Dokter Bailey, een ex-collega van Addison, is in Los Angeles om een van haar patiŽnten te opereren. De patiŽnt krijgt een donororgaan, haar enige kans op overleven.
«
»
16:20 Cougar Town
Bobby valt voor de fotografielerares van Travis, maar Travis weigert hen aan elkaar voor te stellen. Laurie valt voor een soldaat die in Irak gestationeerd is zonder hem ooit gezien te hebben.
«
»
16:40 Baantjer
In een koelcel wordt een doodgevroren bejaarde man gevonden.
«
»
17:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
In een villa is het levenloze lichaam van een vrouw aangetroffen. Het blijkt om de echtgenote van een rijke makelaar te gaan.
«
»
18:25 Lisa
Op aanraden van Ben gaat Jonas mee met Lisa naar de drink in 't Excuus. Hij heeft er allerminst zin in en wil al snel terug naar huis. Jonas wil Ben en Olivia koppelen.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:50 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
20:00 Familie
Mieke neemt een definitieve beslissing na een gesprek met Vanessa. Brahim blijft Benny onder zijn neus wrijven dat hij zijn vader niet is. Een uitspraak van Ilja raakt Benny diep.
«
»
20:35 Het Jachtseizoen
Natalia probeert samen met Bart KaŽll vier uur lang uit de klauwen te blijven van jagers Laura Tesoro, Jamie-Lee Six en Maarten Cop.
«
»
21:35 Alloo bij de Verkeerspolitie
Luk Alloo zit mee op de achterbank van de lokale verkeerspolitie en volgt dag en nacht agenten tijdens hun werkshiften.
«
»
22:50 De Infiltrant
Danny en Freddy trekken naar Spanje om een nieuwe leverancier van hasj te zoeken. Directeur Potvin en runner Karen Hofman reizen hen achterna om alles op de voet op te volgen.
«
»
23:55 Private Practice
Dokter Bailey, een ex-collega van Addison, is in Los Angeles om een van haar patiŽnten te opereren. De patiŽnt krijgt een donororgaan, haar enige kans op overleven.
«
»
00:45 Geen Uitzending
«
»
01:00 Geen Uitzending
«
»
05:00 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Bob en Greta De Jaegher zijn veertig jaar gelukkig getrouwd en kunnen terugkijken op een rijkgevuld leven. Hun twee zonen Steve en Carl doen het goed: de ene als succevol regisseur, de andere als beloftevolle kok. Steves vrouw Billie schreef net een bestseller over gelukkig zijn en wil samen met haar man aan kinderen beginnen. Ook schoonzoon Rik, verzorger in de dierentuin, probeert samen met zijn twee kinderen de draad weer op te pikken na het overlijden van zijn vrouw. Ter gelegenheid van de huwelijksverjaardag vertrekt de voltallige familie op weekend. Voor Bob en Greta is dit het ideale moment om hun nieuwe plannen aan te kondigen, maar die slaan in als een bom. En dat is niet het enige. Wat een gezellige familiebijeenkomst moest worden, draait helemaal anders uit.

'Allemaal Familie', film uit 2016 met oa. Gilda De Bal en Bill Barberis, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers