TVgids - njam!

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:45 Klaar in 20 minuten
Vandaag de chef die zweert bij puur natuur, dat is zijn spirit: Bart Desmidt! Hij maakt kalfsrug klaar en serveert er een smeuïge pastasalade bij van burrata. De Italiaanse Parmaham is de kers op... het kalfsvlees. Geniet ervan!
«
»
06:05 De smaaktoerist
Jeroen De Pauw bezoekt de Vistrap in Oostende, vindt er ook lokaal bier en bijzonder drafbrood. Onze chef eindigt in schoonheid & maakt met z'n buit een heerlijke toast.
«
»
06:35 Culinair Thailand
Roger werd een 3-tal jaar geleden voor het eerst gevraagd om te koken tijdens het world Gourmet Festival in het Four Seasons hotel in Bangkok. Sindsdien keert hij regelmatig terug naar het land.
«
»
06:55 A la carte
Christine Van Imschoot is gepassioneerd door koken en dat is niet het enige wat ze gemeen heeft met chef Johan Segers; ze zijn ook allebei gek op Sint-Jakobsvruchten.
«
»
07:15 Klaar in 20 minuten
Vandaag in uw dis, de tweesterrenchef die bulkt van de vakkennis: Bert Meewis! Niet meer dan 20 minuten heeft hij nodig om een stoofpotje van zeetong te maken. De jonge prei en aardappeltjes maken het gerecht compleet. Vis van Meewis!
«
»
07:35 Peppe's Sicilië
Peppe's tafelgast vandaag is Gerlando. Hij is de beste vriend van zijn vader, een geweldige kok en vooral: verliefd op de zee...
«
»
08:00 A la carte
Christine Van Imschoot is gepassioneerd door koken en dat is niet het enige wat ze gemeen heeft met chef Johan Segers; ze zijn ook allebei gek op Sint-Jakobsvruchten.
«
»
08:25 Open vuur
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
09:10 De smaaktoerist
Jeroen De Pauw bezoekt de Vistrap in Oostende, vindt er ook lokaal bier en bijzonder drafbrood. Onze chef eindigt in schoonheid & maakt met z'n buit een heerlijke toast.
«
»
09:45 Pasta & risotto
Steffi maakt een gezond courgette-broccolipannetje met boekweitnoedels en Peppe maakt een verrassende risotto met venkel en roodbaars.
«
»
10:10 Toasted!
De IJslandse schone Dagny Ros bereidt haar fameuze Roast Beef Wrapper en Dominique zet iedereen in vuur en vlam met zijn Geitenbreier.
«
»
10:35 Pasta & risotto
Jan Tournier maakt een feestelijke risotto met duif en Dagny Ros verklapt haar recept voor pasta voor elke dag met deze driekleurenpasta met kip en broccoli.
«
»
10:55 Tot op de graat
In deze aflevering van 'Tot op de graat' staat er een ondergewaardeerde, maar daarom niet minder smakelijke vis op het menu: de wijting.
«
»
11:20 Apero-Dining
In 'Apero-Dining' bewijst njam! dat aperitieven het nieuwe dineren is.
«
»
12:00 Klaar in 20 minuten
Vandaag de chef die zweert bij puur natuur, dat is zijn spirit: Bart Desmidt! Hij maakt kalfsrug klaar en serveert er een smeuïge pastasalade bij van burrata. De Italiaanse Parmaham is de kers op... het kalfsvlees. Geniet ervan!
«
»
12:25 De Sterrenkaart - Nederland
Sergio Herman zag in Syrco Bakker een groot talent en zette hem in 2010 achter de potten van Pure C in Cadzand. In 2011 werd hij bekroond met 1 ster, in 2018 met een 2de. Syrco vertelt over zijn visie en onthult 3 straffe signature dishes.
«
»
13:00 Nuances
In 'Nuances' hoopt onze jonge sterrenchef Thierry Theys om iedereen die thuis in de keuken zelf een stapje verder wil gaan, ook vandaag weer een erg inspirerend gerecht te kunnen serveren.
