TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:10 Rosemary and Thyme
Laura en Rosemary worden door een oude vriendin Julia Moore in dienst genomen om een tuin te ontwerpen, gebaseerd op de mythe van Orpheus en Eurydice.
«
»
06:00 Father Brown
Wanneer aan de voet van Helmsley Tower het lichaam van Reginald Brody wordt aangetroffen, keert hoofdinspecteur Valentine naar Kembleford terug om de zaak te onderzoeken.
«
»
06:45 George Gently
Northumberland, 1966. In een idyllisch kustplaatsje wordt een jonge vrouw vermoord. Ze had een bedenkelijke reputatie en het spoor leidt in eerste instantie naar haar echtgenoot Alan Charlton.
«
»
08:15 Agatha Raisin
Wilkes doet mee aan de verkiezing van de beste jammaker van Carsley, maar als een jurylid tijdens het evenement een dodelijk val van een dak maakt, vraagt hij Agatha om de dood te onderzoeken.
«
»
09:05 Shakespeare & Hathaway - Private Investigators
Actrice Sally Balthasar roept de hulp in van Frank en Lu nadat ze dreigbrieven heeft gekregen in haar hotelkamer.
«
»
09:50 New Tricks
Het team onderzoekt de dood van een dierenverzorger die in 2006 door een tijger werd aangevallen. Er zijn bloedsporen in de dierentuin aangetroffen die doen uitschijnen dat de man vermoord werd.
«
»
10:40 Midsomer murders
Een bekroonde schrijver wordt vermoord op de vooravond van een literair festival. Ondanks deze tragedie gaat het evenement door.
«
»
11:35 Midsomer murders
Een bekroonde schrijver wordt vermoord op de vooravond van een literair festival. Ondanks deze tragedie gaat het evenement door.
«
»
12:20 Death in Paradise
Een reggaerapper wordt doodgeschoten tijdens de soundcheck van een concert. De zaak wordt er niet gemakkelijker op wanneer Marlon een persoonlijke link met de misdaad ontdekt.
«
»
13:10 Death in Paradise
Wanneer een prestigieuze schaakwedstrijd op een moord uitdraait, moet het team op zoek naar de motieven van de dader. De hoofdcommissaris wordt ondertussen met zijn eigen verleden geconfronteerd.
«
»
14:05 Midsomer murders
De oude rockers Hired Gun komen weer bij elkaar voor een optreden op het Midsomer Rocks Festival.
«
»
15:05 Midsomer murders
De oude rockers Hired Gun komen weer bij elkaar voor een optreden op het Midsomer Rocks Festival.
«
»
16:00 George Gently
1966. Studenten van de universiteit van Durham houden een protestmars tegen atoomwapens. Na de betoging wordt in de haven het levenloze lichaam gevonden van de linkse academicus Damien Barratt.
«
»
17:55 Death in Paradise
Wanneer een prestigieuze schaakwedstrijd op een moord uitdraait, moet het team op zoek naar de motieven van de dader. De hoofdcommissaris wordt ondertussen met zijn eigen verleden geconfronteerd.
«
»
19:00 Midsomer murders
Deel 1/2. Op dezelfde dag dat de plaatselijke zuster Melissa Townsend wordt aangeklaagd voor rijden onder invloed worden er kalmeringsmiddelen gestolen van de plaatselijke veearts.
«
»
20:00 Midsomer murders
Deel 2/2. Barnaby ontdekt in de kern van het onderzoek een overvloed aan blackmailing en hebzucht omdat al snel blijkt dat haar dood verband houdt met een geheim dat iemand wilde verbergen.
«
»
21:00 Midsomer murders
Deel 1/2. Barnaby en Jones onderzoeken de afgezonderde wereld van Midsomer Priory als er een non wordt gevonden die blijkt te zijn gewurgd.
«
»
22:00 Midsomer murders
Deel 2/2. Barnaby en Jones onderzoeken de afgezonderde wereld van Midsomer Priory als er een non wordt gevonden die blijkt te zijn gewurgd.
«
»
23:00 Hope Street
De onverwachte komst van nieuwe inspecteur Leila Hussain doet de tongen loskomen in Port Devine. Wat brengt de ambitieuze stadsvrouw in het slaperige stadje? Finn O'Hare kent het antwoord.
«
»
00:00 Temple
Daniel laat zich met catastrofale gevolgen in met de duistere wereld van geneesmiddelen van de zwarte markt. 5/8
«
»
00:45 Sherlock
Nog voor hij de kans krijgt om zijn ballingschap te omarmen, wordt Sherlock Holmes teruggeroepen naar Londen om zijn aartsvijand Moriarty een halt toe te roepen.
«
»
02:20 Death in Paradise
Dwayne leert tijdens een avondje uit een zekere Nadia Selim kennen, maar aan zijn amoureuze avontuurtje komt abrupt een einde wanneer zij de volgende ochtend dood wordt teruggevonden.
«
»
03:15 The Outlaws
Om hun leven te redden overwegen de Outlaws een gevaarlijke manier om geld te verdienen. Ondertussen richten twee bekende rechercheurs hun aandacht op een zekere drugsbaas uit Londen. 2/6
«
»
04:15 Peaky Blinders
In Westminster heeft Tommy een ontmoeting met Ada en Oswald Mosley voor een zakelijke bespreking. Op dat moment probeert een rivaliserende bende op brutale wijze een boodschap duidelijk te maken.
«
»
05:10 Miss Scarlet and the Duke
Terwijl de relatie van Eliza met de Duke langzaam door suddert, wordt privédetective Nash net op het moment dat Eliza besluit met hem te gaan samenwerken neergeschoten. 6/6
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Tijdens een vakantie met haar ouders en zus in de bergen, ontdekt de wat naïeve Baby dat er in de late uurtjes veel plezier gemaakt wordt door de animatoren. Ze is gefascineerd door hun zeer aparte en vooral sensuele dansstijl en kijkt met grote ogen naar Johnny en Penny, de onbetwiste sterren van het gezelschap. Als Baby verneemt dat Penny zwanger is en dat de vader van het kind weigert zijn verantwoordelijkheid op te nemen, grijpt ze in. Haar tussenkomst is welkom voor alle partijen. Ook voor Baby zelf, die zich sterk tot de stoere en elegante Johnny aangetrokken voelt.

'Dirty Dancing', film uit 1987 met oa. Jennifer Grey en Patrick Swayze, om 20.40 uur op VTM 2.

Dossiers