TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:55 Relic Hunter
Sydney gaat naar Istanbul om de dood van een bevriende professor te onderzoeken. Nigel wordt ontvoerd door een groep brute Amazones.
«
»
11:50 Relic Hunter
Sydney en Nigel worden door een onderzoeksteam naar het poolgebied gehaald en zijn al snel in gevaar wanneer een mummie ontdooit.
«
»
12:50 The A-Team
Nathan Vincent, een aantrekkelijke zestiger, is baas van een bikkelharde kredietmaatschappij. Volgens hem gaat Jack Lane, een van zijn medewerkers, te vaak zijn boekje te buiten.
«
»
13:50 The A-Team
Face en Murdock kopen zestig procent van het contract van bokser Billy Marquette. B.A. en Hannibal zijn niet zo gerust in dit zakelijke avontuur.
«
»
14:50 The Nanny
Fran ontdekt dat haar voormalige verloofde Danny is gestorven. Op zijn begrafenis ontmoet ze iemand wiens partner eveneens recent is overleden.
«
»
15:20 The Nanny
Aan de vooravond van het huwelijksfeest van haar neef, brengt Fran samen met Val een avondje door in een populaire vrijgezellenbar. De dames lopen er ook C.C. tegen het lijf.
«
»
15:50 Motorway Cops
Speciale politieteams van Yorkshire en Humber slaan vaak de handen in elkaar om de illegale drugshandel over de wegen van Groot-Brittannië een halt toe te roepen.
«
»
17:05 The A-Team
Face en Murdock kopen zestig procent van het contract van bokser Billy Marquette. B.A. en Hannibal zijn niet zo gerust in dit zakelijke avontuur.
«
»
18:05 Chicago P.D.
Bij het onderzoek naar de moord op de vriend van Burgess dreigt een onvermoede, donkere kant van haar aan het licht te komen. Maar de achterliggende reden voor de moord is een nog grotere verrassing.
«
»
19:00 Chicago P.D.
Een gewelddadige bende berooft medicijntransporten, maar geld is niet het enige motief van de gangsters. De zaak stelt de relatie van Upton en Ruzek op de proef.
«
»
19:55 Altijd prijs
De familie Desmet speelt al jaren op de lotto. Rudy is er steevast van overtuigd dat hij een systeem heeft gevonden dat de lottotrekking voorspelt.
«
»
20:30 Double Jeopardy
Libby en Nick Parsons maken een zeiltocht en vertrouwen ondertussen hun zoontje Matty toe aan oppas Angie. Diezelfde nacht, op volle zee, ontdekt Libby dat haar man plots verdwenen is.
«
»
22:30 Dead Draw
Een dievenbende is erin geslaagd een drugskartel miljoenen afhandig te maken. Paranoia steekt echter de kop op wanneer blijkt dat hun vluchtroute is geblokkeerd en iemand van hen is vermoord.
«
»
00:15 Spuiten en slikken op reis
Jan bezoekt in San Francisco het kasteel van de grootste producer van bdsm-porno. Geraldine ziet hoe 18-jarige Israëlische dienstplichtigen de discipline van het leger moeten accepteren.
«
»
01:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play5 logo

Frank Farmer geniet de reputatie de beste bodyguard te zijn. Hij heeft in zijn vak de top bereikt omdat hij zich aan drie regels houdt: regelmatig van opdrachtgever veranderen, geen persoonlijke relatie met de baas beginnen en nooit voor supersterren werken. Voor drieduizend dollar per week gaat hij echter akkoord om de bekende zangeres Rachel Marron te beschermen. Sinds enkele maanden krijgt zij namelijk dreigbrieven en -tekeningen. Vaak worden ze opgestuurd, maar haar belager heeft ze ook al eens persoonlijk afgeleverd in haar villa. Omdat Rachel dit laatste niet weet, vindt ze de aanwezigheid van Frank Farmer totaal overbodig. Toch voelt ze zich al gauw tot de stugge en stille Farmer aangetrokken.

'The Bodyguard', film uit 1992 met oa. Whitney Houston, om 20.30 uur op Play5.

Dossiers