«
»
13:35 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
14:25 Bal National
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
15:00 Ware delicatessen
Chef Bart Desmidt maakt in deze aflevering 4 gerechten waarbij truffel de hoofdrol spelt. Een verse truffel wel te verstaan!
«
»
15:35 Soep!
Oestersoep met groene asperges / Borsjt
«
»
15:55 Lekker lang leven
Diëtist en chef Michaël Sels bereidt in 'Lekker Lang Leven' heerlijke, evenwichtige recepten. Volgens Michaël staat gezond gelijk aan lekker. Hij geeft al zijn tips en tricks prijs over voeding.
«
»
16:20 Pasta & risotto
Jan Tournier verheft een eenvoudige pasta van mosselen en spinazie weer tot een culinair hoogstandje. Steffi vindt de quinotot van tomatensaus uit, een super gezonde risotto van quinoa.
«
»
16:40 De Wereldkeuken
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en José Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
17:30 Klaar in 20 minuten
Vandaag de Limburgse schoonheid die onze keuken opfleurt in één, twee, drie: Brysem Anne-Sophie! Ze gaat voor pasta vongole, maar dan op haar manier. Ze combineert de schelpjes met miso, zeekraal en asperges. Italiaans, Belgisch én Japans!
«
»
17:55 Apero-Dining
In 'Apero-Dining' bewijst njam! dat aperitieven het nieuwe dineren is.
«
»
18:30 Karola's Kitchen
Gewoon gezond & goed eten kan altijd én overal. Zelfs 's middags op het werk. Daar overtuigt Karolien ons van met 2 lunches on the go: een sappige frittata met spinazie en feta en frisse spring rolls met mangodip. De zon in je lunchbox!
«
»
19:05 Ellemiekes KIDchen
Ellemieke Vermolen vindt het erg belangrijk elke dag een verse en gezonde maaltijd voor haar kinderen te bereiden.
«
»
19:25 Open vuur
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
20:05 De smaaktoerist
Jeroen De Pauw bezoekt de Vistrap in Oostende, vindt er ook lokaal bier en bijzonder drafbrood. Onze chef eindigt in schoonheid & maakt met z'n buit een heerlijke toast.
«
»
20:40 Klaar in 20 minuten
Vandaag de Limburgse schoonheid die onze keuken opfleurt in één, twee, drie: Brysem Anne-Sophie! Ze gaat voor pasta vongole, maar dan op haar manier. Ze combineert de schelpjes met miso, zeekraal en asperges. Italiaans, Belgisch én Japans!
«
»
21:05 Peppe's Toscane
Federico Fazzuoli, de bekende Italiaanse Tv-presentator, heeft als hobby het kweken van de prachtige Toscaanse witte boon zolfino.
«
»
21:30 Pasta & risotto
Jan Tournier maakt een feestelijke risotto met duif en Dagny Ros verklapt haar recept voor pasta voor elke dag met deze driekleurenpasta met kip en broccoli.
«
»
21:55 De dagschotel
Vandaag maakt Peppe Giacomazza spaghetti Carbonara.
«
»
22:00 De Garde van Gert
Gert Verhulst krijgt vandaag bezoek van chef Peppe Giacomazza. Peppe tovert samen met Gert op een halfuur tijd een bord verse spaghetti tevoorschijn.
«
»
22:35 Peppe's Toscane
Middenin Toscane, ligt het charmante dorpje Panzano in Chianti. Het is de thuisbasis van de meest bekende slager van Italië: Dario Cecchini.
«
»
23:00 Klaar in 20 minuten
Vandaag de Limburgse schoonheid die onze keuken opfleurt in één, twee, drie: Brysem Anne-Sophie! Ze gaat voor pasta vongole, maar dan op haar manier. Ze combineert de schelpjes met miso, zeekraal en asperges. Italiaans, Belgisch én Japans!
«
»
23:25 Bal National
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
00:00 Pasta & risotto
Jan Tournier maakt een feestelijke risotto met duif en Dagny Ros verklapt haar recept voor pasta voor elke dag met deze driekleurenpasta met kip en broccoli.
