TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Onderbreking
«
»
11:35 Sturm der Liebe
Ariane heeft een korte nachtelijke ontmoeting met Robert en ze worstelt met haar gevoelens. Maja is geschokt wanneer Florian ja zegt op het huwelijksaanzoek van Constanze.
«
»
12:20 Onderbreking
«
»
14:50 Instakiller
Harper is dagelijks actief op sociale media en wordt steeds populairder. Haar moeder vertrouwt het niet. Haar instinct blijkt te kloppen wanneer Harper af te rekenen krijgt met een stalker.
«
»
16:35 Perfect Harmony
Jax haalt Arthur over om naar het progressieve Thanksgivingetentje van het koor te komen. Adams probeert Ginny te koppelen aan haar knappe aannemer.
«
»
17:00 Timeless
Het team moet het vertrouwen van Bonnie en Clyde zien te winnen om justitie te ontlopen. Ondertussen proberen ze Flynns doelwit te achterhalen in de Verenigde Staten van de jaren 30.
«
»
17:45 Superstore
Glenn neemt Amy onder zijn vleugels. Dina denkt na over haar toekomst. Cheyenne en Mateo brainstormen over het opstarten van een nieuw bedrijf.
«
»
18:10 The Goldbergs
Barry denkt dat hij een ruig vrijgezellenfeest wil, maar uiteindelijk voelt hij meer voor het idee van Adam. Beverly heeft een verrassing voor Murray.
«
»
18:40 The Simpsons
Als de Simpsons geld van de verzekering krijgen, gaan ze naar Denemarken, opdat opa kan profiteren van de gratis gezondheidszorg daar.
«
»
19:10 The Simpsons
Nadat Bart door de bliksem is getroffen, wordt hij door geesten bezocht. Alleen hij kan hen helpen om hun trauma te verwerken.
«
»
19:40 The Big Bang Theory
Penny zoekt steun bij Leonard, wanneer ze naast een gastrol in 'NCIS' grijpt. Ondertussen werkt Sheldon aan zijn gevoel voor humor en probeert Raj zijn sociale vaardigheden bij meisjes te verbeteren.
«
»
20:05 The Big Bang Theory
Sheldon heeft onder dwang vakantie moeten nemen en brengt veel tijd door met Penny, die net ontslag heeft genomen. Bernadette roept de hulp in van Stuart om een stripboek van Howard te herstellen.
«
»
20:35 Serenity
Baker Dill is de kapitein van een vissersboot waarmee hij toeristen rondvaart. Wanneer zijn ex-vrouw Karen opduikt, smeekt zij Dill om haar te beschermen tegen haar gewelddadige echtgenoot.
«
»
22:40 Destination Wedding
Frank en Lindsay zijn twee emotioneel gebroken mensen die een bruiloft moeten bijwonen. Ze ontmoeten elkaar en ontwikkelen een wederzijdse genegenheid.
«
»
00:10 Timeless
Het team moet het vertrouwen van Bonnie en Clyde zien te winnen om justitie te ontlopen. Ondertussen proberen ze Flynns doelwit te achterhalen in de Verenigde Staten van de jaren 30.
«
»
01:00 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play7 logo

Een hippe reclameman probeert een strategie te bedenken voor een zeer traditioneel speelgoedbedrijf.

'Christmas Makeover', om 20.35 uur op Play7.

Dossiers