«
»
00:20 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: Peppe Giacomazza: Pesto Dagny Ros: Granola Jan Buytaert: Opgelegde mosseltjes Dominique Persoone: Snoepjes
«
»
00:50 Vietnjam met Quyên
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
01:10 Klaar in 20 minuten
Vandaag de chef die zweert bij puur natuur, dat is zijn spirit: Bart Desmidt! Hij maakt kalfsrug klaar en serveert er een smeuïge pastasalade bij van burrata. De Italiaanse Parmaham is de kers op... het kalfsvlees. Geniet ervan!
«
»
01:40 Tot op het Bot: Het Rund
Chef Johan Segers staat ervoor bekend om ook de minder bekende delen van een dier met veel liefde te bereiden en vandaag kiest hij dan ook voor de wangen van het rund.
«
»
02:05 De dagschotel
Alle gekheid in de keukenpot, da's vandaag het motto van jong geweld Jan Tournier. Jan maakt macaroni madness, een pastaschotel die bijzonder goed smaakt als er een kater op je hoofd zit.
«
»
02:15 In de Mix (magazine Njam)
Vandaag staan er Zuiderse gerechten op het menu. Met Italiaanse invloeden bij Alexia, Jeroen en Julie en Steffi laat zich inspireren door Spanje.
«
»
02:45 De smaaktoerist
Jeroen De Pauw bezoekt de Vistrap in Oostende, vindt er ook lokaal bier en bijzonder drafbrood. Onze chef eindigt in schoonheid & maakt met z'n buit een heerlijke toast.
«
»
03:15 Klaar in 20 minuten
Vandaag de Limburgse schoonheid die onze keuken opfleurt in één, twee, drie: Brysem Anne-Sophie! Ze gaat voor pasta vongole, maar dan op haar manier. Ze combineert de schelpjes met miso, zeekraal en asperges. Italiaans, Belgisch én Japans!
«
»
03:35 De Chalet, 3 chefs, een feest
De chefs beleven een tweede dag in de chalet. Dominique bereidt tortilla's, Roger gaart zalmforel in een zoutkorst en Peppe is creatief met tiramisu.
«
»
04:00 Ware delicatessen
Chef Bart Desmidt maakt in deze aflevering 4 gerechten waarbij truffel de hoofdrol spelt. Een verse truffel wel te verstaan!
«
»
04:30 Apero-Dining
In 'Apero-Dining' bewijst njam! dat aperitieven het nieuwe dineren is.
«
»
05:00 Klaar in 20 minuten
Vandaag de Limburgse schoonheid die onze keuken opfleurt in één, twee, drie: Brysem Anne-Sophie! Ze gaat voor pasta vongole, maar dan op haar manier. Ze combineert de schelpjes met miso, zeekraal en asperges. Italiaans, Belgisch én Japans!
«
»
05:20 Bal National
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
05:45 Pasta & risotto
Jan Tournier maakt een feestelijke risotto met duif en Dagny Ros verklapt haar recept voor pasta voor elke dag met deze driekleurenpasta met kip en broccoli.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Tijdens een vakantie met haar ouders en zus in de bergen, ontdekt de wat naïeve Baby dat er in de late uurtjes veel plezier gemaakt wordt door de animatoren. Ze is gefascineerd door hun zeer aparte en vooral sensuele dansstijl en kijkt met grote ogen naar Johnny en Penny, de onbetwiste sterren van het gezelschap. Als Baby verneemt dat Penny zwanger is en dat de vader van het kind weigert zijn verantwoordelijkheid op te nemen, grijpt ze in. Haar tussenkomst is welkom voor alle partijen. Ook voor Baby zelf, die zich sterk tot de stoere en elegante Johnny aangetrokken voelt.

'Dirty Dancing', film uit 1987 met oa. Jennifer Grey en Patrick Swayze, om 20.40 uur op VTM 2.

Dossiers